17
  • Morden23
    "Szőrös pasi fegyverrel?"

Végülis Mike Myers sem rossz :D:D:D:D
  • Indigo
    sszsszzzszszsz Mert neked mi jön be? Szőrös pasi fegyverrel? Én inkább maradnék a csajos felállásnál

A film pedig nem játék, a játék nem film, lényegében semmi közük nincs egymáshoz.
  • Morden23
    Nekem bejönnek a szexis csajok fegyverrel.

Ellenben nem értem azokat az embereket, akiknek egy, többnyire háromszögekből és textúrákból felépített pixelpina jön be.
  • noss
    nem értem azokat az embereket, akiknek bejön a "szexis" csaj fegyverrel felállás...
    volt "szerencsém" a filmekhez, hát ... inkább nem mondok semmit :)
  • akyyy
    nem zavar h amobilos változatrol beszélM? játszotál már mobilon rajta??? (nem NGAGEs telokon )
  • icewolf
    látszik nem játszottál az új résszel.
  • _Atti_
    idióta japánok :)
  • Morden23
    És őszintén, téged mélyen érint ez a hír? Mert igazából semmi, de semmi értelme sírni a Lara Croft-Lava Kroft mizériáért...
  • Indigo
    De még mindig jobb mint a béef, ami nem egy, hanem két rakás...
  • schrank
    tényleg szar az összes TR az irányítástól kezdve a semmitmondó küldetésekig egy rakás $Z@R
  • newil
    "ki nem szarja le?"
    Én,az eredeti nem moslék csak nem tartozik a kedvenc játékaid közé.Finoman is lehet fogalmazni,az egyik kedvenc játékomról!
  • noss
    ki nem sz*rja le?! az eredeti is egy moslék...
  • icewolf
    Hát ja... Ráadásul több napos hír...
  • Morden23
    Meg amúgy ki a francot érdekel? De most komolyan...? :D
  • akyyy
    nem azért de ezer meg ezer ilyen játék léátezik MOBILON ami a nagy neveket LELOPTA!
  • takraj
    És ha kijön egy játék "Card Game" néven akkor, ha én csinálok egy "Hungarian Card Game" játékot akkor pereskedhetek?
  • Chrystopher