Gyógyíthatatlan marad az AIDS?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hm, a monogámia már nem is jó?
Szóval rengeteg ember halt meg AIDS-ben.
Amire te gondoltál, az a HIV vírus.
1.) Hogy lehet egy vírusra kimondani azt, hogy élõlény?
2.) Egy vírus nem szaporodik, pont ezért nem nevezhetõ élõlénynek, nincs anyagcseréje, egyedül egy táptalajon bármire képtelen, amitõl élõnek lehetne nevezni, egy fogákony sejtben képes csak, annak alkotórészeivel interferálva létrehozni a másolatokat...
3.) Sok ember azt nem fogja fel, hogy a károsodásokat, amit a gyógyszerekkel helyre kell hozni, maga okozza magának. Sok 2-es tipusú diabéteszes és szív és érrendszeri beteg csak magát okolhatja a bajáért. Ezekbõl van manapság a legtöbb Magyarországon. Jó lenne ha mindenki elgondolkodna és magába nézne, hogy mennyit tesz a saját egészségéért!
4.) Vannak olyanok, akik maguk provokálják ki a gyógyszer felirást. Mert azt gondolják, hogy az egészség pénzzel rendezhetõ. Ezt saját praxisból tudom. Manapság divat gyógyszert szedni!
Mutassatok nekem egyetlen embert aki az AIDS-ben halt meg. Ugyanis AIDS-ben szenvendnek, azok nem az AIDS-ben halnak meg, hanem ilyen-olyan nevetséges betegségekben, melyet egy normális immunrendszer szinte fel sem vesz.
Tehát ismétlem: nincs olyan ember aki az AIDS-ben halt volna meg.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát kedvet nem fogja csökkenteni, max. az életben maradási esélyeit.
De egyszerûen csak arról van szó, hogy ellátni 5-6 millió beteget fejenként 3-5 évig sokkal kifizetõdõbb, mint egyszer meggyógyítani. Ha valaki feltalálja az ellenszert, megveszik kilóra. Utána bebizonyítják, hogy hatástalan vagy mérgezõ.
Igazából nem lepõdnék meg, ha az AIDS-et azért hozták volna ki valami laborból, hogy csökkentsék a szegény vidékek szaporodási kedvét...
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Ki írta ezt a láma mondatot le? Na akkor gondolja át újra... <#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
hát persze annak a 25millió embernek aki eddig meghalt télleg nem volt semmi joga az élethez, undorító h hagynak 2,5magyarországnyi embert meghalni mer a 90%uk afrikába él és nincs pénze
Az ember az egyetlen élõlény aki a saját fajtáját akarja kiírtani. Remélem addig szarakodnak vele, amíg létrejön egy olyan mutáció, amit még kezelni sem lehet, és jól kipusztulunk a fenébe. Legalább teret kap valmilyen kevésbé önzõ faj.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Tudom, nem szép dolog ilyet kívánni, csak elég mocskos dolog más életéért pénzt kérni és neki esélye sincs kifizetni saját hibáján kívül. A gyõgyszergyárak meg megfullandak a a nagy haszonban...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM