Készülőben A nemzet aranya folytatása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek szerint nem xD
Valaki össszetudná nekem foglalni, hogy mirõl fog szólni? Mert utánna érdeklõdtem és annyival kiszúrták a szemem hogy egy könyvet keres, meg vkinek a gyolkosát 😄
Csá ÉN már nagyon várom csak az a gáz hogy 2007 vége nagyon messze van még!!!!!:-(
Biztosan nem lesz bukta Jerry Bruckheimer filmjei(Karib1-2) nagyon sikeresek voltak!És az elsõ rész is nagyon jó volt!!!!!
Biztosan nem lesz bukta Jerry Bruckheimer filmjei(Karib1-2) nagyon sikeresek voltak!És az elsõ rész is nagyon jó volt!!!!!
Az Angyalok és Démonok nem a folytatása a Da Vinci-kódnak. Idõben elõbbre tehetõ. Langdon a könyvben többször vissza is utal a vatikáni eseményekre.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Indy 5 ,Nemzet aranya2,Da Vinchi folytatása is készül majd az Angyalok és Démonok..Megint a kincskeresõs és vallási szekták utána nyomozás típusu filmek világkorát éljük..Dejó!😊
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
"A történetben Nic ismét egy elveszett kincs nyomába ered."
Ez kicsit úgy elõrevetíti a szokásos folytatás-dolgot.
Igazából a National Treasure egy remek kis popcornmozi volt, jópofa sztorival. Kifejezetten élvezhetõ, az a kategória, ami után az ember jó érzéssel jön ki a moziból. Úgyhogy várom a folytatást, csak nehogy izzadtságszaga legyen.
Ez kicsit úgy elõrevetíti a szokásos folytatás-dolgot.
Igazából a National Treasure egy remek kis popcornmozi volt, jópofa sztorival. Kifejezetten élvezhetõ, az a kategória, ami után az ember jó érzéssel jön ki a moziból. Úgyhogy várom a folytatást, csak nehogy izzadtságszaga legyen.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
nem az õ filmjei hasaltak el, hanem mások nagy költségvetésû filmjei. 😊
Jerry Bruckheimer nevéhez fûzõdik a Szikla/Tolvajtempó is, amik azért nem igazán hasaltak el... pff nc
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Szóval mindenki, aki az elsõ részben életben maradt, visszatért."
És Sean Bean?
És Sean Bean?