CD/DVD-törlõ a Plextortól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 ilyen gépezet ára meg sem kottyan egy nagyobb cégnek, így ha percenként egy lemezt semmisítenek meg, akkor 1000 lemez 17 óra alatt megvan.
bár nekem továbbra is a 2mp-es tecnika teccene, de a frizbizés élményétõl* megfosztana :)
*: eccer ~25 m repülés után nekicsapódott az egyik lemez egy vasnak és szabályosan szétrobbant :)
________ `_~_\" noss
________ `_~_\" noss
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
○○ So don\'t play with me, \'cause you\'re playing with fire ○○
Egy irodában.. oda kell adni a gondnoknak, az befogja a felx korong helyére a CD-t, és elíndítja, majd hozzádörgöli a csiszolópapít:D
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
sepsiszentgyörgy
Hát visszatekerni az elejére a lemezt ha már megnézted.<#nezze>#nezze>
sepsiszentgyörgy
Persze fényképbolt, de jó ötlet :).Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
Ha sok CD-DVD-t kell megsemmisíteni, akkor jó a miszlikbe tördelés is. Az apró darabok összekeverednek, ami hatványozottan fokozza a visszaállítás lehetõségét
Iszonyat gyenge reklámszöveg egy életképtelen termék eladására. A cég majd beállít egy alkalmazottat aki 3 percig szöszmötöl minden egyes lemezzel? Inkább adnak neki egy drótkefét, hogy 3 perc alatt végezzen az összessel!
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Elnézést a Sorokért:)
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
jaja lemezszobrászkodás megvan..:) én is gyártottam mindenfélét belõlük anno.
Annó sok évvel ezelõtt, ifjúkoromban az elcseszett CD-imen tesztelem a különféle CD-megsemmisítési technikákat... tök jó alakú CD-ket lehet készíteni pölö a tûzhely felett is... :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Persze egyéb módszerek is léteznek: meg lehet sütni (tûzbe kell dobni), fel lehet csiszolni, stb. Ezek mind sokkal olcsóbb megoldások.
PS: az újraírható lemezeket bárki le tudja törölni, ha teljes törlést választ. Igaz, az nem 3 perc.
Pár milis darabkákból nem fogják összerakni, és külön nyílás is van a berendezésen megfelelõ kialakítással, hogy a szilánkok lefelé menjenek.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Csúnya dolgokra képesek a darabkák amikor kettétörik a lemez, tapasztalatból tudom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Nem véletlenül találták ki, hidd el.
Törlõmasina: 3perc/lemez, 46ezer pezó
Szerintetek melyik megoldást válasszuk? hmm... még gondolkodom
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx