11
-
AC2 #11 Ezek szerint nem xD -
AC2 #10 Valaki össszetudná nekem foglalni, hogy miről fog szólni? Mert utánna érdeklődtem és annyival kiszúrták a szemem hogy egy könyvet keres, meg vkinek a gyolkosát :D -
Brosnan #9 Csá ÉN már nagyon várom csak az a gáz hogy 2007 vége nagyon messze van még!!!!!:-(
Biztosan nem lesz bukta Jerry Bruckheimer filmjei(Karib1-2) nagyon sikeresek voltak!És az első rész is nagyon jó volt!!!!! -
Morden23 #8 Az Angyalok és Démonok nem a folytatása a Da Vinci-kódnak. Időben előbbre tehető. Langdon a könyvben többször vissza is utal a vatikáni eseményekre. -
#7 Gondolom majd kiszöktetik vhogy a börtönből a cimborái, vagy ilyesmi... :P -
Darkoo #6 Indy 5 ,Nemzet aranya2,Da Vinchi folytatása is készül majd az Angyalok és Démonok..Megint a kincskeresős és vallási szekták utána nyomozás típusu filmek világkorát éljük..Dejó!:) -
#5 Várjuk! -
Morden23 #4 "A történetben Nic ismét egy elveszett kincs nyomába ered."
Ez kicsit úgy előrevetíti a szokásos folytatás-dolgot.
Igazából a National Treasure egy remek kis popcornmozi volt, jópofa sztorival. Kifejezetten élvezhető, az a kategória, ami után az ember jó érzéssel jön ki a moziból. Úgyhogy várom a folytatást, csak nehogy izzadtságszaga legyen. -
Mister #3 nem az ő filmjei hasaltak el, hanem mások nagy költségvetésű filmjei. :) -
#2 Jerry Bruckheimer nevéhez fűződik a Szikla/Tolvajtempó is, amik azért nem igazán hasaltak el... pff nc -
kandeláber #1 "Szóval mindenki, aki az első részben életben maradt, visszatért."
És Sean Bean?