58
  • Tom aHawk
    Hát részben rossz, hogy vége van, részben nem izgat... hogy miért azért mert az első részek szerintem elégjók érdekfeszítők és hagulatosak voltak. Viszont a felétől már annyira gagyilett a story(túlságosan is egetrengetőnek próbálták beáálítani az eseményeket + egy kicsit b kategóriás lett), hogy nem is nagyon néztem. (Sajnos amúgy semm tudtam mindig nézni).

Viszont az ilyen egyszavas rossz kritikákat, én nem értem. Énsem szeretek egy csomó sorozat, de mégsem keresem az olyan topicokat amibel jól letudom húzni, plána akkor nem ha még csak megsenéztem becsületesen legalább egy-két részt. De ha ezek után sem tetszik, akkor meg legalább nagyából leírom, hogy mi nem tetszett benne és miért.
  • winnie
    a slidersből 5 évad volt. a 3. évad végén a csatorna, ami adta megszüntette, de a scifi channel átvette. az, hogy milyenek voltak az évadok fináléi azzal nem értem mire célzol - így szokás befejezni egy sorozatévadot, tracy torméék nem akarták egyikkel sem befejezni. miért? mert sorozat. a sorozatok 95%-át nem fejezik be, hanem kvázi elvágják a történet fonalát. ez így szokás. ez nem a véleményem, ez tény.

a személyeskedést nem értem (az akkor kerül elő, amikor elfogynak az érvek, ha jól olvastam), nem védek senkit - az rtl-t pedig nem tudom, hogy mikor néztm utoljára, a védelmemre meg pláne nem szorul rá.
  • Falatka2003
    1. hsz-emben megírtam. Pilot tetszett, tényleg érdekes volt, de a 2. résztől elkezdődött a blődligyártás, 180°-os fordulatot vett az egész és egy értelmetlen, ötlettelen, összefüggéstelen képhalmaz lett. Kitaláltak minden hülyeséget, hogy úgymond "érdekessé" tegyék. Kevés sikerrel.
  • akyyy
    Slidersen is látni h anno küszködött, de folytatták ésmegért 6 évadot is! pedig a harmadik évad végétől minden évadzáró rész ugy volt vége mintha a sorozatnak kész lenne... persze a te véleményed számit , az RTL jó, ő az isten, védjük!!!
  • winnie
    Simán befejezhetnék ha akarnák.

minden sorozatot befejezhetnének, de nyilván akkor nem sorozat lenne. meg aztán senki nem akar kiseszni a nézőkkel - azok berendezkednek hosszú távra és aztán jönne a vége felirat? a sorozat arra van, hogy évekig, évtizedekig szórakoztassa az embert. hetente.
  • winnie
    "a ker. tévék tele vannak jobbnál jobb sorozatokkal.
    "
    Én nem így érzem. Szerintem a "sorozatháborúig" (TV2 vs RTL) normális sorozatok inkább csak a Viasat3-on voltak. Mondjuk a nem összefüggő sorozatok (Dr. House, eredeti Helyszinelők, stb.) engem is jobban érdekelnek.

lehet, hogy régen nem így volt, de most már szinte minden sorozat, nézett, nem nézett, sikeres vagy csak akritikailag sikeres ott van a tv2-rtl-en.
  • winnie
    akkor miért nézted?:) csak érdeklődöm.
  • Falatka2003
    Ez tényleg egy FOS sorozat volt.
  • Falatka2003
    Sajnos az sem nagyon bejövős. Focinál jobban csak a Forma1-nek látom kevesebb értelmét. Egyéb?
    Bár most hétvégén meg kellene nézni az FTC-Jászalsófalu mérkőzést. Körömrágós lesz biztosan... (Most azt várom, hogy szólj, hogy az nem is NB1.)

