79
Foglalkozik valaki ilyesmivel?
-
#39 naja szégyen:(((
nekem is megvan szinte mind de nem lenne pofám másnak árúlni pénzért mintha én csináltam vólna
múltkor láttam olyat is, hogy valaki a php-nuke-t árúlta 5000Ft-ért -
#38 Jelentgetés mondjuk megint nem az én stílusom, de azért nagyon fel tud b@szni az ilyen pofátlanság. Mégis mit képzel pár hülyegyerek? Más emberek heteket, hónapokat töltenek azzal, hogy template-eket készítsenek - több ezret ugye - ezek meg ellopják és eladják pár ezresért. Komolyan kiakasztó... :( -
#37 bizony-bizony
[email protected] -
#36 Kezdjük ott, hogy ezek NEM ingyen letölthető sablonok. Mindegyiknek húzós ára van az eredeti oldalon. Ők elloptak egy csomót és fillérekért árulják. Simán fel lehetne őket jelenteni... -
#35 itt is akad pár ingyen letölthető sablon -
#34 most nem tudom mit kell gunyolódnod vele:) esetleg megnézhetnénk már a websablonodat? -
#33 megkell venni
vicet félretéve torrenten meg emulén az össze templatemonstert megtalálni:=) -
#32 http://gameswc.tvn.hu/ - egy telepitett php forum.. humm ezt tenyleg nehez lehetett felraknod:))
vagy ha a banner-re gondoltál az elég jó:) de flash 8 ban 15 perc:)+10 perc photoshop -
#31 hülye kérdés, de hogy vagy honnan töltitek le őket? ötletszerzés céljából engem is érdekelne, de igazából a teljesen saját munka híve vagyok, ha még az nem is olyan igényes, mint ezek a sablonok.. -
#30 templatemonster tényleg nagyon jókat csinál:) van vagy 8giga templatem tőlük:dd -
#29 flash-nek miköze a PS-hez?:D -
#28 Itt rengeteg jó minőségű sablon található. -
#27 Hát ez tök jó! Komoly mindössze egy óra volt? Ebből meddig tartott, míg a win bootolt és elindítottad a PS-t? -
#26 "A tervezők és honlapszerkesztők átlagos órabére 2500-5000Ft/óra."
:D -
#25 "A tervezők és honlapszerkesztők átlagos órabére 2500-5000Ft/óra."
hmm..asszem rágyúrom magam, hogy megtanuljam a honlapszerkesztést... -
#24 nah hát pont erről beszéltem.
a TemplateMonster-ről lopott sablonokat árulják. még arra is lusták, hogy a példaként felhozott képeket a saját szerverre letöltsék. a templatmonsterről linkelik be... -
#23 -
#22 húha, leesik az állam -
#21 de ez mégcsak bétaverzió -
#20 ha valakinek kell honlap (NEM SABLON) az csak szóljon nekem!;)
Nemrégiben ezt dobtam össze, kb 1 óra alatt: EZT! -
#19 -
#18 Itt találhatsz leírást, ezek is olyan sekk sarlatánok, pénzt kérnek egy rakás ingyen letölthető sablonér:) -
#17 Itt találhatsz leírást, ezek is olyan sekk sarlatánok, pénzt kérnek egy rakás ingyen letölthető sablonér:) -
#16 jó én meg sablonokat szeretnék készíteni, eddig Photoshop-al csináltam, de a nagyobb alkotásokhoz szükségem lesz Macromedia Flash*re is.. csak az most vami miatt error nem indul:(
Qwerty4: keress rá a neten, a topicot nem feltétlenül azoknak nyitottam
akik meg akarják ismerni a sablonokat, inkább azoknak akik készítenek is. -
#15 attól, hogy legális, még nem lesz értékesebb. az ügyfél ugyanúgy átvert ügyfél. csak azt a weboldalt kapja, amit sokan mások megkaptak. persze olcsó húsnak híg a leve. csak ezt sok laikus még nem érti meg a weboldalak szemszögéből. úgy gondolják, hogy "10eFt-nál nem lehet drágább, hisz csak kattintgatni kell párat, oszt kész a weboldal"
mégegyszer hangsúlyozom, ez nem a sablonkészítő hibája, ő általában tehetséges. ez azok hibája, akik változtatás nélkül felhasználják a sablont.
ui.: nekem is van sok sablonom (~10.000). hogy mire használom őket? egy egy apró ötletet eltanulok belőle (akár csak egy árnyékolást, vagy egy div pozicionálást) és kész. jobb egyedi munkát tudok általuk készíteni. -
#14 keress rá h templates -
#13 gondoltam, talán vmi-t linkelnél akkor tudnám is, most már felkektette az érdeklődésemet... -
#12 különben meg én is találkoztam már olyannal aki előttem menősködött a saját készítésű honlapjával, csak arra nem számított h az a sablon nekem is megvan:) -
#11 jujj
attól még rengeteg legális ingyenes websablont lehet neten találni.
persze ezt is mint mindent fel lehet ocsmány dolgokra használni.
Qwerty4: nemigazán -
#10 websablon is evil. a nevében is benne van, hogy sablon. sablonos. 2-3-10-30-100 ügyfél ugyanazt kapja, más szöveggel. csúnya dolog.
és sokan lopott websablonnal vállalnak weboldal készítést 10eFt-ért. persze, hogy őket választja a buta ügyfél. aztán később csak meresztgeti a szemét, amikor meglátja a "saját" weboldalát, más szöveggel.
persze aki készíti őket (sablon terjsztő oldalaknak), az általában ügyes. csak az nem, aki felhasználja ezeket... -
#9 ja olyan űrlapfélék -
#8 hát a websablonok olyan honlapok amiket szabadon letölthetsz, megvan a designje, és csak Notepad-ban átírod az infókat a sajátjaidra.. -
#7 nem értem pontosan mi akar ez lenni, magyarázd el!!! -
#6 biztos fáradt vagy, álmos.. inkább aludj. -
#5 OFF -
#4 -
#3 1st post 2x ikszdé:) nembaj legalább olvashatóbb XD -
#2 Ha láttok olyan weblapot aminek az áll a címsorában h "Your Title" az akkor websablon ízű!:)
Szokott valaki ilyet csinálni? Én igen, de csak ma kezdtem, majd felteszem ftp re h lehessen csekkolni.
Ha mán van ilyen téma akkó ezt lehet törölni, de ha tényleg ilyen van, mert én rákerestem és mégcsak a sablon szóra se dobott ki semmit. -
#1 Ha láttok olyan weblapot aminek az áll a címsorában h "Your Title" az akkor websablon ízű!:)
Szokott valaki ilyet csinálni? Én igen, de csak ma kezdtem, majd felteszem ftp re h lehessen csekkolni.
Ha mán van ilyen téma akkó ezt lehet törölni, de ha tényleg ilyen van, mert én rákerestem és mégcsak a sablon szóra se dobott ki semmit.