Szerdán kezdõdik a Sziget 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah elképzelem milyen sok pénz lehet. :) Fõleg amennyi rendõrt dolgoztatnak meg vele,alá amikor elõtte ásták el a szigeten a cuccot. Jah meg a takarítás utána. Asszem az se a taxis adójából jönne ki. :) Töletek aztán lehetek prüd,de akkor legalább igényeim vannak ,nem úgy mint nektek.
Persze sz.rtok rá,hogy mi van azzal aki mondjuk az Árpádhíd közelében lakik,nekem a családban lévõk mondták és voltam én is ott. Azon aztán kurva nagy buli van,másokat idegesíteni vagy éppen lehetetlenné tenni életüket 1 hétig,hogy leginkább azzal jár a legjobban ha elköltözik 1 hétre.
Bulizni mehettek a pusztába ,ott senkit se zavar csak a marhákat:D.
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
Nagyjából 90 es évektõl jártam én is le - és csupán ugy 3 -4 éve érzem úgy hogy kiveszett a helybõl a Sziget feeling.
Persze ezt nagyjából fel is vázoltátok -jóhogy a sziget 3 éve termel profitot = mert elõtte jó volt - most meg megéri.
És én is sörrel a kezemben spiccesen mászkálok körbe a haverokkal - és nem hiszem, hogy ez olyannyira problematikus volna mint ahogy azt feltüntettétek - ez is hozzátartozik a szigethez - segit lenyelni a horribilis árakat és a sokszor igencsak szegényes produkciókat a szervezõk részérõl.
Engem mégiscsak az zavart a legutóbbi években, hogy nem találtam magyart magam körül a Szigeten, bár lehet, hogy ez csak az én paranoiám mert felvidékiként mégiscsak jólesik a magyar szó,)
Erre te bemutatod hogy mi is az a kúltúra.
Demokráciában az a gond hogy ha azt akarod hogy elviseljék a te viselkedésed neked is el kell viselned másokét! Ha nem azt DIKTATÚRÁNAK hívják!
És persze én is hülyének érzem magam, mert ez még képes felháborítani. Azt hiszem átvedlek Cartman-né és azt mondom:
"Kapjátok be pöcsök, én leléptem!"
Másik dolog egyszer lakjál ott a sziget közelében és dolgoznod kell másnap,akkor szerintem kurvára nem érdekelne milyen zene megy. Arról nem beszélve,mikor családtagok mesélték,hogy teraszról éppen lehet látni amikor a drogos kihány abból a forgóhintából.Ki a lóf.sz kiváncsi erre?
Úgy ahogy van ki kéne rakni az egész sz.rt valahova a pusztába ott kedvükre hányhatnak meg üvölthetnek. Jah az lehet akkor már nem lenne akkora buli.Azért én is azzal egyetértek,hogy eléggé sokan azt képzelik hogy ha kint voltak a szigeten akkor attól nagyobb emberek lettek,ez eléggé szánalmas gondolkozás. :)
Eleve nem értem a dolgot,hogy a sziget mindig szarrá van ázva és éppen akkor szárítgatják a gyepet elõtte,akkor minek ragaszkodnak ennyire hozzá.Meg még talán ott több hely is lenne.
Ami érdekes számomra azaz ,hogy sziget idején érdekes az összes söpredék eltünik a Moszkva térrõl. :) Ilyenkor hirtelen nem lesznek olyan szegények vagy mi?
Jah még valaki a keresetem firtatná ,akkor annak üzenem hogy ki tudnám fizetni,sõt még a koncertjegy árakat se tartom úgy igazán magasnak(bár megjegyzem ott adnak valamit a pénzedért ,míg bent a szigeten csak megint megfejnek). Aki meg aztán mondaná ,hogy az ilyeneknek nincs élete csak úgy megjegyezem én is hallgatok zenét,meg megyek bulizni,meg házibuliba ás szeretem pl Prodigy-t ,még anno elõzõleg ki is akartam menni amikor éppenséggel nem jöttek el. Lehet hogy most is úgy jónnek el,mint utoljára.:D
Amellett a kedvenceimet nem feltetlenul akarom a szigeten latni. Szokolradio-hangzast itthon is tudok produkalni...
