284
Három tulajdonság alapján találj képet, majd írj körül Te egy újat!
-
SeLFisCH #40 -
a következő:
Forró kék pici -
#38 NA mi van? Nincs kérdés?
Akkor tessék: zöld, hosszú, hideg -
OPM #37 sry
-
OPM #36 -
#35 szeles -
#34 szeles vagy széles ? :) -
#33 láttom senki sem irok akkor én irok
szeles meleg piros -
OPM #32 áz
-
Shadow_THH #31 3, háromszög, felkiáltójel -
#30 villamos? -
#29 Sheba Tej Ethiopian Honey Wine!
sarga, hosszu, nemjo -
#28 pszt..itt legalább játékos körülmények közt megtanulhatják használni a keresőket :) -
#27 óh egyidőben írtuk, de a tied azért hamarabb volt, no sebaj.
--------
fehér, folyékony, egészséges -
#26 -
#25 -
fekete, feher, johangu -
#23 -
#22 látom azt elfelejtetted, akkor írok én
nézhető, kikapcsolható, figyelmet lekötő -
#21 pi-sál -
#20 nekem is ez ugrott be :)
írj 3 tulajdonságot! -
#19 -
#18 hello. akkor atveszem a jogot es feladom a lecket:
kicsi, nagy , kozepes -
#17 na ha nyertme átadom bárkinke a jogot, mert megyek filmet nézni -
#16 sál -
#15 régebben is voltak iylen topikok, mint pontos idő, kérdezz válaszoslz kérdezlek, stb... csak hát azok a topiklakók ugymond kinötték az sg-t, nem irnak oylan sürübben, amit meg igen, már csak komolyabb topikokba.
igy természetes, ha az 'új' fiatalok, más szórakozást keresnke itt a fórumba, mert nekik nem jön be az.. és most ez a "divat".
hiába utálják elég sokan a trendis dolgokat, az sg-n is megvan a maga divathullámja... -
#14 Hmm.
Meleg, puha, illatos. -
#13 -
Monoton #12 jahh jóez! :)
akinek nem tetszik ne lépjen be _SF: -
#11 de jó unaloműzőnek,ha valaki(k) unatkoznak,bejönnek és elszórakoznak ezzel! -
#10 Úristen.. már nem tudtok mit kitatlálni?:D:D:D Semmi bajom vele, csak egyértelmu h probal mindenki népszerű topikot csinalni, de ezek mar sztem nem nagy durranások.. -
#9 képet kell linkelni amire a lent írtak teljesülnek
majd utána 3 új tuladjdonságot -
Aspyrin #8 számíthatsz rám :)
-
#7 kóla (vagy bekell linkelnem a kólát?) -
#6 akkor majd elkerülöd a témát :) ugye -
#5 ahj
nem tudom! -
Aspyrin #4 Hallkan megjegyzem, hogy számomra kezd baromi unalmassá válni az ilyen képes kitalálósdi. -
#3 mivel én linkeltem be az előző képet, ezért megkaptam a jogot egy kép körülírására, próbálok olyat írni amit nem lesz nehéz találni:
hideg
barna
buborékos -
#2 erre én belinkelem az alábbi képet
lehetett volna egy csomó lufi is, de ezt találtam, bár zsineges helyett zakkos de ez még simán belefér -
#1 Sziasztok!
Ez egy olyan játék, ahol az előző hozzászólásban leírt 3 tulajdonsághoz kell képet találni, majd belinkelni és a linkelő megad szintén három jelzőt ami a következő képre utal.
Elvileg jókat lehet nevetni ha valaki poénos lépeket tud linkelni és persze a kép körülírása se túl lehetetlen, bár erre az esetre szabad használni képszerkesztőket, illetve saját magunk is rajzolhatunk akár Paint-ben.
Nem tudom mennyire jön majd be SG közösségének, de gondoltam elindítom a témát mert akár jó dolog is kisülhet belőle
kezdem a sort egy példával
valaki ezt a leírást adta:
színes
könnyű
zsineges