25
-
feketeribizli #25 Az efféle jeleket a marslakók készitik. Jelenleg gabonaköröket készitenek nekünk. Sajnos ezek a negyedik dimenzióban élnek és kicsi nekik a földünk gravitációja, igy sem lehetetlen, azonban hogy birtokba vegyék a bolygót, csak előtte át alakítják négydimenzióssá, valahogy ugy, mint mi a kétdimenziós képeket 3-assá. -
#24 A régészek és a geológusok tudtommal kizárták a mezőgazdasággal való kapcsolatot a Nazca vonalaknál, és a római légiósok táborépitéskor ásott árkai semmi ezekhez képest.
"Hogyhogy nem vették észre korábban a környéken lakók?"
Azért mert a hangya sem látja az autópályát. -
BiroAndras #23 "En azt nem ertem hogyan tudtak bolygot figyelni, plane a mozgasat."
Pár bolygó szabadszemmel is látszik, úgyhogy nem kell távcső. A mozgás megfigyeléséhez meg csupán pár egyszerű eszköz és némi geometria szükséges. -
halgatyó #22 Ezek az árkok szemmel láthatóan ott vannak. Hogyhogy nem vették észre korábban a környéken lakók?
Nekem így hirtelen két dolog ugrik be, amikor látom:
-- mezőgazdasághoz kapcsolódó tevékenység eredménye (kitudjamikor)
-- a 2k évvel ezelőtti római légiók árokásási "mániája" -
gyozo #21 És mi van, ha egyszerűen nem jelent semmit? -
Huliganthropus #20 És mi van, ha ez csak egy része a szövegnek, vagy jelsornak? Vagy nem is innen kell nézni? Vagy mit tudom én...??? -
darph #19 En azt nem ertem hogyan tudtak bolygot figyelni, plane a mozgasat.
Elvileg modern ember vagyok, lattam mar par tavcsovet, de valahogy nem hiszem, hogy sikerrel jarnek, ha kidobnanak valahol a semmi kozepen egy szal torulkozoben es azt mondanak, hogy mondjam meg merre mennek a bolygok...
Ja es vonalat rajzolni is tudok asszem.
Na eztet mondjatok meg ennekem. -
Epikurosz #18 Hát, igen, "fasz" vagyok, mert le merem leplezni *egy jól körülírható csoport* áskálódásait, mérhetetlen aljasságát. Örömest vállalom ezt a jelzőt, ha a háttérben settenkedő bűnöző maffiák mondják. -
#17 Ő nem idióta, hanem bunkó. Te sem vagy idióta, hiszen gúgli a barátod.
Jöhet az on topic. -
Loverman #16 Epikurosz, itt is osztod az észt? egy fasz vagy, ennyi a lényeg. de ha ezt nem vagy képes felfogni... -
fapapi #15 "A geometriai vonalak és az állatalakok az i.sz. 1-700 környékén a mai Peru területén élő Nazca nép révén váltak ismertté, ők azonban nem domboldalakban helyezték el ábrázolásaikat."
Ez így ebben a formában nem helyes.Domboldalon is "helyeztek" el ábrázolásokat. -
Epikurosz #14 Ha még azt sem tudod miről beszélek, akkor te vagy az idióta. Qued. -
Su0my #13 miről beszélsz, idiota? -
sonicXX #12 Meg kéne nézni, ha már egyenesek ezek a vonalak, hogy nem fekszenek-e ismert vagy feltételezhető Ley-vonalon. Bár szerintem ez nem annyira valószínű.
Az egészet csak azért tartom baromságnak, mert szrintem az erróziónak ezeket a vonalakat el kellett volna már törölnie ennyi idő alatt. A másik hülyeség, hogy a Nazca-fennsíkon látható ábrák ennél jóval komplexebbek, nem nagyon értem a párhuzam vonást sem.
Az is lehet hogy valamilyen védelmi okból ásták ki ezeket az árkokat, vagy hogy elvezesse a vizet valamilyen célból - például öntözési célból, esetleg.
De lehet hogy van alatta egy piramis ... -
#11 Áhhh... ez kamu! -
#10 Nahát! Már akkor ismerték Vlagyimir Iljicset? :)) -
Xantia #9 ÁÁ, csak egy helyi uralkodó, aki felvésette a monogrammját a közeli dombra. Legalább olyan rejtélyes, mint az amerikai elnökök pofája egy sziklába faragva. -
#8 :) -
Cleawer #7 Tudtommal egy temető Párizsban ahol jó pár híresség nyugszik. -
Epikurosz #6 Osztod itt az észt, ahelyett, hogy alapvető dolgokkal tisztában lennél.
la Peré Lacheise, mi? -
#5 "Minden rejtély pofonegyszerû, amint valaki megfejti helyettünk." - Sir Arthur Conan Doyle -
#4 Jah, vegulis nehez nem eszrevenni... :D -
Prof William #3 dr. RV Karanth a vakok és gyengénlátók nemzetközi tudósszöveségének oszolopos tagja! Ne pocskondiázzátok! :) -
Huliganthropus #2 Lehet, hogy ők csinálták ~10 éve, csak elfelejtették, és most megtalálták. -
metaljesus #1 "a területet immár 11 éve vizsgáló dr. RV Karanth"
11 év alatt nem vették észre? hmmmm...