:-O http://www.ashes.hu O-:
Idén számomra nincs olyan név, aki miatt kilátogatnék sem a nagyszínpadon, sem a party arénában, sem más sátrakban/színpadon. Örülök, hogy jön a Prodigy(miattuk még gondolkozom a kimenetelen), de félek, hogy nem lesz már az igazi. Persze aki talál magának kedvenceket, azok menjenek bátran :) Nekem is van egy jóbarátom aki majdnem minden nap kint lesz, mert minden napra talált magának valaki(ke)t, akikre õrjönghet :) arra leszek kíváncsi, hogy jövõre mi lesz, mert állítólag magán kézbe került a hajógyári sziget...
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Választások lesznek úgyhogy valaki tuti elkezdi majd)))
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Viszont nem politizálok, utálkozom vagy nagyzolok, remélem nem baj...
Tipikus kisebbrendûség-érzés (v h kell mondani) dumád van. Ne magadból indulj ki, looser.
Az viszont izlés dolga, kinek mi tetszik, szerintem sincs idén jó felhozatal, bár én elvagyok a nevenincs underground bandákkal is (elktronic zene only :)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Inkább egy szép nagy betonfalat köré ki és bejárat nélkül. Egy szarkofágot mint Ukrajnában Chernobilra
Az a helyzet hogy szigetet tulságossan is ismerem ahhoz hogy rühelljem. Te lehet hogy az a bizonyos 15-20% ember vagy aki valoban szorakozni megy ki oda. De nézd meg a többit akkor. Kis már mostalkesz lányok, fiuk, kik egy sörösüveggel a nagymenök. Felnött emberek sakál részegen... stb... Már csak azt nem értem hogy aki tényleg bulizni megy ki, az hogy viseli a többit ?! Bármelyik másik fesztiválra szivessen megyek.
Cruzifix: 2 cégnél dolgozom (egyik saját). Nem anyu apu ;) De rohadtul arrol van szó, hogy a hazai jegyárakhoz képest (robbi-nyomi -akit aranylövéssel pakoltak össze anno a vizparton egy padon- konertjére 15 ropi volt a jegy) olcso. Érti ?
Aki hülye, haljon meg.
Drága és csöves az egész. Más is drága, de valamivel kulturáltabb legalább. Az meg, hogy hangzatosan hirdetik a sok 100 fellépõt :) hát remek. Gyakorlatilag 3-4 kivételtõl eltekintve a többi egy rakás 0
Szánalmas hogy ennyien azt sem tudják mit beszélnek csak fikázzák azt amit lehet és azzal henceg hogy ezt kipengetem simán faszagyerek vagyok.
A társadalmi megítélésed alapján azt hiszem komoly kissebségi komplexusban szenvedsz és az ilyen hozzászólásokkal próbálod okosabbnak feltüntetni a többi proletár között. - nem lennék meglepõdve ha MSZP-s is lennél <#vigyor2>#vigyor2><#mf1>#mf1>
A legnagyobb baj hogy rosz híre alakúlt ki a szigetnek ríszpekt a médiának és a proliknak akik fikáznak de meg sem próbálják megismerni, vagy éppen a körülményektõl eltekintve logikátlanúl, összefüggéstelenûl, szidnak valamit mindha ok és okozat nem is lenne a földön mindha a körülménynek nem lehetne következménye.
Na ezt ûbereld. :D
Szerintem meg még mindig jó, bár az utóbbi években kevesebbet voltam kint. Aki még nem volt, annak csak ajánlani tudom.
5 év alatt sikerült elérniük, hogy a látogatók 2/3 a külföldi lett.
Általános jelenet lett, hogy "Can u tell me the time?" al kérdeztem meg az idõt és néha igen én is Magyar vagyok volt a válasz, de akkor már meg is lepõdtem...
Ahol ennyi külföldi van 8xoros fizetéssel, ott minek legyen olcsó valami?
Lool még Tesco is lesz.<#wow1>#wow1><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
Ja és a szigettel nem az a baj, hogy drága a belépõ, hanem az, hogy ha a szigeten belül vásárolsz ott ***** magasak az árak. (de a Tesco biztos olcsóbb lesz<#nevetes1>#nevetes1>)
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Mind1, nem fárasztom magamat, de sajnálom a "diák-szigetet", amibõl nemzetközi feszt lett. ennyi.