58
  • radeer
    Hát nekem tetszett, ilyen Stephen King-es + Philpi K. Dick-es történet volt. K. Dick könyveiben próbálnak így bejönni az idegenek.

Mellesleg a nagy nyertes Tom Underlay sheriff aki most a Prison Break-be tér vissza képernyőre, szerintem ezt is az idegenek intézték el neki
  • Blasta
    Hja, Dr. House is rulez, az egyetlen orvosos sorozat, amitől nem okádok hupililát, de erről csak a főszereplő tehet. Nem nézem rendszeresen, de oda-oda tekintek rá, ha a bnőm nézi.
  • Blasta
    Én nem olvasok a kommentjében egyetlen utalást se usa imádatról.
    Arról írt, hogy - idézem:

"nem csoda hogy megbukott mert egy eszetlen marhaság volt az egész..."

Amerika-imádó??? Hol? Miért???
  • Blasta
    Ámen. A lost-os szopatástól nekem is felment az agyvizem, mikor megnéztem pc-n a második évadot is.
    Szabályosan felháborodtam azon a szarságon, hogy van képük még tovább húzni...

A 4400-zal sem vagyok teljesen kibékülve, elvileg 4400 részen keresztül kavarhatják a szart.

Bezzeg a 24.
    Annak minden évadja megunhatatlan, izgalmas és feszes, és az is biztosítva vagyon, hogy véget is ér 24 részt követően. :)))

Elegem van ezekből a giga sorozatokból. Könyörgöm, egy történetnek legyen már eleje és vége, had ne kelljen már hónapokat vgy éveket várni egy érdekesnek induló sztori végkifejletére.
  • TeszteloPontHu
    6 évadra írtak alá szerződést.
  • avman
    semmi ilyesmit nem mondott. valszeg csak arra akart lilyukadni, h a sorozat "szarsága" determinálta végét.
  • djukel
    A sorozatnézés betegség. Az egyre több beteg növeli a nezettséget. A nézettség pedig szarrá rombolja az évek alatt egy jó ötletböl elindult sorozatot. A csillagkapunál most érkeztem el oda hogy fizikai fájdalmat okoz a 9. évad nézése. A szerencsétlen forgatókönyvirók hihetetlen faszságokat tudnak már csak kitalálni 9 év elteltével. A Lost-os szopatásra már nem is leszek kiváncsi( 3. évad is lesz? Jézus mária!)
  • Derapo
    Ez a sorozat tiszta fos volt.Nézzünk inkább semmit:)
  • Psyho06
    szerintem nem volt rossz film,sőt az egyik legnézhetőbb mostanában,de mindenkinek más az ízlése.
  • winnie
    na, ezzel most azt akarod mondani, hogy az a sorozat, amit amerika nem néz (bukik) az sz*r és az a sorozat, amit amerikai néz, az király?

nem vagy kissé amerika-imádó?
  • DjDano
    nem csoda hogy megbukott mert egy eszetlen marhaság volt az egész... röviden, tömören SZAR
  • Tinman #7
    Ezek a sorazatok olyanok mint a borfajták.
    Először belekóstolsz valami elfogadhatóba, aztán egyre többet próbálsz ki, és rájössz, hogy az a pár első amit kipróbáltál mennyire sekélyes és felszínes.

Én személy szerint Prison Break, Doctor House és Róma rajongó vagyok. Ezekhez képest NÁLAM az Invasion nagyon harmatgyenge szürkebarát, a Surface egy gyengébb tokaji, a Lost meg egri bikavér... de mióta 46'-os Chardonnay-t /fenti 3 film/ "iszok" azóta nem érdekel más ;-)

Kár-e az Invasion-ért? Nem.
  • adam first
    Hát kár érte,mert a lost egy igénytelen szarkupac.A miami vice,magnum,x-akták óta volt végre megint egy normális értelmes,igényes sorozat erre tessék.
  • winnie
    a ker. tévék tele vannak jobbnál jobb sorozatokkal.

ha valamiből nincs hiány, azok a sorozatok.
  • Tibmanus
    valóban ahogy említetted az uccsó rész reklámjában elhangzott hogy "az utolsó rész". mégis mi mást vártok ennél többet???

ezt meg hogy érted?
    "mégis mit várjunk egy oly csatornától, aki miatt az emberek azthiszik,hogy létezik Lost és létezik Lost2"
    az rtl klubbon sosem hangzott semmi hasonló és az ismtéléseket is úgy reklámozzák hogy "az új részek előtt eleventsd fel stb..."
    egyedül az axn-nél volt kiírva hogy lost2 de a bemondó közbe mondta hogy második évad...
  • Psyho06
    A Lost valljuk be még mindíg jobb mint az a sok argentín mocsok amit leadnak szappanopera néven.köztük az RTL,elég szar műsorokat adnak manapság mindkettő tv csatornán (TV2,RTL)igazán lehetne folytatni mert ez a film miatt kapcsoltam be a tv-t
  • scann
    Ez volt az egyetlen sorozat aminek az összes részét láttam. kivéve az utolsó 2-őt.. sajnos pont nem tudtam megnézni.. bevallom sajnálom

Ha Tv ékben futó egyéb sorozatra gondolok,, véleményem szrerint egyik sem ütötte meg ennek a színvonalát és ötletességét.

A LOST 3ik részétől már agyvérzést tudtam volna kapni.. nyújtották mint a rétes tésztát és soha nem történt benne semmi.. katasztrófa volt (egy vélemény)
  • ropi21
    hát.. nem kár érte
    tv-t nemnagyon nézek, ezt se néztem,viszont azt pont elcsíptem, hogy az utolsó rész elötti felkonfban szerepelt "az utolsó rész" szókapcsolat,ami a jelek szerint kimerítette a közönségtájékoztatás fogalmát (mit is vártunk a tisztelt médiumtól)

tudom, soha nem lehet elég elégedett az ember, mégis mit várjunk egy oly csatornától, aki miatt az emberek azthiszik,hogy létezik Lost és létezik Lost2 ?

nézzetek prison break-et és atlantis-t! :)