64
-
csomi #24 Azert ez X360 eseteben sem elkepzelhetetlen, mondjuk ugy 1-2 ev mulva. Bar nem tudom addigra milyen eroviszonyok lesznek, de valami azt sugja, hogy nem olyanok mint most. -
#23 Ez kicseszés a vásárlókkal. A kettő együtt már majdnem egy PS3 ára, és csak azért, hogy HD filmet nézz... Olcsóbb lett volna nekik is meg a vevőknek is, ha beépítik, de gondolom külön árulni profitorientáltabb (a SONY képes volt integrálni a PS-Two gépekbe az infra portot meg a broadband netet, amit addig külön kellett venni a régebbi gépekhez, és nem is nőtt a gép ára, érdekes). -
#22 Nyüzsiznek? Mondj már párat , mert nekem nem jut eszembe hirtelen semmi, pedig nekem is van PS2-m (meg X-em is).
Különben szerintem is elég lesz a DVD9. Két példa:
1. PS2-es Primal. Jó pár éves gamma, ma sem nevezném csúnyának, és a játékban nincs töltőképernyő! Folyamatosan tölt be a háttérben, és a játék nem lassul be.
2. Xboxos Halo. A pálya elején egy viszonylag hosszabb töltés (kb 1 perc, húúú mennyi időőő!) , utána pedig néha (az egyenként kb. 1 órás pályákon kb 3-szor) bericcen a játék egy-egy pillanatra (mintha akadna egy PC :) )amikor előveszi az adott pályaszakaszt.
Nem hiszem el, hogy egy nextgenen ilyenek nem megoldhatók! -
#21 Viszont az is latszik, hogy egy szabvany meghajto van benne. Innentol akar az is lehet megoldas, hogy valaki beleszereli a gepbe, mert ugye abban is szabvany meghajto van. -
JiBBeRiSH #20 Ez mekkora bénán néz ki.:] Jobban jártak volna, ha követi a gép design-ját. Nagyon látszik rajta, hogy nem tervezték ezt a gép megjelenésekor. -
dez #19 4-8GB nem kevés, de előbb-utóbb kevés lesz (magára a játékra is), mint ahogy a soknak tűnő 360KB is ma már semmi. Ez a titkos összefüggés. :) -
dez #18 Nem csak úgy lehet idő, hogy x mp, hanem proci-idő, ami nem biztos, hogy rendelkezésre áll. -
#17 Eroforras pazarlas! Mellesleg a PS3-nal nagy huzoero a BD, mivel sokan marcsak azert is megveszik mert meglesz felaron a nextgen videoplatformja. -
#16 És? hogy jön ez ide? A dvd-ket nemigazán töltik meg, vagy ha megtöltik az nem csak a játék szokott lenni... -
#15 Nem idő a kitömörítés, a játék futás közben elintézi. Futás közben olvassa a tömörített fájlból az ami kell, ennyi. -
dez #14 Valaha egy 360KB(!) körüli floppy elég volt több játékra... -
dez #13 "egy jó ideig nemsok értelme lesz, mert a nagyobb a kapacitást a filmeknél a fos mpeg2 kódolással pazarolják el ahelyett hogy rögtön mpeg4-et használnának mint a hddvd-nél"
Az a jó idő már csak pár hét, állítólag akkor jelenik meg az egyik nagy kiadó mpeg4 filmekkel BD-n.
"játék meg ráfér kétrétegű dvd-re(ha nem bénák a fejlesztők, és ismerik a tömörítés fogalmát)."
A kitömörítés viszont idő. -
#12 Egyébként is videobámulásra ottvannak a műsoros lemezek, játéklemezen nemá video foglalja a hely nagy részét... -
#11 Hát ha játékot tennének rá ráférne, de hülye nem engines átvezetőkkel már nem. -
vax #10 Szerintem is az Xbox-t butaság lett volna az új formátummal kihozni. Igy sem egy olcsó jószág. A Ps3-nál viszont már bőven lesz rá anyag és aki cserélni akarja a DVD-t nem rossz elternativa helyette a Ps3. -
vax #9 Sok fölösleges átvezető anim is viszi a helyet, amit max 2x néz meg az ember. Egyszer először, másodszor amikor a havernak is meg akarja mutatni. -
#8 Emberek, haladjunk már kissé a korral! Volt aki azt mondta, hogy 640k mindenre bőven elég, ma kiröhögnénk és ő is saját magát! -
#7 Nem bénák, de mégsem fér rá (tömörítve sem). No nem egy tenisz, vagy golf programról beszélek. :D -
#6 Te figyu a previous-gen PS2-n (szaros 6 éves technika) is nyüzsiznek a 2 DVD-s játékok. Miből gondolod, hogy egy DVD lemez elég a nextgen kontenthez?! Nagyobb felbontás, nagyobb méretű FMV-k, nagyobb terep, több és részletesebb modell, több textúra, több zene, bla-bla-bla... Én magyarázzam?! -
#5 Minek bele? PS3 is jobb lenne sima dvd-vel(talán mostmár működő dvd-romot is tudnának belerakni, nem olyan fost mint a ps2-kbe) és külső opcionális bluray meghajtó, kb feleannyiba kerülhetne a konzol, a bluraynek egy jó ideig nemsok értelme lesz, mert a nagyobb a kapacitást a filmeknél a fos mpeg2 kódolással pazarolják el ahelyett hogy rögtön mpeg4-et használnának mint a hddvd-nél, játék meg ráfér kétrétegű dvd-re(ha nem bénák a fejlesztők, és ismerik a tömörítés fogalmát). -
#4 inkább talán a gép ára maradjon annyi amennyi -
#3 a játékokon egyátalán nem hiszem hogy kötelező lenne változtatniuk maradhatnának azok továbbra is a sima DVD-ken... -
#2 Azé, mer így csak filmnézni jó, gammára nem. Ugye akkor kétfélét kéne kiadniuk egy normál DVD-set (több DVD-n), meg egy HD-set gépből is, meg gammákból is. Ezt ők sem gondolnák komolyan. De ki tudja mit hoz jövő. -
#1 Mi a izéért nem építik be ezt alapból az x360-ba így még meg is fontolnám, a ps3-al szemben de ha külön kell venni úgy nem ?