Sony: teljes erõvel zajlik a PS3 gyártása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 lappal arréb 2 oldalas MS hirdetés :)))
Endure, in enduring grows strong...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Amíg egy normális TFT árában csak 800x600-as plazma kapható ... vegyen a halál plazmát.
Jah, igazad van Mike65
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
<#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota><#nevetes2>#nevetes2>
Házi Mozizok rajta, illetve rákötöm a pc-m s játszok rajta.
ha idõm engedi minden nap megnézek egy dvd filmet
"Az embereknek mindent el lehet adni ez tény. Volt mikor énis résztvettem benne :D /" Jónapot kívánok XY vagyok az XY megbízásából, tájékoztatom, hogy beszélgetésünk rözítésre kerül! Önnek most INGYEN lehetõsége van..." :D"
látszik, hogy téged ilyenekkel anno be tudtak szopatni, hiszen amilyen baromságokat tudsz írni, cseppet sem csodálkozom
Az embereknek mindent el lehet adni ez tény. Volt mikor énis résztvettem benne :D /" Jónapot kívánok XY vagyok az XY megbízásából, tájékoztatom, hogy beszélgetésünk rözítésre kerül! Önnek most INGYEN lehetõsége van..." :D
Az alább említett HD-s CRT valószínû tudja ezt (egyébként 80cm-es, szóval szép nagy CRT-hez képest).
LCD és LCD között elég nagy különbség lehet, és ez nem elsõsorban a márkától függ. Persze a Bravia is jó (hogy mind egyforma-e, azt nem tudom), de 300-ért is láttam már elég jót - még tavaly... Meg láttam rosszabbat is (kisebb látószög, ami miatt a szélei már világosabb/sötétebb - mivel a széleket már ugyebár kisebb szögben látjuk), kb. ugyanennyiért, szal meg kell nézni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én is inkább várok egy éve,jövõre bõvül valamit a mûsor,+PS3,+talán Blu ray/HD DVD filmek.
Ez magán probléma
úgy osztja be a család a tv-nézést játszást bármit, ahogy akarja!
ez most, hogy jött ide?
tisztességes?
igen én is arra gondoltam a 300ezres már szép 80-as TISZTESSÉGES! (azt is 3m-röl kell néznem a fotelbõl, mely már így nagyon klassz!)
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
A monitor konzolhoz nem megoldas.
Egy 17" monitorhoz kb min 1,5 meteren belul kell lenni, hogy elvezheto legyen meg a jatek.
Tehat ez csak konzolos amitas, hogy ralehet monitort is kotni a gepre.
Az igazi, igenis a HDTV a PS3-hoz, az meg nem igazan olcso.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.