És hogy lássátok, mennyire igénytelen vagyok sorozatok szempontjából: a Medium az, amit még most is szívesen megnézek, amit pedig várok, az a Grey's Anatomy 3. évad. Abban a sorozatban még nem csalódtam. (Eddig.)
  • Sanyix
    Hát a 24 az nagyon nem sablonos :)
  • Zenty
    Valóban nem értem miért fosozák semmi indoglás?
    A storyja mondhatni nem volt sablonos ,és a hangulata a filmnek eég joh volt pl a szinészi játékok is illetek az egészhez.

De ha nektek zsarus sablonos szarok jönnek be hat tessék. 24 eegy ami ügy bejön de ott is amcsi baromság megy terrrosita elháritással igazi sablon ,de azért jóh.
  • GErYkE83
    Aki szerintem már majdnem teljesen a saját lábán áll azt azért nem nevezném tojásos seggünek "SZERINTEM".
    De te tudod öcsém.. okos enged a többit tudod.
    Flame off wördpisz
  • szacsi
    persze, csak itt az a probléma, hogy nem csak amerikában bukott meg ;-)
  • Derapo
    Na először is Flém kikapcs.Figyelj "Ja és mivel én nem ismerlek ezért nem mondok véleményt" ezt írod most.Ezzel szemben#24-ben:"Imádom az ilyen értelmes emberek fantasztikusan mély tartalmú..."
    Na kát itt vitázni ezen a sorozat az akkor jó ha le tud kötni.Ez nem tudott, megnéztem néhány részt és nem tetsztett,nem tudott lekötni.A véleményem az továbbra is annyi,hogy FOS.Miért csak ennyi?Mert nem érzem magam önjelölt Réz Andrásnak,hogy kritikát írjak, tőlem ennyire futotta.....Na Szent a Béke? Amúgy a tojáshéj pontos j
  • GErYkE83
    Ebben a sorozatban pont az volt a jó , hogy 1 nagy egészet alkotott, szép lassan kezdödtek kibontakozni az események és a közepe felé begyorsult. Kérnék tőled 1 mélyebb kritikát is indokokat, miért "fos", esetleg még el is fogadom, ha értelmes választ kapok erre.
  • Cat #43
    "sokak szerint nem éri meg a végét a Lost se"

Ebben csak azért van igazad, mert a Lostot addig fogják huzni amig lehet, szóval sose lesz vége. Simán befejezhetnék ha akarnák.
  • GErYkE83
    Ja és még annyit hozzáfűznék a csodálatos válaszodhoz, hogy ez aztán tényleg velős kritika volt részedről: "fos". Én majdnem láttam az összes részt sajnos a munkám és egyéb elfolgaltságom miatt nem tudtam az utolsó 3-at megnézni... te vajon láttad e őket? vagy megnéztél 1 részt és egyből véleményt nyílvánítasz róla? vagy csak olvastál róla? Nem, én nem azt mondom, hogy minden idők legjobb sorozata az Inv. , hanem azt, hogy 1 különleges atmoszférájú, jól megvalósított széria volt. Ja és mivel én nem ismerlek ezért nem mondok véleményt. Ez itt az alapvető különbség....
  • GErYkE83
    A te kommented is egetrengetően tartalmas volt. Imádom az olyan embereket akik nem is ismerik a másikat, és mindjárt leoltják "a tojáshély még a seggeden van" szöveggel. Annyira jóvagy édes öcsém taníts kérlek szépen, sokat tanulhatnák tőled.Szánalmas.......
  • Tinman #40
    Ahogy már írták: "...honnan nem?"

Beírod a google-be, kidob egy csomó torrent fájl találatot is és szeded, ahol látod, hogy sok a seeder.
  • Inquisitor
    "a ker. tévék tele vannak jobbnál jobb sorozatokkal.
    "
    Én nem így érzem. Szerintem a "sorozatháborúig" (TV2 vs RTL) normális sorozatok inkább csak a Viasat3-on voltak. Mondjuk a nem összefüggő sorozatok (Dr. House, eredeti Helyszinelők, stb.) engem is jobban érdekelnek.

Sajnos az Amerikai nézőkkel az a baj, hogy dobnak minden olyan dolgot, amin filózni (is) kéne ...
    Ezért bukott a Twean Peaks, az Invasion, és sokak szerint nem éri meg a végét a Lost se.
  • quack
    ezt írta
  • bertino
    inkább az a kérdés, hogy honnan nem ?
  • pbanfa
    Áruld már el, hogy honnan kapod le a netről a sorozatokat?
    Én is akarom, akarom, akarom, akarom, akarom, akarom! (Persze nem vagyok függő!
  • Tinman #35
    Attól függ.
    Onnantól betegség, ha mindent megteszel azért, hogy megnézhesd. Pl., ha kezdődik és asszonypajti mást akar nézni és csak egy tv-tek van és ezért veszekszel vele, akkor mág jó eséllyel függő vagy.
    Nem egy olyan esetről tudni, hogy bizony súlyos testi sértések történtek egy családban, mert xy nem jutott hozzá a következő részhez.

Én nagyjából 8-9 (House, Lost, Prison Break, Twin Peaks, Invasion, Surface, Supernatural, X-files, Rome, +Jerciho, ha folytatják ) sorozatot nézek NETRŐL (de ebből már 3-at nem, hiszen lehúzták a rolót).
    Nem igazán érdekel, hogy mikor kezdődik az új évad. Amikor van időm, lekapom, megnézem és letörlöm.

Függő vagyok? Szvsz nem -bár tudom, hogy minden beteg ezt mondja ;-) - méghozzá azért nem mert pl. azt sem tudom mikor lesznek a kedvenceim következő részei.
    A kereskedelmi csatornák nézhetetlen szarok (NGC+Spektrum ami érdekel), egyértelmű, hogy "tv-t" azért nézek, de így én választom meg, hogy mi legyen benne :-)

Miért mondtam ezt el?
    "A sorozatnézés betegség." - ezt írtad.
    Ez általánosítás, ráadásul hamis állítás.
  • apocalypse0
    Csöppet sem volt szánalmas
  • pbanfa
    Alapvetően valóban igazad van! Ez csak ízlés kérdése! Részemről a téma itt lezárva!
  • winnie
    ó, már megint mindenki dzsihádot indított a másik ellen az ízlése miatt - ez olyan vicces.

valakinek bejött az invasion, valakinek nem. valakinek bejön más sorozat, valakinek nem. és egyéb közhelyek.

kinek az inv. kinek a lost, kinek a pb - de az azért vicces, hogy a másikat köpködik a népek azért, mert nekik nem jött be egy sorozat. lám, még olyan is van, aki a miami vice-ra élvez:)
  • pbanfa
    Nem mondom, hogy ez volt a világ legjobb sorozata, annak ellenére, hogy majdnem minden részt láttam, de azért nem lehet egy lapon említeni a brazil szappanoperákkal. Ha ezt szidja a nézőközönség, akkor azokra vajon mit mondanak?
  • Derapo
    --OFF--
    Kedves öcsém!Mondhatom mivel a tojáshéj még a seggeden figyel.Nos a hozzászólásomban semmi egetverő,világmegváltó gondolat nem volt,mint ahogyan a tiédben sem.Az enyém lényegretörő,véleménytükröző építő jellegű kritika volt,ellentétben a tiéddel.Ha egy sorozat fos akkor fos.Nézzél sorozatokat aminek minden epizódja egy külön filmként is felfoghtaó Pl.:Soprano's,x-akták....Legközelebb ha valakinek üzensz akkor a VÁLASZ gombot nyomogasd!
    --OFF--
    ON- Ez egy fos sorozat volt.
  • asdefge
    Falatka! Ajánlanám a magyar labdarugdalódzó bajnokság legfelsőbb osztályát. Folyamatos akció, érdekfeszítő rejtély, cseles megoldások, móka, kacagás hétről hétre. NB-I powa meg forevör...
  • Blasta
    Mellesleg mire számítottál? Adott egy 22 részes börtönsorozat, ami egy komoly szökésről szól...
    Mondjuk a 4. után kezd el beindulni.
  • Blasta
    Hát sztem Te ne nézz sorozatokat, ha ennyit képtelen voltál végignézni. Egyszerűen nem Neked valók, nincs itt semmi gond.
  • Blasta
    "Hihetetlen és elszomorító , hogy az emberiség és a mai fiatalok csak a tudatlan szar faszságokat képesek megnézni ami könnyen emészthető lásd szex,autós üldözés,lövöldözés,napszemüveges arcok mert az a cool.."

Igazad van. Ezektől egy "ufós, kisvárosos, testrablós" sorozat aztán sokkal egyedibb, "kúosabb" és érdekfeszítőbb...
  • gazo
    Pl. Sebaj Tóbás
  • GErYkE83
    Imádom az ilyen értelmes emberek fantasztikusan mély tartalmú sokatmondó kommentjeit pl "hát.. nem kár érte
    tv-t nemnagyon nézek, ezt se néztem,"
    "vagy ez 1 fos sorozat volt". Az ilyen emberek egyáltalán minek szólnak hozzá 1 adott témához amikor semmi közük hozzá azt se tudják miről van szó ez a tudatlanság netovábbja, banolnám az ilyen értelmetlen tudatlan usereket. Hihetetlen és elszomorító , hogy az emberiség és a mai fiatalok csak a tudatlan szar faszságokat képesek megnézni ami könnyen emészthető lásd szex,autós üldözés,lövöldözés,napszemüveges arcok mert az a cool.. Istenkém, ha már van 1 érdekes történet igenis jó sztorival, gyönyörű képi világgal, amolyan thrilleres beütéssel..amin néha el is kell gondolkozni amire a mai "nagyon cool" fiataloknak már túl sok,akkor megbukik 1 sokkal többet adó és sokkal többre érdemes sorozat..R.I.P Invasion kár érte
  • Falatka2003
    EEgen, e 1 naon jóh sorozat vót, kár mán' hogyhamar végelett mán.

Csípem az ilyen commenteket.
    Egyébként a sorozat tényleg übergagyi volt (pontosabban a pilot jó volt, felcsigázott, a 2. résztől meg 180 fokos fordulat és blődlihegyek. Nevetséges volt. 6 részt nyomtam le, mikor azt mondtam, hogy mostmár elég.)
    Ez a 6 nálam bűvös szám, mert az SGA-ból is csak annyit vett be a gyomrom. Bár az az első résztől úgy, ahogy volt, kalapkaka.
    SG1-nél 9x10 volt a vízválasztó, 24-nél 3x01, Lost: 2x18, Prison Break: 1x04 (igazából nem csigázott fel, hogy a srác 40 percen keresztül reszelte a betonon a csavart, hogy beleilleszkedjen a vécélehúzóba, mert az milyen jó...), CSI NY 2x03, Numb3rs 1x08 (?), Dr. House 1x01, BSG-ből 3x01-et még lehet, hogy bevállalom, bár nem sok reményt fűzök hozzá.
    Nem ajánlana valaki egy nézhető sorozatot?
  • Zenty
    jóh sorozat volt ez végre alami váltzatoság ahogy a lost is.
    Nem szaros zsarus sorozatok meg szapan operák állandoan...

Mindeetre én azthittem az az utsó rész még ha hülye lett volna is a vége . MOst még idegesitőbb hogy let volna folytatás kár volt szolni :D
  • ropi21
    néha picit általánosítok :) ezért bocs
    (mivel nem nézek tv-t, elsősorban másodkézből vannak információim.. és ezek hitelessége.. nem minden esetben tökéletes)
  • icewolf
    Az invasion igenis nagyon jó sorozat volt!
  • mezeimodell
    Hajrá, lehet szeretni továbbra is az "amerikai sikersorozatokat, amik nézők millióit hódítják meg az RTL-klub szerint napról-napra..."