199
-
ricky #39 Hogy írják a Monsieur-t magyarul?? :) -
ricky #38 ok :) -
#37 Ja hát kérlek az előfordulhat! Az legyen a legnagyobb gond! :) Max. maradnak a rövid ö-k és ü-k. :) -
ricky #36 ő, ű ezeket tapasztaltam elsőre! Abban a szövegben pont nincsenek ilyen betük! :) -
#35 Pontosan milyen ékezetekre gondolsz? Nekem megjelenítette mindegyiket...(ahogy a képen láthatod, amit beraktam) -
ricky #34 Na kipróbáltam. Egész jónak tűnik, meg a gépigánye se kicsi. Az egyik gépemen akadozott :(
Átírtam pár szöveget magyarra, az is jól sikerült, csak az ékezeteket kell megoldani vhogy... (Help vki? :) ) -
csgj #33 nemtom, már nem találom az oldalt...de akkor biztos elnéztem.. -
ricky #32 ezt hol hallottad?? -
ricky #31 Már sikerült beszereznem a játékot! :) Holnap meglesem mit tehetek... -
#30 Na, akkor kezded? :D -
csgj #29 nem lehet ehhez letölteni vhonnan magyarítást? mert elvileg nálunk magyarul jelent meg... -
pries #28 THX bár már rájöttem, de most ott akadtam el, hogy leomlott a hegy és elromlott a fűtés, és nem tudom hogy kell bekapcsolni, úgyhogy ha valaki eljutott idáig az plz helpljen. -
zotyolo #27 Hy!
A napernyőt úgy tudjátok megtalálni hogy amikor a két csávónak odaadjátok a vázát vagy cserepet a mellettük lévő zsákból felvesztek valamit és azzal megetetitek a kecskét az elmegy és ott lesz a napernyő. -
ricky #26 jah, ok! máshogy értelemztem! :)) bocs -
#25 De, és pont ezért írtam, amit írtam. Mi a baj vele? Tudom, hogy azért nem boldogultál vele, mert nem tudtad megoldani TECHNIKAILAG a magyarítást. Emlékszem. Ezesetben azonban úgy tűnik nem kell, hogy emiatt főjön a fejed! :)
(azért arra ügyelj, hogy UNICODE formátumban mentsd el a módosított .txt-ket) -
ricky #24 nem azt írtad az elöbb, h ezt simán lehet magyarítani? Azzal azért nem boldogultam, mert nem tudtam szerkeszteni a szövegeket... -
#23 Nyilván azért nem ír senki, mert nem tudja a választ senki. :)
(még mindig nem volt időm elmélyedni benne...) -
#22 Ess! Ha már a 10 kicsi négerrel nem boldogultál! :) -
#21 Tapasznyalatokat kérünk! -
ricky #20 hát én lehet neki esek... :) -
pries #19 Valaki ssegitsen már plz! már két órája ezt próbálgatom... -
#18 Klasszikus pont 'n' click, álló hátterekkel. Csakúgy, mint az előző AC játék. -
pries #17 PLZ!
Walaki monnya meg hogy tudom megtalálni a napernyőt a vén bulának! -
#16 Milyen a nézete? -
#15 Sokat még nem csináltam vele, viszont úgy tűnik simán magyarítható! (mezei .txt fájlok vannak)
Ha valaki esetleg indíttatást érezne...
-
#14 Mindjárt belelesek, csak fel kell installálni... -
#13 Nagyszeru! -
ricky #12 hurrá!!! -
#11 Ma! :) -
#10 Mikor jelenik meg ez a nagyszeru játék? -
#9 Kiderül, hogy az áldozat minden kihallgatottnak ellensége volt, és mindenki megejtett egy késszúrást azon az éjjelen, amikor a gyilkosság történt.
Ma az And then there were none hivatalos weboldalán azt olvastam, hogy csak rajtunk, azaz a játékosokon múlik, hogyan végződik a történet. Ezen csodálkozom, bár nem játszottam végül végig, nem tudok olyan gyorsan olvasni angolul. -
#8 meséld -
veri5 #7 Végre egy mojolós!:) -
veri5 #6 Végre egy mojolós!:) -
#5 Elmeséljem? -
#4 Miért, mi lesz a vége? -
#3 Szuper!
Egyetértek El brujával, az And then there were none is nagyon jó volt.
Egyet sajnálok, mégpedig azt, hogy ismerem a történetek végét.
Talán egy kevésbé népszeru történet feldolgozásának jobban örülnék. -
el bruja #2 Végre egy újabb "Agatha Christie játék" Az And then there were none is jó volt. -
#1 Aki többet szeretne megtudni a játékról az látogasson el ide.
Képek: