79
Foglalkozik valaki ilyesmivel?
  • mila69en
    naja szégyen:(((

nekem is megvan szinte mind de nem lenne pofám másnak árúlni pénzért mintha én csináltam vólna

múltkor láttam olyat is, hogy valaki a php-nuke-t árúlta 5000Ft-ért
  • PyRex
    Jelentgetés mondjuk megint nem az én stílusom, de azért nagyon fel tud b@szni az ilyen pofátlanság. Mégis mit képzel pár hülyegyerek? Más emberek heteket, hónapokat töltenek azzal, hogy template-eket készítsenek - több ezret ugye - ezek meg ellopják és eladják pár ezresért. Komolyan kiakasztó... :(
  • Ch_Slater
    bizony-bizony
    [email protected]
  • PyRex
    Kezdjük ott, hogy ezek NEM ingyen letölthető sablonok. Mindegyiknek húzós ára van az eredeti oldalon. Ők elloptak egy csomót és fillérekért árulják. Simán fel lehetne őket jelenteni...
  • totya24
    itt is akad pár ingyen letölthető sablon
  • mila69en
    most nem tudom mit kell gunyolódnod vele:) esetleg megnézhetnénk már a websablonodat?
  • mila69en
    megkell venni

vicet félretéve torrenten meg emulén az össze templatemonstert megtalálni:=)
  • ROKICA
    http://gameswc.tvn.hu/ - egy telepitett php forum.. humm ezt tenyleg nehez lehetett felraknod:))

vagy ha a banner-re gondoltál az elég jó:) de flash 8 ban 15 perc:)+10 perc photoshop
  • totya24
    hülye kérdés, de hogy vagy honnan töltitek le őket? ötletszerzés céljából engem is érdekelne, de igazából a teljesen saját munka híve vagyok, ha még az nem is olyan igényes, mint ezek a sablonok..
  • mila69en
    templatemonster tényleg nagyon jókat csinál:) van vagy 8giga templatem tőlük:dd
  • mila69en
    flash-nek miköze a PS-hez?:D
  • Duddits
    Itt rengeteg jó minőségű sablon található.
  • Sadist
    Hát ez tök jó! Komoly mindössze egy óra volt? Ebből meddig tartott, míg a win bootolt és elindítottad a PS-t?
  • joebacsi
    "A tervezők és honlapszerkesztők átlagos órabére 2500-5000Ft/óra."
    :D
  • Shiwo
    "A tervezők és honlapszerkesztők átlagos órabére 2500-5000Ft/óra."

hmm..asszem rágyúrom magam, hogy megtanuljam a honlapszerkesztést...
  • Ch_Slater
    nah hát pont erről beszéltem.
    a TemplateMonster-ről lopott sablonokat árulják. még arra is lusták, hogy a példaként felhozott képeket a saját szerverre letöltsék. a templatmonsterről linkelik be...
  • RIZLA
  • szacsi
    húha, leesik az állam
  • mike0013
    de ez mégcsak bétaverzió
  • mike0013
    ha valakinek kell honlap (NEM SABLON) az csak szóljon nekem!;)
    Nemrégiben ezt dobtam össze, kb 1 óra alatt: EZT!
  • nf1
  • ROKICA
    Itt találhatsz leírást, ezek is olyan sekk sarlatánok, pénzt kérnek egy rakás ingyen letölthető sablonér:)
  • ROKICA
    Itt találhatsz leírást, ezek is olyan sekk sarlatánok, pénzt kérnek egy rakás ingyen letölthető sablonér:)
  • ROKICA
    jó én meg sablonokat szeretnék készíteni, eddig Photoshop-al csináltam, de a nagyobb alkotásokhoz szükségem lesz Macromedia Flash*re is.. csak az most vami miatt error nem indul:(

Qwerty4: keress rá a neten, a topicot nem feltétlenül azoknak nyitottam
    akik meg akarják ismerni a sablonokat, inkább azoknak akik készítenek is.
  • Ch_Slater
    attól, hogy legális, még nem lesz értékesebb. az ügyfél ugyanúgy átvert ügyfél. csak azt a weboldalt kapja, amit sokan mások megkaptak. persze olcsó húsnak híg a leve. csak ezt sok laikus még nem érti meg a weboldalak szemszögéből. úgy gondolják, hogy "10eFt-nál nem lehet drágább, hisz csak kattintgatni kell párat, oszt kész a weboldal"
    mégegyszer hangsúlyozom, ez nem a sablonkészítő hibája, ő általában tehetséges. ez azok hibája, akik változtatás nélkül felhasználják a sablont.

ui.: nekem is van sok sablonom (~10.000). hogy mire használom őket? egy egy apró ötletet eltanulok belőle (akár csak egy árnyékolást, vagy egy div pozicionálást) és kész. jobb egyedi munkát tudok általuk készíteni.
  • Rage47
    keress rá h templates
  • Qwerty4
    gondoltam, talán vmi-t linkelnél akkor tudnám is, most már felkektette az érdeklődésemet...
  • ROKICA
    különben meg én is találkoztam már olyannal aki előttem menősködött a saját készítésű honlapjával, csak arra nem számított h az a sablon nekem is megvan:)
  • ROKICA
    jujj

attól még rengeteg legális ingyenes websablont lehet neten találni.
    persze ezt is mint mindent fel lehet ocsmány dolgokra használni.

Qwerty4: nemigazán
  • Ch_Slater
    websablon is evil. a nevében is benne van, hogy sablon. sablonos. 2-3-10-30-100 ügyfél ugyanazt kapja, más szöveggel. csúnya dolog.
    és sokan lopott websablonnal vállalnak weboldal készítést 10eFt-ért. persze, hogy őket választja a buta ügyfél. aztán később csak meresztgeti a szemét, amikor meglátja a "saját" weboldalát, más szöveggel.
    persze aki készíti őket (sablon terjsztő oldalaknak), az általában ügyes. csak az nem, aki felhasználja ezeket...
  • Qwerty4
    ja olyan űrlapfélék
  • ROKICA
    hát a websablonok olyan honlapok amiket szabadon letölthetsz, megvan a designje, és csak Notepad-ban átírod az infókat a sajátjaidra..
  • Qwerty4
    nem értem pontosan mi akar ez lenni, magyarázd el!!!
  • ROKICA
    biztos fáradt vagy, álmos.. inkább aludj.
  • ROKICA
    OFF
  • RaZoK
  • ROKICA
    1st post 2x ikszdé:) nembaj legalább olvashatóbb XD
  • ROKICA
    Ha láttok olyan weblapot aminek az áll a címsorában h "Your Title" az akkor websablon ízű!:)

Szokott valaki ilyet csinálni? Én igen, de csak ma kezdtem, majd felteszem ftp re h lehessen csekkolni.

Ha mán van ilyen téma akkó ezt lehet törölni, de ha tényleg ilyen van, mert én rákerestem és mégcsak a sablon szóra se dobott ki semmit.
  • ROKICA
    Ha láttok olyan weblapot aminek az áll a címsorában h "Your Title" az akkor websablon ízű!:)

Szokott valaki ilyet csinálni? Én igen, de csak ma kezdtem, majd felteszem ftp re h lehessen csekkolni.

Ha mán van ilyen téma akkó ezt lehet törölni, de ha tényleg ilyen van, mert én rákerestem és mégcsak a sablon szóra se dobott ki semmit.