41
-
#41 isten hozott :D -
#40 Akkóte kispályásvagy! -
#39 Az arcotoktól már egy papirlap se fér be a topikba.
Én csak olynaról hallottam, ami látott már olyat, aki ismer egy embert,akinek van ismerőse azok közül akik már láttak repülőt. -
#38 Én meg most is az vagyok, de énse akarok vele felvágni... :] -
#37 apam pilota volt (29,21,stb.) de nem akarok vele felvagni... :] -
Schika #36 sorry... :) -
#35 Köszönjük ,de van a proginak saját topikja, ahol már mindenki letöltötte. :-)
FSX topik -
Schika #34 És innen is letölthető:)
http://www.microsoft.com/games/flightsimulatorx/downloads.html -
Schika #33 Hölgyek-Urak, Tisztelt SG szekesztőség! Itt a DEMO!!!
http://www.gamespot.com/promos/2006/flightsimulatorx-demo/index.html?tag=flightsimx_csbox_home -
#32 Ja és fizika is van benne :) -
pusztito15 #31 http://independence.fake.hu/ -
Highw@yPos. #30 IL2 Rulez!! Abban lehet lőni
Nah jólvan nem írok töbebt, de ezt nem hagyhattam ki -
kutyaxxon #29 kapcsold ki az autoruddert azt egyből lesz lábkormány láma -
#28 így igaz :D helyt adok ahogy a biroságon szokás...
szerintem hacsak megnéznéd az fs'04-nek a billentyü beállításait.. :D nézdmár meg kérlek hánymillió kombináció meg kutyafasza van ... :) meg hány olyan játék van ami olyan hardware-eket támogat mint az fs... tetszik tudni a faroklapát-ot hogy nem támogatta az nem az FS hibája szokás mondani " az ön készülékében van a gond" ....
mind1, nem fecsérlem többet a szót, érted amit értened kell -
#27 Sztem csak te vagy ultra láma fasz, és ezért teszel ilyen semmitmondó kinyilatkoztatásokat.Örülünk, hogy benéztél. -
Sidewinder #26 Az IL2 meg a Lock On sorozat sokkal jobb.Ez nem kő nekem.Már az FS 2004 se tetszett,nem támogatta pl. a lábkormányt pedig az ugye van az igazi repcsiken,míg a Lock On meg az IL 2(minden része) támogatta. -
#25 98 :) emlékszem még a régi szép időkre hun scenerivel kesziről ottvolt a gyárkémény, meg meglestem indulásnak folyton a parlamentet... :)
akkor időkhöz képest az is eszméletlen jó volt de hát fejlődünk össze sem lehet hasonlítani...
és ugye a megosztott égbolt mód.. mindent visz nálam -
KisDzso #24 Hát nem is tudom...nekem fennt volt a '98 és az nagy szar volt... de ha ez jó akkor rakja fel aki szereti -
#23 nemis irták hogy nemmenne xp-n
persze kösz a biztosítást :D -
stremix #22 Működni fog XP-n is, csak a Vistára lesz optimalizálva. A játék honlapján írják. -
#21 pap és papné... nem vitatéma... azzal tolja mindenki ami neki bejön és meek dunaeszi és replük élőbe ... -
#20 Pont az fs nem ismeri a scriptelt flightmodel fogalmát, de legyen igazad, ha reálisnak találod... -
#19 jogos... fizikára értem... akkor igymondom reális scripthalmaz... -
#18 Az max. egy alternatíva, de nem vetélytárs. Jó dolgok vannak benne, de semmi több. -
#17 Egyrészt nem értem mit jelent a pontosan lemodellezett kis részletességgel, mert az fs2004ben megtalálható majdnem 24000 reptér 90%-a csak egy füves, vagy beton csík... Szal a pontostól elég messze áll..
Fizika. Na az sose volt benne. -
#16 / nem felvágás de mint akinek apjának van igazi repülője (quicky, a burt rutan féle ) szoval, szerintem az fs a legjobb sim... és NEKEM V A N viszonyitási alapom... -
#15 nemtudom nekem az nem fekszik ennyire... lehet mert 95óta fs.ezek -
csucsok #14 Van azért igen komoly vetélytársa az FS-nek.
Nem más mint az X-plane. -
#13 nekirepülök majd a saját házamnak egy boeinggel -
Cat #12 van az MSnek saját térképszolgáltatása. -
gErEth #11 ha kibékülnének a google earth-tel lehet h jobb lenne ... mind2 -
Bornirt #10 Azt azért erőssen kétlem, hogy mindenki "kedvenc" Xp-jén ne indulna el. -
Marlosh #9 "A játék teljesen a Windows Vistára optimalizálva érkezik,...."
-
#8 az hogy támogatja a dx10-et is, kurvára nem egyenlő azzal hogy only vista játék lesz -
#7 ceSZna HÁHÁ
másrészt eddigis pontosan lemodelezett repterek voltak csak kissebb részletességgel, harmadrészt eddigis jó fizika stb. na mind1, meglátjuk mi ujat hozhat egy 200e-s konfigon kivül
harmadrészt nemhiszem hogy a sok gép is nagy szám lenne, eddigis ezeregymilliárd addon volt :D
lényeg semmi info-t nem ir a cikk -
#6 "A legnagyobb hagyományokkal rendelkező Flight Simulator tizedik része elvileg még idén a boltok polcain lesz."
És Vista kell neki? Álljon a polcomon jövő februárig vagy még tovább??? -
#5 Igen, ezert kell hozza Vista, mert XPre nem lesz DX10. -
petko000 #4 mármint arra rájöttem, hogy Flight Simulator 2004 a program, de a BP kiegészítőt honnan lehet leszedni? -
petko000 #3 melyikhez van Budapest kiegészítés? honnan lehet letölteni? -
Akuma #2 Igen, az lesz. Egyébként nekem ezek a képek már nem annyira tetszenek, mint az eddíg bemutatottak. Az FS2004 már szakállas játék, de alig rosszabb a grafikája... Remélem ehez is lesz Budapest kiegészítés!