Szerdán kezdõdik a Sziget 2006

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én pl szeretem a jo zenéket, de rasmust ne kelljen ide sorolni. Keresek is annyit, hogy röhögve kifizetem. DE. Ennyi rib@ncot, részeget, "csoro vagyok de nagymenönek képzelem magam" embert meg a ki tud nagyobbat hányni amivel lehet majd otthon vetiteni, máshol nem találsz. Ez azoknak az embereknek van kitalálva, akik hétköznap egy szürke semmik. És a fasztiválon azthiszik, hogy ök már valakik. Miután meg elfogyott a cash megy vissza a mokuskerékbe....
Szánalmas... alkoholisták, partydrogok, nyomorékok.

Amugy tényleg nem drága a jegy, söt olcsó. HA azt nézed hogy mennyi koncertre lépsz be vele. VISZONT ha azt nézed, hogy milyen társaság, akkor rohadtdrága.

Aki hülye, haljon meg.

Én itt lakom 150 méterre!
Számomra az lenne a megváltás ha egyszer végre örökre beszünetnék és kivinnék az egész trágyadombot a Budakalászi sóderbányák és a volt szentendrei orosz laktanya közötti lucernásba...
Mondjuk sosem engedtem volna beljebb a városba ezt a fertõt!!!

Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)

KIP
Tipikusan az antiszociális csóró emberek szoktak így sípákolni :D akinek van rendes munkája és élete és szereti az efféle zenéket az nem sír hogy drága a jegy...no comment
Ha a hetijegy idén 5 rongy lenne, akkor se venném meg, mert nem ér annyit számomra az idei felhozatal. Másnak más az izlése, és biztos vagyok benne, hogy sokan lesznek! Nem kell mindenkinek ugyanazt szeretnie.
insomniac
én tavaly voltam és teccett..nem látsz több részeget mintha lemennél a helyi diszkóba vagy metál klubba.
a jegy drága? gondolkozzmár. nézz meg egy napi programot, hogy van vagy 3-4 olyan fellépõ akikért a sportarénában egyenként kéne 9ezret kiadni.
ami tényleg rossz a szigeten az a hangositás.

\"A jócselekedet mindig elnyeri méltó büntetését...\" Lavey

artschiatwork
A mostanival szvsz az lesz a gond, hogy xar lesz az idõ...

Nem lesz valami 'normális' fesztivál?
Olyan, amilyen a sziget volt, mondjuk 3-5 éve?

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

de most tényleg. mikor nézhetett 5-6ezerért az ember egy radiohead-et
plusz a jegy is irreálisan drága

LOL

napi ki tudja hány koncertért irreálisan drága? már annyira gáz ez a nyavalygás. még a külföldhöz viszonyítva is ajándék a jegy. pláne a magyar koncertjegyárakhoz képest.
Lol! Akkor te sem voltál mostanában. Kb fele külföldi a szigetnek. Jah és sokkal kultúráltabban szórakkoznak mint az itthoniak sokszor. Ha meg drágának érzed a jegyet, akkor nézd meg mennyibe kerül egy koncert álltalában és itt ha megveszed a jegyet egy napig az összes fellépõt nézheted.

Ha meg a külföldiekkel van gondod akkor te sem vagy jobb mint Jan Slota szlovák náci pártvezérnél.
pár évig voltam, de nem érdemes kimenni, nincs semmi jó külföldi együttes, kerülgetni a sok külföldit és a sok félpucér részeg embert...
kösz inkább idén kihagyom, kisebb fesztiválok sokkal jobbak
plusz a jegy is irreálisan drága

bakker, enis szivesen mennek.... de mar keso, most melo van:(

Munch
Esetleg ha valaki ad nekem 10 ezret+jegyet, akkor meggondolom hogy kimenjek. :D

Ez most hogy jön ide?:)

...+.

ez a silent disco érdekes ötlet, tuti ki fogom próbálni :)

Nem vesztesz sokat. Max 1-2 drogos/alkoholistával kevesebbet látsz.
Tetsuo
Má megin nem megyek, dejó..!%"+

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

← ElőzőOldal 2 / 2