17
-
Morden23 #17 "Szőrös pasi fegyverrel?"
Végülis Mike Myers sem rossz :D:D:D:D -
Indigo #16 sszsszzzszszsz Mert neked mi jön be? Szőrös pasi fegyverrel? Én inkább maradnék a csajos felállásnál
A film pedig nem játék, a játék nem film, lényegében semmi közük nincs egymáshoz. -
Morden23 #15 Nekem bejönnek a szexis csajok fegyverrel.
Ellenben nem értem azokat az embereket, akiknek egy, többnyire háromszögekből és textúrákból felépített pixelpina jön be. -
#14 nem értem azokat az embereket, akiknek bejön a "szexis" csaj fegyverrel felállás...
volt "szerencsém" a filmekhez, hát ... inkább nem mondok semmit :)
-
#13 nem zavar h amobilos változatrol beszélM? játszotál már mobilon rajta??? (nem NGAGEs telokon ) -
#12 látszik nem játszottál az új résszel. -
#11 idióta japánok :) -
Morden23 #10 És őszintén, téged mélyen érint ez a hír? Mert igazából semmi, de semmi értelme sírni a Lara Croft-Lava Kroft mizériáért... -
Indigo #9 De még mindig jobb mint a béef, ami nem egy, hanem két rakás... -
#8 tényleg szar az összes TR az irányítástól kezdve a semmitmondó küldetésekig egy rakás $Z@R -
#7 "ki nem szarja le?"
Én,az eredeti nem moslék csak nem tartozik a kedvenc játékaid közé.Finoman is lehet fogalmazni,az egyik kedvenc játékomról! -
#6 ki nem sz*rja le?! az eredeti is egy moslék... -
#5 Hát ja... Ráadásul több napos hír... -
Morden23 #4 Meg amúgy ki a francot érdekel? De most komolyan...? :D
-
#3 nem azért de ezer meg ezer ilyen játék léátezik MOBILON ami a nagy neveket LELOPTA! -
#2 És ha kijön egy játék "Card Game" néven akkor, ha én csinálok egy "Hungarian Card Game" játékot akkor pereskedhetek? -