342
-
#302 Kan? -
#301 9-én miskolcon az erdőben 200+ kilós röfi rohant el mellettünk kb 30 méterre. -
#300 Még szerencse hogy Magyarországon nem támadnak vissza a vadak...:))
Jó, tudnak a disznók huncutok lenni:D -
#299 na most ha megfigyeled a legtöbb nagyragadozó a világ elmaradott részein van már csak, ezek az állatok védettek, szal nem egyszerű helyzet.
indiában évente meghal kígyómarásban kb 5000 ember, és 10-et felfalnak a tigrisek, és vannak majdnem egy milliárdan már azok is minimális a szám, jóval többen halnak meg közlekedési balesetben. -
#298 De akkor miért nem tesznek ellene valamit? Csakúgy fogynak az emberek a közeli faluból és nem figyel fel rá senki? -
#297 miért lenne érdekes, bizonyított dolog hogy a nagyragadozók lakott területek közelében rászoknak az emberhúsra, azon egyszerű okból hogy az embert elkapni sokkal egyszerűbb. -
#296 Ha igen akkor elég pöpec maci volt...
"emberekkel táplálkozott" Akkor nem evett 'áfonyát' sem?:D Ez hülyeség. Az hihető hogy ekkorára megnő, de hogy embereket csak úgy felfalja kicsit érdekes.:) -
#295 szerintetek ez igaz? -
#294 Csak kíváncsiságból: mennyiért?:) -
medvecs #293 eladó egy szép állapotban lévö medvebör ha valakit érdekel hivjon vagy irjon 06702646451 emil:[email protected] -
#292 Szerintem jobban jársz hogyha egy kicsit még gyűjtesz és veszel egy jobbat. Kicsit drágább de sokkal megbízhatóbb. Szerintem:) -
#291 Nem tudjátok honnan lehetne vadászkürtöt szerezni? Egyik ismerős vett 20000-ért neten, csak nem tudom hol... Van ötletetek? -
macskajaj1 #290 Sziasztok
Véleményeteket szeretném kérni. Kezdő vadász vagyok többnyire aprovadas területen fogok vadászni, de lessz lehetőségem nagyvadason is vadászni (egyenlőre keveset).Golyós fegyvert szeretnék vásárolni, elég sokat nézelődöm és érdeklődöm de nehéz a döntés és anyagilag sem most szeretném életem legdrágább fegyverét vásárolni.
Felkeltette érdeklődésemet egy Marlin 336W 30-30 kaliberű alsókulcsos, céltávcsővel szerelt fegyver. 140 000 forintos áron, a fegyver teljesen uj.
Érdemes ilyenben gondolkodnom mint kezdő vadász vagy nem?
Előre is köszönöm a véleményeteket.
Sziasztok
É -
gabesz123 #289 Én is szembesülök a problémával 55 kilós fiúként :-D szerintem keress egy méteráru boltot vegyél anyagot és varrass magadnak ruhákat erre a célra. -
siropicsogo #288 sziasztok
Nemtud valaki emailba vadász vizsga kérdéseket elküldeni???nem fontos kidolgozott:) [email protected]
köszi -
zelleij #287 Van valakinek új nikon távcsöve "E" jelű a legújabb 2,5-10*56 vill. pontos . Milyen éjszaka? Vill.pontot lehet használni? érdemes megveni? -
#286 Ismerősnek van, jól néz ki, és meg van vele elégedve ( nem panaszkodott:) ) -
huntinggirl #285 Sziasztok!
Női vadászként igen problémás megfelelő méretű és szabású ruha beszerzése. Általában az üzletekben található ruhák óriásiak rám. A napokban rábukkantam a neten JahtiJaht néven finn ruhákra. Igen előnyős áruk van és van S és SX méretük is. Csak az a gond, hogy nem tudom milyen minőségű lehet, így a képernyőről nehéz megállapítani.
Vásárolt-e már közületek ilyen márkájú ruhát, és milyenek a tapasztalatotok?
Köszi a választ!
-
#284 Most nézem hogy 2003-as
Nembaj, akkor is!:D -
#283 Hátha valaki benéz...
Budakeszin egy hajtásban lőttek egy világrekord vaddisznót:
Szép! -
#282 Mostanában senki sem volt vadászni? -
#281 Ja, legalább úgy fotózták volna hogy ne látszódjon a kitűző. -
#280 ha szalonka lennék biztos megsértődnék..... -
#279 Ja, igazad van, újságban is a lőtt szalonkát őzbakos kalapba tették a fótóhoz. -
tudatlanka #278 Szvsz nem etikátlan...nem kötelező minden vadhoz külön kalap.Én se teszem külön az ecset tollat más pamacstól.Bár egy picit külön.
De itt biztos tudnak segíteni. -
#277 Sziasztok... Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ha elmegyünk pl. kacsára vadászni, és egy őz-kítűző van a kalapomon az "etikátlan", vagy elmegy? Csak azért, mert van egy vadász ismerősöm, és van vagy 8
nyolc kalapja. Egyiket szalonkához, másikat szarvashoz, harmadikat őzhez... -
#276 Hogy meg legyen a havonta írás ezért most: írok. -
jager19 #275 Jó máris elcseréltem egy Izs 27E-re ide csak havonta irtok vagy mi? -
jager19 #274 Monte Carlo 16/70 ? -
#273 oks:) -
jager19 #272 2 és fél hét múlva megmondom:) -
#271 milyet vettél?:) -
jager19 #270 már nem kell köszi -
jager19 #269 ha valaki tud sörétes puskát eladót akkor legyen szíves irni ([email protected])köszi előre is -
jager19 #268 +ha valaki tud sörétes puskát eladót akkor legyen szíves irni ([email protected])köszi előre is -
#267 szia :) -
jager19 #266 Üdvözlet mindenkinet -
rAvAsZ1 #265 schelly...azok sorozatszámok -
marcio mela #264 Ha van itt túrista (nagyképűen túlélő) vagy vadász (nem akit körbehordoznak aztán megmutatják mit lőjön az privben jelentkezzen) -
schelly #263 Üdv mindenkinek!
Mondja meg nekem valaki, hogy mit jelentenek az IZS fegyverek nevében lévő betűk és számok (EM, 27E stb.)?
Köszi