Alternativ zene, zenekar?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is bocs mindenkitõl a reklámért :), de kérlek szavazzatok rám az RTL Dalversenyén (nem annyira hagyományos értelemben alterosak a dalaim, csak egyszerûen nem olyan könnyen behatárolhatóak :) ):
http://www.rtlklub.hu/dalverseny/6769_kevinkain_-_se_nyugat_se_kelet
Csak egy gyors regisztráció, amihez még e-mail visszaigazolás se szükséges, és már szavazhatsz is :) (ha van, akkor több e-mail címrõl is szavazhatsz :) ).
Ha tetszett terjeszd ismerõseid között, és töltsd le a lemezemet a weblapomról (http://kevinkain.hu/).
Elõre is kösz minden szavazatot :).
Olyanokra gondolok mint a Heaven Street Seven, ELeven Hold például.
amúgy furcsa, hogy a kispált soft/poprock sorolta valaki :/ attól hogy még nem torzítják szét a számukat nem feltétlenül kerülnek abba a kategóriába... de persze már nem is annyira alternatív mint volt, inkább már a mainstream felé húz, de próbál még önmaga lenni...
én így látom
néhány klipjüket belinkelem
Blur - She's so High
Blur - There's No Oher Way
Blur - Song 2
Blur - For Tomorrow
Blur - Bang
Blur - Popscene
Blur - End of A Century
sok egyéb jó számuk van, csak mazsoláztam <#hawaii>#hawaii>
Õket meg kifelejtettem a felsorolásból, pedig az Outtathaway és a Get Free nagyon ott van.<#eljen>#eljen>

és hiszem hogy nincs rossz zene, maximum nem az én izlésvilágom
Voltam rengeteg magyar koncerten régebben, az egyiken még dobverõt is sikerült szereznem, de azok nem alter zenekarok voltak. Ismerem a koncert hangulatát, az érzést, de mint írtam, olyan együttes koncertjére nem fogok kimenni, amelyiket nem szeretem.
anyanyelven azért mégis jobbak a dalok, az angol nyelv nem tartozik a legszebbek közé
persze én is sok külföldit hallgatok, de kényszerûségbõl
+ az se árt ha tudod énekelni a számokat koncerten és még a szöveget is érted, szóval magyar zenék azért nem egy kategória szerintem a külföldivel
Ráadásul mostmár újat csak a határok és a stílusok összemosásával lehet létrehozni. Ha mind el akarjuk nevezni, több cimkénk lesz, mint felületünk. ;)
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Ez a teljes szöveg, de csak az láthatja akinek tiszta a szíve :DD
" within any given track, they might be perceived as art rock, hard rock, Floydian prog-rock, psychedelia, politically charged hardcore, nu-metal, old metal"
○○ So don\'t play with me, \'cause you\'re playing with fire ○○
:D
Rakjuk be a CD-t a lejátszóba, csukjuk be a szemünket, lazuljunk el, és hallgassunk egy jó kis alternatív zenét.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
akkor kezdjük az alapoknál...
mit jelent az alternatíva? ;)))
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
az biztos hogy teljesen más elképzelései vannak a zenérõl mint az átlag elõadóknak,aki esetleg hallodta(szinte csak a chilisek ismerik)az tudja mirõl dumálok:P
aki nem sablon muzsikára vágyik annak ajánlom!
az a legszebb az egészben hogy mindenkinek mást jelent a mûfaj, alternatív.
nekem a kispál soft/poprock, az említett AEBizottság, Tekintetes Úr, CPg, Burzsoá Nyugdíjasok, Bikini Nagy Feróval, Üveges Csirkeszemek..
Külföldi együttesekbõl is érdekes megállapítani hogy mi az ami. Soad egyértelmûen numetal. Szvsz az a normális ha egy zenekarnak van némi egyéni beütése, ami pl. a soadnak volt, vagy nirvanának, musenak. Mindegyik az énekes különleges hangjának köszönheti, de attól még a stílusuk mûfajuk szvsz nem változik.
○○ So don\'t play with me, \'cause you\'re playing with fire ○○
A nyomába sem érhet azoknak az együtteseknek, miket felsoroltam. Sõt, még a listán szereplõ többi együttes is százszor jobb nála.
+3 éve midnig évben 1szer van a vársoban Kis Pál :P
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
bár inkább csak simán szar.
:-O http://www.ashes.hu O-:
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