77
  • roliika
    Valyon mennyire élvezed a felszín sugárzású adókat a 4méteres tévéden, nem pixeles "kicsit"? Valyon aki plazmát vesz, azt is tudja, hogy 5 éven belül vághatja a kukába?

Az embereknek mindent el lehet adni ez tény. Volt mikor énis résztvettem benne :D /" Jónapot kívánok XY vagyok az XY megbízásából, tájékoztatom, hogy beszélgetésünk rözítésre kerül! Önnek most INGYEN lehetősége van..." :D
  • roliika
    Úgykell neked ha ennyit adsz érte...működik a marketing gépezet...
  • dez
    A HD-Ready címkéhez megjeleníteni is tudnia kell legalább a kisebb HD-t (1280x720).
    Az alább említett HD-s CRT valószínű tudja ezt (egyébként 80cm-es, szóval szép nagy CRT-hez képest).
    LCD és LCD között elég nagy különbség lehet, és ez nem elsősorban a márkától függ. Persze a Bravia is jó (hogy mind egyforma-e, azt nem tudom), de 300-ért is láttam már elég jót - még tavaly... Meg láttam rosszabbat is (kisebb látószög, ami miatt a szélei már világosabb/sötétebb - mivel a széleket már ugyebár kisebb szögben látjuk), kb. ugyanennyiért, szal meg kell nézni.
  • Sanyix
    Hát vicces, 30k egy 6 éves konzolért, aminek vannak azért hibái... amúgy inkább 40k
  • csimmasz
    Szerintem még kihasználatlan külföldön is a HD,olaszban a sky-nak van HD adása de ahogy nézegettem a focin,természetfilmeken meg a hülye studios dolgokon kívül alig van film hd-ben.
    Én is inkább várok egy éve,jövőre bővül valamit a műsor,+PS3,+talán Blu ray/HD DVD filmek.
  • dcyrax
    A ps3 egy nagy szar !
  • Doomista
    "de akkor még este vagy nincs játék, vagy nincs TV nézés a családnak"

Ez magán probléma
    úgy osztja be a család a tv-nézést játszást bármit, ahogy akarja!
    ez most, hogy jött ide?

tisztességes?
    igen én is arra gondoltam a 300ezres már szép 80-as TISZTESSÉGES! (azt is 3m-röl kell néznem a fotelből, mely már így nagyon klassz!)
  • Gabor970
    amúgy ami CRT-t eddig láttam az legfeljebb HD ready (vagyis megjeleníti lebutitva a HD jelet is de nem tudja a nagy felbontást) amúgy én is egy projektorra szavaznék. Az lcd TV-k képe nem nagyon tetszik (vagy 600e Ft bravia, ami már jó) egy nagyfelbontású plazma meg szintén 600-700e nél kezdődik.
  • Gabor970
    nohh, tényleg de jó, hogy már 300e :-) de akkor még este vagy nincs játék, vagy nincs TV nézés a családnak. Amúgy én egy tisztességes 110 centi körüli valami képmegjelenítőre gondoltam.
  • [Jakuza]
    Es mifele monitorra gondoltal, hogy a jatszotarsakkal beferjenek a jatekosok a fotelekbe ?
    A monitor konzolhoz nem megoldas.
    Egy 17" monitorhoz kb min 1,5 meteren belul kell lenni, hogy elvezheto legyen meg a jatek.
    Tehat ez csak konzolos amitas, hogy ralehet monitort is kotni a gepre.
    Az igazi, igenis a HDTV a PS3-hoz, az meg nem igazan olcso.
  • Doomista
    meg nehogymár ő "öntse el" , hogy mért nem projekctorost vettem "ennyi" pénzért.
    Nah meg ez közelről nem az egyetértésről szól.
  • Doomista
    nem az, hogy nem ért velem egyet

hanem tiszta hülyeségeket ír
  • Super DANTE
    Ha már HDTV, akkor 127 cm-es 3LCD, vagy 82 cm-es LCD Bravia, de majd csak valamikor ősszel.
  • szacsi
    lál, látom nem hagy nyugodni, hogy valaki nem ért veled egyet...

én mondjuk hdtv-vel még várnék egy évet minimum, még mindig túl drágának találom
  • Doomista
    neked szerintem egy fekete fehér 20 éves tv- is megteszi, nem?

• Doomista
    ekkora tvért símán megéri, pláne, hogy a pc-met is rákötöm, s házi mozis is vagyok
  • Doomista
    neked akkor biztosan jobb van
    dehogy vezsek projectort... pfff
    pláne nem crt set boxal pfff
  • roliika
    Ennyi pénzt kiadni tv-re... :D Akkor már 1 projector vagy 80cm-es CRT set top box-szal.
  • Doomista
    nah itt van egy 58 cm-es Panasonic!
    (karira egy kicsit talán még olcsóbb lesz)
    Ha ilyenre lenne pénzem akkor ezt vennék!
    Sokáig ps-1 és ps2ztem a sony 55-ös tv-men, nekem az is megtette. Panasonic
  • Doomista
    te eszednél vagy?

milyen 400 ezres hdtv-t ?
    200-250 ért már kapsz nagyon jó készülékeket, pláne karácsonykor még olcsóbbak lesznek.
    nekem ilyen van, mely most 300ezer ft: Sony
    80cm-es! de akinek csak monitor nagyságúra tellik az már kap 130-150 ért is!
  • dez
    Sokszor egyszerűen beállítási probléma van, mert a (hazai) gyárban nincs elég idő az alapos beállítása. Szervíz menűből megteheti, aki érzékenyebb az ilyesmire (persze én is). Amúgy egyes fórumokon kissé elrugaszkodott elvárásokat támasztottak egyesek - tökéletes geometria, ami szinte csak LCD-n van, és főleg nem egy 16:9-es CRT-n (a 16:9-esek eleve problémásabbak ilyen szempontból, mint a 4:3-asok, ha CRT-ről van szó).
  • dez
    Ja, a UPC Direct, meg 1-2 másik szinte bárhol fogható (műholdas), és már ma digitális.
  • Super DANTE
    Állítólag kicserélték a későbbi modellekben a tekercseket, de még így sincsa helyzet magaslatán.
  • dez
    Ha jól emlékszem 2012-ig bezárólag kötelezően át kell állni digitálisra. (Bár ez asszem kábeltévére nem vonatkozik, csak rádiófrekis sugárzásra.)
  • dez
    Igen, az első szériákkal geometriai gond volt, de állítólag azóta megoldódott. Ezt leszámítva kimondottan szép a képe. Ma már egyébként ennyiért HDMI+komponens bemenetes van. De más gyártóknál is van hasonló már.
  • Zsoltika 007
    Hát ha azt figyelembe veszem hogy nálunk 2 éve van csillagpontos rendszer(pedig upc van) nem hiszem hogy 4-5 éven belül eljut ide. Az hogy Bp-en van-e engem nem nagyon vigasztal.
  • dez
    Pixelarány-helyes zoom is van a világon. Amúgy is egyre több műsor szélesvásznú.
    Már itt Európában is jópár külföldi csatorna jön HD-ban. Pár éven belül itthon is lesz néhány, több tévétársaságnál már állnak át HD-s cuccokra. A néhány éven belül megvalósuló digitális sugárzás keretei között ez már nem lesz olyan nagy nehézség. A digitális sugárzás önmagában is sokat javít a minőségen. (Feltéve hogy nem túl alacsony rátával sugározzák, de az is csak kockásodást okoz összetett mozgásokkor.)
    A drágább HDTV-k nem csak felbontásban tudnak jóval többet, hanem méretben is... (Adott felbontásban és méretben is van drágább és olcsóbb, képminőségtől függően.)
  • suncee
    szerinted ninc arhaboru ? ez vicces 30 ezer ft egy ps2 ...
  • Super DANTE
    A CRT-s HD 130-ért gondolom Samsung...nah azért pénzt nem szabad adni.
  • dez
    Nem csak felbontásban lesz jobb...
    Monitorra is köthető.
    130e-ért van CRT-s HD-s tévé. Meg most láttam ugyanennyiért 70cm-es LCD-st, 16:9, 1366x768, k.a. 1000:1, Grundig. (Persze nyilván nem ez a legcsúcsabb.)
  • Zsoltika 007
    A legnagyobb probléma nem ez hanem hogy semmit sem érsz a nagyfelbontású (16:9 vagy 16:10 nemtom pontosan melyik a hd szabvány) tv-vel mert senki sem sugároz így. Akkor meg majd pont azért vegyek tévét hogy lebutítsam és jó nagy bazi fekete csík legyen 2 oldalt hát nem!
    Játékra meg nem fogok ennyit kidobni.
  • Super DANTE
    Az újabb devkitek kisebbek, bár még így is nagynak tűnnek a PS2-es fejlesztői gépekhez képest, amelyek kb. akkorák voltak, mint 2 db normál PS2.

PS3 devkit
  • Gabor970
    a legújabb generációs konzolok esetében átlag magyarnak nem a konzol lesz drága, hanem egy tisztességes HDTV megvásárlása 400e Ft körüli áron. A világ boldogabbik fele már gőzerővel cseréli régi TV-it az újabbakra, nálunk ez még eléggé az elején van. Ha meg nem vesz hozzá megfelelő kijelzőt, maradhat nyugodtan a PS2-nél.
  • Sanyix
    Eddig is lehetett volna árháború, mégse volt :( miért változna ez?
  • adam first
    Nagyon helyes,csak így tovább reménykedjünk hogy egy 1,5 éven belül az ára is elfogadható baráti ár lesz.És akkor már én is beszerzek egyet.
  • NEXUS6
    Ez a fejlesztő rendszer annyira dúrván néz ki, mint egy tranzisztoros szovjet számológép!;)))

De elfogadnám!;)
  • Zsoltika 007
    Reméljük megszorongatják egymást és végre árháború lesz a konzol piacon is.