41
  • VRSDM
    isten hozott :D
  • Clidey
    Akkóte kispályásvagy!
  • Papirzacsi
    Az arcotoktól már egy papirlap se fér be a topikba.

Én csak olynaról hallottam, ami látott már olyat, aki ismer egy embert,akinek van ismerőse azok közül akik már láttak repülőt.
  • Clidey
    Én meg most is az vagyok, de énse akarok vele felvágni... :]
  • ColdFire
    apam pilota volt (29,21,stb.) de nem akarok vele felvagni... :]
  • Schika
    sorry... :)
  • Papirzacsi
    Köszönjük ,de van a proginak saját topikja, ahol már mindenki letöltötte. :-)
    FSX topik
  • Schika
    És innen is letölthető:)

http://www.microsoft.com/games/flightsimulatorx/downloads.html
  • Schika
    Hölgyek-Urak, Tisztelt SG szekesztőség! Itt a DEMO!!!

http://www.gamespot.com/promos/2006/flightsimulatorx-demo/index.html?tag=flightsimx_csbox_home
  • Sanyix
    Ja és fizika is van benne :)
  • pusztito15
    http://independence.fake.hu/
  • Highw@yPos.
    IL2 Rulez!! Abban lehet lőni
    Nah jólvan nem írok töbebt, de ezt nem hagyhattam ki
  • kutyaxxon
    kapcsold ki az autoruddert azt egyből lesz lábkormány láma
  • VRSDM
    így igaz :D helyt adok ahogy a biroságon szokás...

szerintem hacsak megnéznéd az fs'04-nek a billentyü beállításait.. :D nézdmár meg kérlek hánymillió kombináció meg kutyafasza van ... :) meg hány olyan játék van ami olyan hardware-eket támogat mint az fs... tetszik tudni a faroklapát-ot hogy nem támogatta az nem az FS hibája szokás mondani " az ön készülékében van a gond" ....

mind1, nem fecsérlem többet a szót, érted amit értened kell
  • Papirzacsi
    Sztem csak te vagy ultra láma fasz, és ezért teszel ilyen semmitmondó kinyilatkoztatásokat.Örülünk, hogy benéztél.
  • Sidewinder
    Az IL2 meg a Lock On sorozat sokkal jobb.Ez nem kő nekem.Már az FS 2004 se tetszett,nem támogatta pl. a lábkormányt pedig az ugye van az igazi repcsiken,míg a Lock On meg az IL 2(minden része) támogatta.
  • VRSDM
    98 :) emlékszem még a régi szép időkre hun scenerivel kesziről ottvolt a gyárkémény, meg meglestem indulásnak folyton a parlamentet... :)

akkor időkhöz képest az is eszméletlen jó volt de hát fejlődünk össze sem lehet hasonlítani...

és ugye a megosztott égbolt mód.. mindent visz nálam
  • KisDzso
    Hát nem is tudom...nekem fennt volt a '98 és az nagy szar volt... de ha ez jó akkor rakja fel aki szereti
  • VRSDM
    nemis irták hogy nemmenne xp-n
    persze kösz a biztosítást :D
  • stremix
    Működni fog XP-n is, csak a Vistára lesz optimalizálva. A játék honlapján írják.
  • VRSDM
    pap és papné... nem vitatéma... azzal tolja mindenki ami neki bejön és meek dunaeszi és replük élőbe ...
  • Papirzacsi
    Pont az fs nem ismeri a scriptelt flightmodel fogalmát, de legyen igazad, ha reálisnak találod...
  • VRSDM
    jogos... fizikára értem... akkor igymondom reális scripthalmaz...
  • Papirzacsi
    Az max. egy alternatíva, de nem vetélytárs. Jó dolgok vannak benne, de semmi több.
  • Papirzacsi
    Egyrészt nem értem mit jelent a pontosan lemodellezett kis részletességgel, mert az fs2004ben megtalálható majdnem 24000 reptér 90%-a csak egy füves, vagy beton csík... Szal a pontostól elég messze áll..
    Fizika. Na az sose volt benne.
  • VRSDM
    / nem felvágás de mint akinek apjának van igazi repülője (quicky, a burt rutan féle ) szoval, szerintem az fs a legjobb sim... és NEKEM V A N viszonyitási alapom...
  • VRSDM
    nemtudom nekem az nem fekszik ennyire... lehet mert 95óta fs.ezek
  • csucsok
    Van azért igen komoly vetélytársa az FS-nek.
    Nem más mint az X-plane.
  • Bandee1987
    nekirepülök majd a saját házamnak egy boeinggel
  • Cat #12
    van az MSnek saját térképszolgáltatása.
  • gErEth
    ha kibékülnének a google earth-tel lehet h jobb lenne ... mind2
  • Bornirt
    Azt azért erőssen kétlem, hogy mindenki "kedvenc" Xp-jén ne indulna el.
  • Marlosh
    "A játék teljesen a Windows Vistára optimalizálva érkezik,...."
  • quack
    az hogy támogatja a dx10-et is, kurvára nem egyenlő azzal hogy only vista játék lesz
  • VRSDM
    ceSZna HÁHÁ
    másrészt eddigis pontosan lemodelezett repterek voltak csak kissebb részletességgel, harmadrészt eddigis jó fizika stb. na mind1, meglátjuk mi ujat hozhat egy 200e-s konfigon kivül

harmadrészt nemhiszem hogy a sok gép is nagy szám lenne, eddigis ezeregymilliárd addon volt :D

lényeg semmi info-t nem ir a cikk
  • vice
    "A legnagyobb hagyományokkal rendelkező Flight Simulator tizedik része elvileg még idén a boltok polcain lesz."
    És Vista kell neki? Álljon a polcomon jövő februárig vagy még tovább???
  • Extraboy
    Igen, ezert kell hozza Vista, mert XPre nem lesz DX10.
  • petko000
    mármint arra rájöttem, hogy Flight Simulator 2004 a program, de a BP kiegészítőt honnan lehet leszedni?
  • petko000
    melyikhez van Budapest kiegészítés? honnan lehet letölteni?
  • Akuma
    Igen, az lesz. Egyébként nekem ezek a képek már nem annyira tetszenek, mint az eddíg bemutatottak. Az FS2004 már szakállas játék, de alig rosszabb a grafikája... Remélem ehez is lesz Budapest kiegészítés!