Sok kicsi sokra megy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
se több, se kevesebb
ugye ha kevesebb van az ciki (pénztáros is eltehetett belõle), ha több van a pénztárban akkor a vevõket károsította
ezért van az hogy a pénztáros néne utánam szól 1 forintért is, hogy "Várjon a visszajáró"
persze egy csomóan pulton hagyják a forintokat, ezért is van az hogy keresem az aprót hogy pontosan adjam, erre szól hogy ne guberáljak és beteszi a kasszába az otthagyott forintokat
kb. ennyi
amúgy érdemes váltogatni a pénzt és inkább pontosan adni mindenhol az összeget, kisebb az esély a becsapásra is
Bazinga!
Ngem nem zavar az ilyesmi, ha valakit zavar mondja meg az eladonak hogy akkor varok a fizetessel amig lessz apro. Kivancsi vagyok kinek van bõr a pofajan erre. :D
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Akkor nem kell borravaló, nem lehet elszámolni. Ja de. Ha más összeget huzat le veled, de ha azt nem nézed meg meg is érdemled..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A 10 forint meg ugyanez: lehúz tõlem 10 forintot. Meg ugyanezt eljátssza talán 10-20-100-szor egy nap. Mennyi plusz lóvé jön így ki ezzel a lehúzásos trükkel? (Azzal a baromsággal meg már hagyj, hogy majd ebbõl vesz szegényke zsömlét, mert röhögnöm kell. Ennyi erõvel azt is írhatttad volna, hogy szegény özvegy nyugdíjas édesanyját támogatja belõle, vagy gyûjt a szudáni éhezõknek.)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ezaz! kérjétek vissza a 10 forintot a boltban! A tietek! Még a végén vesz belõle egy zsömlét a pultoscsaj
http://www.lohere.net - a MagyarChan
és tuti, hogy minimum napi 1-2 figyelmetlen embert letudnak húzni 1-2 ezer forintal, azért az már nem is olyan rossz fizetési bónosz:DDDD és még adóznia sem kell belõle<#idiota>#idiota>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
:D
kicsit felháborito
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Shell rulz... <#levele>#levele>
(bár mind ilyen)
Na az még nemegyszerü...kb. 1 év alatt 5x fordúlt elõ,hogy 10 vagy 20 ezressel fizettem,mire a visszajáróból "lefelejt" 1 vagy 2 rongyot,mer' persze ezresekbe,meg ötszázasokba KELL visszaadni,..nagyobb nincs.
Amikor szólók,akkor meg: -Jaaaaaaaa....és odabassza (!) az asztalra...
Csak napi 15 embernél jöjjön be a kis "trükkje"
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
ha meg tényleg nincs benne,akkor naon beégek :DDD
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én persze 500-t adtam,és nem volt nekik 10-es
"Tartozom 10 forinttal"
Ha visszamennék kitalálnák a szerintem sûrûn elhangzó mondatot
"Sok ember jár erre,nem tudom mindeggyik arcát megjegyezni!"
Szal,ha 10 ember 90 forintos cuccot vesz 100 forintjuk van...
ja és ha 890 vmi,én pedig egy 1000-sel fizetek odaadják a százast
Nemtom,ezt más is tapasztalta?
Amugy a keresõt is meglátogattam