342
-
#222 az ősemberek óta meg azért eltelt néhány év kedves Mirk. változtak az eszközök a módszerek a célok, már nem csak azért eljtenek el egy állatot hogy hú de jó lesz megenni (kivéve punkert) de pl a szőréből se csinálsz már kabátot a télre,és a mai vadászok se kőbaltával rontanak a nyúlnak -
#221 de az ősember az életbenmaradásért kűzdött és vadászott ha te odáig jutsz hogy ki kell ülnöd a mezőre kaját lesni akkor szólj és kapsz 100ftot kiflire de nem hinném, hogy erre szükség lenne .Mostmár sporttá vált a legnemesebb sport de akkor is az -
Mirk #220 igazi vadász? lol.
gondolom akkor az első emberek is trófeáért vadásztak igaz?:) nem húsért:)
kimegy az ősember a mezőre és kiválasztja legszebb agancsú állatot, jól fog mutatni majd a barlang falán...
lol -
#219 ez nem vadászat hanem mészárlás, az ilyet hamarabb lőném le mint az állatot az biztos :( -
#218 na ez se rossz ezek az amerikaiak vagy kik nem sajnálják a patront -
#217 hmm szerintem a húsvadászat értelmetlen ha az ember húst akar menjen a henteshez ha trófeát, menjen vadászni persze a hús sem mellékes de nem is a trófeárért kell vadászni hanem az élvezet hogy kiülsz a lesre hogy a természtben vagy a cswerkelésnél a hajnali vagy alkonyati séta. Van mikor a bátyámmal csak "fényképvadászatra" megyünk nem feltétlen az elejtés a cél a látvány az élmények, ez szerintem az igazi vadászat -
#216 :-)))))))))) Ezen nagyot derültem.
Apum is rendszeresen szokott vadászni, én is szeretem a vadhúst. -
#215 Én csak a csúnya, rossz állatokat lőném ki... -
#214 ez van, vadászni szeretek de értelme scélért, és nem 1 trófeáért...... -
#213 Úristen te a húsért vadászol jézus mári nem találok szavakat te is fiam Punker az utolsó reménység? nincs itt már senki igazi vadász érzületű csak intruder meg én ó miért!?miért!? -
#212 trófeáért soha nem lőnék állatra...... -
#211 és az agancsa sem vonz?a trófea?valami csak a húsa?ennyi erővel elmehecc a boltba a henteshez is húst venni olcsóbb mint fizetni a puskát a lőszert meg a vadásztársasági tagságot -
#210 nem, kell a francnak öreg bikának a rágós húsa, egyszer megkóstoltam soha többet..... -
#209 akkor te ha elmennél Erdélybe vadászni nem lőnél meg egy gyönyörű Kárpáti gímszarvasbikát csak mert nem jó a húsa? -
#208 persze, ha jó kaját lehet belőle csinálni akkor fusson, ha nem akkor nekem nem lehet cél. -
#207 te csak húsra pályázol? -
#206 ennek ránézésre nem finom a húsa :) -
#205 na itt van nektek egy fekete lóantilop kicsit bizarr kinézetű
-
#204 na ittvan a dikdikről nem védett csak namíbiában
A Damara-dikdik Namibiában védett, azonban széleskörű elterjedése és stabil állománya miatt — jelentős számban fordul elő magán vadászterületeken is — esetileg, engedéllyel korlátozott darabszámban vadászható.
-
#203 erről vitatkoztok ki ette meg?, ejnye látom a vegetáriánusok irgalmatlan offenzívája sújtja a topicot. Szerintem a dikdik nem védett de ha lehetne én is kimennék Afrikába vadászni és ha spektíven keresztül észrevennék egy ilyen jószágot hát megtölteném a légpuskát az biztos -
#202 Gyanús a sok mutogatás, te voltál, aztán most rám akarod terelni a gyanút. (Tegnap éjjel történt az eset, hallottam félálomban valami csócsálást is) -
#201 azt hiszed megzavarsz minket? tudom hogy te etted meg :) -
#200 na jó tegyünk .-ot a végére feláldozom az Izét, egyétek, nesztek!!! -
#199 ja elírtam mert a sok hülyeségtől már megzakkantam én is :) -
#198 különben ez nem hülyeség, így is igaz, sőt a hörcsög a saját csemetéivel is szívesen táplálkozik -
kiskorúbézoltán #197 "a ragadozó megeszi a húsevőt"
Ezt biztos , hogy így akartad ? :D -
#196 tükörbe néztél már?
te nem eszel húst igaz?
nem okozol semmi kárt a természetnek?
ébredj már föl, a természet rendje hogy a ragadozó megeszi a húsevőt, nem kell itt ezt túldramatizálni....... -
#195 Aki lelő egy ilyen állatot az szerintem bármivel érvel tettére akkor is egy utolsó senki marad aki unalmában a természet teremtményeit ritkitja. Az ilyenek miatt forog a sírjában Steve Irwin -
#194 amíg nem kószál a bükkben nem lesz az étlapon. -
#193 nem akarsz meghívni vacsorára, hátha ki tudnám verni a fejemből ezt az izét, már egy nyugodt pillanatom sincs miatta -
#192 A fara sem lehet rossz, de mint mondtam védett fajról van szó! -
#191 szója helyett meg vadmalac pörkölt volt a hétvégén :) -
#190 amúgy ezt a kis izét nem sajnálnám megenni, olyan kis bamba feje van :) -
#189 a répát nyersen szoktam rágcsálni :) -
#188 Egyél répát szójapörkölttel, és ne merd a fogaid fenni a védencemre! (Mellesleg tényleg finom lehet, mondjuk szalonnával megtűzdelve) -
#187 olyasmi lehet a húsa mint a vadnyúlnak és az finom -
#186 és velem gyűlik meg a baja! -
#185 az egy ÁLLAT, aki egy ilyen kedves állatot kinyírna -
#184 :D... Állatkertben már láttam, de trófeaként aranyosabb. -
#183 emberre lőni jobb :)
pár hete airsoft közben elbújtam az erdő aljában 1 bozótosban, kölcsönösen egymásra ijesztettünk 1 őzikével :)