Devil May Cry: Sins Remembered

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy! Igaz,h a The Corrupted film egy rövidfilmgyûjtemény,és hogy ez annak a része lesz?

berlinboy6329
Mégiscsak neked volt igazad és 14-én kezdik sugározni.Én pedig úgy tudtam,hogy 28-án,mert azt az elõbb leírtam.Mind1 így jobb is.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Én szerintem 28-án kezdõdik,addigra fejezõdik be a Death Note.De a filmmel mi van?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lesz anime változat is. Június 14-én adják ki, pontosan 23:00-kor valami japcsi csatornán. Láttam belõle a bemutatót, jó lesz, olyan evangelion+hellsing keverék.
Mikor jelenik meg?

Pepee999
A film el lesz halasztva újabb 1 hónappal. A rendezõ ígéri, hogy friss képek és egy rövidke elõzetes lesz a filmbõl, bár ennek még se híre, se hamva...

My Hero is Vergil :)

Pepee999
Látogassátok nemrég megnyílt blogomat: http://devilmaycry.blogol.hu

Pepee999
Nem lesz vágatlan verzió, hanem csak decemberben a vágatlan. Nagyon szomorúak vagyunk...

Pepee999
Elérkezett november és reméljük hamarosan a trailer is...<#worship>

berlinboy6329
Várjuk. 😄

Pepee999
Mint látod az. És új híreim vannak a filmrõl. Novemberben megjelenik a film vágott verziója, azaz a trailer és decemberben pedig kiadják a vágatlan verziót, azaz a friss, ropogós, új Devil May Cry Sins Remembered filmet.<#vigyor3>

berlinboy6329
jah.Látod.

ez egy film a devil may cry-ból????

Pepee999
Jah jóvan. Bocsika. De akinek van egy kis gógyija az kjönnyen megcsinálhatja. Nem kell hozzá nagy tudomány. <#bee1>

Pepee999
Jah jóvan. Bocsika. De akinek van egy kis gógyija az kjönnyen megcsinálhatja. Nem kell hozzá nagy tudomány. <#bee1>

Momentán a dupla HTTP-rõl regéltem, de a szaggatos videot meg megértettem 😊

Pepee999
Ezek nem hibásak, hanem direkt ilyenek. A képek azok hirtelen változnak, és a videók, meg direkt ilyen picsa rövidek, szal egyáltalán nincs baj a linkekkel.

Már az elsõ, és utolsó linkben van az elején felesleges karakter egy pár ...

A linkek hibásak, de megnéztem õket. Az utolsóban klasz az átváltozós rész, az elsõbõl nekem 5-6 másodpercenként dobot egy képkockát csak, igaz Dante orcája is köztük volt.

Pepee999
Devil May Cry Sins Remembered videó 2
Itt amásik videó, ami azóta megjelent, nah ez egy fél fokkal jobb az elõzõnél, de még ez sem az igazi. Már csak türelmesen kell várnunk, mígnem ki nem adják a trailert és utána a friis, ropogós filmet. <#vigyor4>

Pepee999
Devil May Cry Sins Remembered videó 2
Itt egy nagyon rövid videó a filmbõl, szinte semmit se lehet látni belõle.

Pepee999
Devil May Cry Sins Remembered
Ezen a videón pár képet láthattok a filmbõl. És most Dante arcát is mutatják.

Victor1103
A DMC4 szerintem megint egy nagy dobás lesz de ezzel a filmmel kapcsolatba eléggé szkeptikus vagyok.Jó lenne ha jó lenne.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Moyko
Eléggé amatõr Cosplayes cucnak tünik. 0 fény-árnyék kezelés, (olyan szomszédok-beli) a 2ft-os kosztümõk... a gagyi parókát nem méltatóm.
Remélem csak kacsa... mert ez igy ebben... meg amúgy is a Capcom nem hagyja elfricskázni az egyik legnagyobb Címét. (bár... a Street fighterrel is megtették.)

There is only one Boss!

Pepee999
Két videó is megjelent a filbõl, ám mindkettõ alig mutat valamicskét. Sajnos nagy a titoktartás, így nem lehet a filmrõl semmi újat megtudni. De a trailer hamarosan itt van...

Pepee999

Pepee999

kastil
ÁÁÁ nekem játékban az iylen Gitározáshoz hassonlo dolgok nagyon nem jöttek be, eszméletlen nevetséegessé tette a játékot szerintem, nem is hasznaltam semmit csak a dualt meg az alapokat ennyi, remélem ilyen hassonlo szarokat kihagynak filmbol

Játéknamjót röhögtem rajta de filmben valszeg naygon debilül hatna...
Seth
Én már most félek ettõl a filmtõl. Dante ha úgy fog ripacsoskodni mint a játékban, akkor inkább kihagyom. Ami ott jó meg hûdemenõ, az a filmben inkább nevetséges. (Ki emlékszik a 3. részben a gitározós jelenetre ?? ^^)
Az az izé a fején meg nagyon paróka

PSN ID.: Beegabor

A képek alapján valami low budget filmnek tûnik az utcáról összeszedett szinészekkel. Ez fõleg a bajszosra igaz.

Ki tudja mi sûl ki belõlle.
Pepee999
Itt van egy új kép a filmbõl.

Pepee999
Hát én a képrõl megtom állapítani, hogy ez nem olyan kabát. Csak abban hasonlít rá, hogy bõrbõl készült és feszül.

Victor1103
Én a ruhából következtettem Vergilre.Mintha ilyesmit viselt volna.nem?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Pepee999
Meg most veszem észre. Ha nagyon megnézitek a legalsó képet, látszik egy picit a hapsi arca. És a képen látható hapsi egyezik a fölötte lévõvel. Mert kicsit látszik azon a jképen a bajsza. ÉS így már tényleg kizárt, hogy Vergil lenne.
1. neki fehér a haja
2. úgy tudom nincs bajsza

Pepee999
Jah és a legalsó képen kétlem, hogy Vergil lenne, mert annak nem fehér a haja hanem barnás. Legalábbis én a képbõl azt veszem ki.

Pepee999
Császtok!
Na itt is felteszem a szokásos kérdésemet. 😄
Vergil és Nelo ugyanaz a személy????

berlinboy6329
És ki lenne az a szõrös,bajszos csávó?Mert nem Vergil az 7szentség.Ismeri vki?

Victor1103
Szerintem a legalsó Vergil a legfelsõ pedig Dante.Mindenesetre én már nagyon várom a filmet a játék egész jó volt😊

berlinboy6329
De csak a haja szinte.Az meg olyan sárgás.Danténak full fehér ha jól emléxem.Meg 3D-snek tûnik,mint igszinsk.

Rage47
sztem is az Dante😊
gamerboy91
Dante a lgfelsõ képen van.

berlinboy6329
😮 Hát ilyen is van?De kép meg ennyi?hol van Dante meg Vergil?

És ki az a bajszos csávó a legalsó 2 képen?

gamerboy91
Akkor mehetsz is innen.

Rage47
final fantasy-t, vagy animatrixot láttad?? sokkal jobban meg vannak oldva a mozgások/harcok, mint egy "keverék" filmben sztem
Rise Against
az animációs film lófasz. nem mesét akarok nézni :/

SötétBarom
Nekem már a játék is túl idétlen volt..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

BEAST
igen , énis gondoltam erre ... élõszereplõs film lehet nem a legjobb ötlet , de majd meglátjuk =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rage47
ezt hogy érted?😊

érdekes lesz hogy csinálják meg filmben, kiváncsi vok😊) sztem jobban járnánk egy jó kis animácios filmmel
SötétBarom
Hááááth...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Oldal 1 / 2Következő →