webspell

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
gondoltam a legeredetibb _mysql.php t is feltetted valamiért ami alapból üres...

#30: mármint nem a normál oldal menüjét, hanem az admin oldalt akarod változtatni?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
úgy látom joomla van már fent.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Most ezt írja ki: # Query failed: errorno=1146
# error=Table '27113.ws_YVT_features' doesn't exist
# query=SELECT * FROM ws_YVT_features ORDER BY sort

Kezdek ideges lenni! :S

Amúgy itt a honlap: http://www.team-syndicate.tk/
Mint látható nem jó, és más designel se :SS :(

balintk
Van rá megoldás. Keresd meg a _settings.php fájlt, nyisd meg, és keresd meg ezt: define(DEBUG, "OFF");
Ha meg van akkor az OFF-ot írd át ON-ra.

balintk
A meglévõ fájlokat másolod felül?

A mysql.php nem lehet üres, mert a telepítésnél lévõ adatok beleíródnak, szóval nem üres, és az adatbázis adatok is benne vannak....

De jó lenne minél hamarabb megoldani a problémát, valaki nem tud segíteni? :S:S
balintk
Hali! A menüket lehet változtatni az admin menüben, mint pl. az e107-nél?

Jim Morrison
nekem asszem ilyet akkor ir ki, mikor felulirom a _mysql.php t az eredetivel ami ures. ilyenkor ijra beirom az adatbazis adatokat es akkor jo lesz. (asszem ez az a problema, nem vgayok benne biztos.)

Már többször is tapasztaltam, hogy mikor felteszek FTP-ben egy honlap Designt, akkor rendesen felteszi. De mikor felnézek a honlapra, hogy milyen lett, akkor ezt látom: Query failed! Nem értem mért írja, de már többször is töröltem a motort, és tettem újra, de eddig sose jött össze! Mindent megpróbáltam! Segítséget kérek! :(

Honlap motor: Webspell v4.2.2
Okhost

Annyira azért nem értek a honlapokhoz! :S

Elõ‘re is köszönöm!
Jim Morrison
hasznalja meg valaki?

Jim Morrison
hy
gondoltam kiprobalom en is, veletlenul akadtam ra :D 4.2.2a a verzio szam. ezeket a stylokat eleg fura csinalni :/ kar hogy nincs kulon mappa neki :/

www.webspellforum.extra.hu
nekem valamiért az admincentert nem hozza be:S mi lehet a gond?

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

zico87
hy nekem is valami skin kéne hozzá mert ez az alap kinézet elég fos..:D
Aki tudd pls linkelje be.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

templatet vki!! :S
Megoldva, már csak design kell! :D
UW-n h lehet chmode 777-et adni? vagy ti h oldottátok meg?
regisztrálj uw.hu-n , van ott egy olyan menüpont , hogy mysql fiók létrehozása és kész is :)
akinek kell temaplte , írjon privit

Raho
Ugyan ott vok, nem müködik.

VW Jetta II 1,8T

Raho
Hogy ne kéne:)

VW Jetta II 1,8T

muti :)

szereztem 4-5 rohadt jó temapltet , ha kell írjatok:)

jaja :DD
én FW-re raktam..

próbáld emg uw.hu-n , ha nem sikerül onnan 2 kattintás :)

vagy nem támogatja a domain tárhely a mysql-t.. :S

Raho
Meg van,

VW Jetta II 1,8T

Raho
Olyat ir ki, hogy nem csinálhatok,mert nincs privilégium.

VW Jetta II 1,8T

csinálj mysql fiókot :)

Raho
Ilyenkor mi van? Link

VW Jetta II 1,8T

passatgt
jnekem tetszik.Azért nem találsz hozzá templatet,mert bármilyen oldalba betudod integrálni,csak a linkeket kell átírni.De lehet hogy keverem vmelyik másik motorral:)

pourquoi ?

gameplusz
Das ist eine szar motor.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

minnyá várjá' xD

nf1
kérdezd meg a másik regedet õ biztos fog tudni válaszolni xDDDD

Elég régóta van eza motor. Nem hasonlítható se a mamba-hoz se az e107-hez , mert ez külön clanoknak van készítve. Elég jól mûködik m, érdemes letölteni a 4.0-t
HOMEPAGE ITT

sajnos temaplateket nem talált a gugli , de elég sok van , aki talált , az nyugodtan linkelje be ide.
webspell template