Feltörték a Vistát a Black Hat konferencián
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
"A Linux kernel integrating SELinux enforces mandatory access control policies that confine user programs and system servers to the minimum amount of privilege they require to do their jobs. This reduces or eliminates the ability of these programs and daemons to cause harm when compromised (via buffer overflows or misconfigurations, for example). This confinement mechanism operates independently of the traditional Linux access control mechanisms. It has no concept of a "root" super-user, and does not share the well-known shortcomings of the traditional Linux security mechanisms (such as a dependence on setuid/setgid binaries)."
Root jelszó = jogosultság bármilyen, normálisan belõtt rendszer elkúrására -> károkozás
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehûti a lábamat.
amúgy felesleges kimásolgatni az adatlapom, szerintem publikus, bárki megnézheti...
mondjuk azt a kijelentésedet nem értem, hogy nem tudnám titkolni.
pusztán csak annyi közöd a linkhez, hogy úgy éreztem témába vág, és kábé a te vitaszínvonaladat képviseli...
Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------
itt a jo link
Mellesleg a css-nek és a html-nek mi a zsák köze van az operációs rendszerekhez? (Leszámítva, hogy a m$ fantasztikus invenciója miatt a böngészõ hajtja a grafikus felület egy részét.)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
#Gerbill: Win9x sosem a stabilitásáról volt híres, de már jópár éve az otthoni vonalon is NT kernel van. A Vista még béta, persze, hogy elõfordulnak hibák... Egyébként egy hosszabb verzió itt, ugye így már kicsit más a helyzet?
/*WTF?!*/
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Nyilvános kékhalál.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
"tökéletesen be is tudom biztonságilag konfigolni"
"Sz'al tudom mi a helyzet IE és FF terén is, melyik miért jobb (azaz az IE)"
az erõsen kamuzásnak tünik, nem komoly szakemberre vallanak ezek a kijelentések. (Fogalmazással és helyesírással is gondjai vannak, de ez már más kérdés).
Nem veszik el Magyarország.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Ajánlom az oldalt minden okosnak aki azt képzeli hogy nagykirály oprendszerben. Kicsit olvasgassátok a cikkeket és tanulhattok.
Sok a windoze az oldalon😄DDDDD
Aligha véletlen az utolsó kijelentés😄
"munkanélküli rendszerinformatikus" 😄
De legalább õszinte vagy, mondjuk, durva lenne titkolnod, habár nem is tudnád.
"shitfuck!
elszabtam a linket!
naezaz"
ÉS NEKEM MI KÖZÖM EHHEZ?😄😄😄DDD omg yi<#falbav>#falbav>
amirite?
http://www.lohere.net - a MagyarChan
http://safewin.extra.hu/
hajrá!
lássuk az oldaladat!
qrva kíváncsi lennék rá!
:-)
Blackmail the Universe
Forza.
LOL Az véletlenül nem a Postabank volt? 😄DD
linux=Unix klón. És pont errõl beszélek nehogymár otthon legyen mindenkinek renszergizdája hogy tudjon netezni biztonságban.
Csak egy egyszerû példa ha nem játszani akarsz.
Rakj fel UHU linux-ot(magyar és sok leírás hozzá) és rakj fel winfost. Majd nézd meg hogy a kettõ közt mekkora különbség van. Ésmég a winfost mondják felhasználóbarátnak.