19
  • Gerygrey
    #19
    ...egyedüli hátránya a mininek hogy korlátozott a bevihető karakterek száma, az előbbi beírással el is értem a limitet. Ha hosszabb fórumhsz-t akarok írni ahhoz ott a nem mini Opera, ami mondjuk lassabb de cserébe még a képfeltöltés is megy vele az SG-n. Egyedül a flash hiányzik, mekkora királyság lenne honfoglalózni meg YouTube-os videókat nézegetni a telón :)
  • Gerygrey
    #18
    SG login tényleg kacifántos egy kicsit, de működik a "bejelentkezve marad" opció így ritkán van rá szükség. Jah én is most minivel vagyok fent, a P900 érintőbillentyűzetén igazán kényelmes még fórumozni is, és sokkal gyorsabb mint a Netfront vagy a rendes mobil opera. Pyrex, a Mini saját szervere konvertálja át az oldalakat hogy mobilon is jók legyenek, így tudja számolni (és ezért gyors)
  • akyyy
    #17
    én is kipróbáltam valoban.. ez tök jó:)
  • moha
    #16
    Be lehet jelentkezni :) Ezt most opera mini alól írom.
  • akyyy
    #15
    és igy be sem lehet jelentkezni sg-re:( hátha ezt fogják fejleszteni...
  • Cat 02 #14
    onnan hogy kb az FF részesedeés pl 10 % sztem de nem tom xD lehet figyelnek mindket -.-
  • lyzu
    #13
    énis rendszeresen használom az opera mini-t és nagyon megvok vele elégedve :))
  • lazly
    #12
    Ha jol emlekszek (egyszer leptem be meg anno... :D ) akkor az SGn javascriptes beleptetes van, es egy uj ablakba nyitja meg a cuccost. A mini pedig nem kezeli a tobb ablakos bongeszest. Szerintem ezert nem tudtal belepni.

    Na jo szorakozast mindenkinek. Udv!
  • valaé valaé ná
    #11
    Az Opera Mobile nem ingyenes, sajnos.
    Egyébként tényleg hihetetlenül jó a Mini, nem hittem volna hogy ennyire kényelmesen lehet vele böngészni egy telefonon is.
    Az erőforrásigénye meg hihetetlenül kicsi.
  • PyRex
    #10
    Honnan tudják pontosan, hogy mikor lépte át az egymilliárdot?? -.-
  • 505thZajcev[PT]
    #9
    En nagyon szeretem az Opera Minit. Reggel bkv-zas kozben siman atnezem a fontosabb hireket. Ami eddig szerintem hatranya az, hogy ugye a flashes dolgokat nem kezeli, igy jo par mindent eldob az opera servere. Volt mar olyan is hogy pont a bejelentkezo " OK " gomb esett aldozatul, vadul scrollozgattam hogy hol a fenebe van :P
    Ami meg sokkal jobb az Operaba mint a beepitett bongeszoben (w800), hogy savszel sporolo. Nem tolt le folosleges kepeket, es a szovegeket is viszonylag jol tordeli be.
    50 megas keretem van, de messze vagyok attol, hogy kifussak belole. Mult honapban is orulten toltam vonaton, minden reggel bkv-n, ennek ellenere 30 mega korul jarhattam. Meg annak orulnek ,hogy par uj funkciot beletennenek, mint pl az add to favorites, meg par egyeb dolog.
  • Trucker39
    #8
    Semmi extrát nem műveltem a telefonnal. Sőt, ha jól emlékszem, nem is a legújabb verzió vann fenn. Azthiszem, valami januári kiadás. Egyszerűen beléptem a SG fórum belépésénél. Sőt, még további regisztrált oldalakon is simán működik. Most nem szeretném az oldalakat reklámozni, de működik. A csomag méretről meg annyit, hogy nekem mindössze egy 2,5Mb-s !! van és mégis korrektül kiszolgál, szinte az egész hónapban. Az tény, hogy csengőhangokat, képeket meg egyéb vackokat nem ezen az úton töltöm le. (Kártya kivesz telefonból, dokkolóba csatlakoztat, netről lehúz, ami kell, átmásol kártyára, használ, örül.) Hát így megy ez.
  • Emmegki
    #7
    Nekem a v***fon által lekorlátozott sharp gx17-emre nem sikerült felrakni.
    - a magyart nem tölti le, mert "nincs elég memória" (persze van)
    - az angolt letölti, de nem indítja
  • lazly
    #6
    A php egy szerveroldali script, a bongeszonek nem kell kezelnie... :D (sorry, jo pap is holtig tanul)

    En PDArol hasznalom, de szinten az opera minire jellemzo egy oszlopos megjelenitesi format partolom.

    Amugy mar nem olyan draga a net, a rozsaszin gyarnal pl 1500 forintert kapsz 50megat. Szerintem ez correct, ha nem toltesz le kepeket, akkor siman hasznalhato skype, msn, mail, net, es meg messze nem futsz ki a keretbol...

    Udv!
  • akyyy
    #5
    nekem nem sikerült opera minivel a fórumba irni:S eleve be sem tudtam jelenítkezni , mert nem kezeli aa php-t, nem tudom neked ez hogyan sikerült! bár lehet le vagyok maradva, akkor ezt plz oszd meg velem
  • Trucker39
    #4
    Nem tudok veled egyet érteni. Rendszeresen használom (6600) telefonon az opera minit és nagyon jónak tartom. Hogy stílusos legyek, az SG fórumára is rendszeresen benézek napközben, a telefon segítségével. Olyan is előfordult, hogy írtam is egyik másik fórumba. Azt természetesen nem is említésre méltó, hogy bármilyik oldal, ahová be kell jelentkezni, elmenthető úgy is, hogy később már ne kelljen ezzel vacakolni.
    Összességében továbbra is az a véleményem, hogy nagyon jó az opera mini.
  • craesh
    #3
    korlátolt == a mobilok kicsi volta miatt egyszerüen kényelmetlen és idöpazarlo a mobilos net használata. kb akkor jo mikor a vonaton ülünk 2 orát és jo sok $$$-t akarunk elverni
  • craesh
    #2
    hát nem tom. hiába van net a mobilon az ég világon nem lehet rajta megtalálni semmit. brutálisan korlátolt egy találmány a netes mobil tartalom. egyszerüen semmi olyan kiemelkedö funkciója nem jön ki a netnek a mobilon amiért egyáltalán megalkották.

    amire az ember használja, az meg annyit sem ér, mert inkább hivná a hely tudakozot mintsem fél órát elba***on a keresgéléssel.

    (még csengohangot és hátteret is pc-röl töltök én pl.)
  • lazly
    #1
    Bezony bezony, mind a 2 bongeszo nagyon penge (Opera Mini es Opera Mobile), raadasul mini meg ingyenes is.
    Szeressuk az ilyet.