5
  • marcuc
    ennyi erővel csinalhatták volna heroes garafikávál sztem nagyon kóó a grafika és ez az eddigi legjobb játék amivel játsottam(pedig volt egypár a 12 évem alattxd)
  • Morden23
    Mi bajod a vízzel? Ott az első képen tökéletesen remekül néz ki a víz? Mit akarsz még? Legyen nedves a te lábad is, ha a karaktered belemegy?
  • Zocsi
    Hát ez naon csilivili... megnéztem a hivatalos oldalon levő videoból párat és hát izzééé... Okéka, hogy telik az idő és ennek látható jele van az árnyékokon, meg a felhőkön, de könyörgöm legalább a karakter árnyéka álljon a megfelelő irányba! Azért ez elég gáz.
    Másfelől a ha már effektezünk, legalább megcsinálhatták volna normálisra a vizet... Nade nem is szapulni akarom, mert emelett a játékélmény biztos jó lehet, csak azért mégés. Ezek elég minimum elvárások...
    Mind e mellett várom a játékot, játszani már úccse fogok vele!
  • Indigo
    A manusz milyen sampont használ amitől ennyire fénylik a haja? (De lehet hogy megint csak a készítők estek át a ló túlsó oldalára ezekkel az idióta effektekkel...)

Amúgy én is várom a játékot, már láttam róla néhány videót, ami a harcot illeti nem lesz gyenge. Csak az RPG rész is jó legyen.
  • Morden23
    Nagyon feelinges kis képek ezek. Engem kicsit az 1000 éves Heretic 2 programra emlékeztet. Szórják csak az RPG-ket, előbb-utób kisül valami nagyon jó a dologból. Azért még mindig a Gothic 3-at várom, de erre is érdemes lesz odafigyelni.