20
-
Kagemusha #20 OFF:
Most komolyan: barki kozuletek elhiszi, hogy barmelyik talalomra kivalasztott vezeto politikus (nem egy sima orszaggyulesi kepviselo!) kepes lenne kihuzni a szarbol ezt az orszagot?
Hangsulyozom: BARMELYIK!
ON:
...amugy meg sok kicsi sokra megy, higgyetek el! Az a 3% nekunk is jelentene valamit (legalabbis annak, aki be tudja osztani, mert ugye "nem kell mindig kaviar".) -
Neerpelt #19 "egyszerüen csak másolni kellene a külföldi országokat és nem tartanánk ott ahol most..."
Biztos hogy gondolkodtál te mielőtt leírtad volna ezt? Mert mint minden ország, így Amerika, és Magyarország is egy önálló ország, mely sajátos földrajzi helyzettel rendlekezik, sajátos kultúrával és a többi...
Komolyan, ha te vezetnél egy országot, két nap alatt gazdaságilag tönkremenne... így Gyurcsánnyal csak pár év kellett ehhez :D:D:D
"A mostani remek első lépés azon az úton, hogy a fogyasztók adóterhein könnyítsünk"
Ó szegény amcsik, mert olyan kevés pénzük van :D:D:D Bezzeg a mi edóterheinkkel mi van? -
Ford Prefect #18 1898 az nem 106 hanem 108 éve volt... -
HUmanEmber41st #17 Én annyit tudok , h az ADSL miatt meg kellett tartani a vezetékes telefon előfizetést
Tehát 2MB-s vonal így 11 000 + ~3500 Ft ba kerül manapság.. -
bundee #16 ehh... a fogyasztoknak ez a 3% valszeg fel se tunik - ellenben a reszvenyeseknek, na, azoknak igen... innet fuj a szel, nem a korszerutlen ado (?) felol... milyen egy korszeru ado? es milyen a korszerutlen? -
#15 a csökkentett áfa alatt is folyamatosan árat csökkentettem :) de ez nem a kevesebb áfa hanem az alkatrészek áresése miatt. most ment lejjebb felére az összes amd proci, stb stb, ha kedvenc ferink kicsit összeszedné magát, és a forint erösödne akkor megint minden lejjebb menne. meglátjuk mi lesz a kis ajándékcsomagjábol -
Kain #14 Nem véletlenül vetették el. A hatalomra került populista párt visszavonja a régi kormány jó döntéseinek többségét. Az elmúlt két évben a szlovákok voltak az új EU-tagállamok éltanulói, és éppen most cseszik el. Nem hiszem, hogy ezt kéne követnünk.
-
#13 Maga lenni politikus/államilag finaszírozott jómunkásember? -
#12 mit akarsz már 5k-ért? :)
én 15-öt kizetek 6500-as adsl vonalért. -
Soundmaker #11 ... itthon 5K-ért negyed olyan lassú netet kapok mint az EU-ban... Mikor fogják már meg a k*rva multikat a szabadrablásban?... -
Soundmaker #10 Ez úgy fog kinézni hogy Amerikában 3%-al csökkentik a telekommunikációs díjakat, mi meg hogy felajánljuk segítségünket (értsd: nyaljunk be az amcsiknak), szépen megemeljük az telekommunikációs adót 15-20%-al hogy az abból befolyt pénzt odaadjuk a szegény éhező Telekomm. cégek amrikában nehogy becsődöljenek... -
BiroAndras #9 Ja, én is érzem, havi 20.000 pénzembe kerül. -
assdf #8 Itthon ez a következőképp fog lejátszódni:
politikus 1: te hallottad, amerikában eltöröltek egy 100 éves adót ami 3%al terhelte a telefonhivásokat?
politikus 2:Igazán? Most hallom először. És mond csak nálunk van ilyen adó?
politikus 1: nem, tudtommal nics.
politikus 2: Nincsen??? Akkor nosza rajta, vezessük csak be gyorsan...
-
HyperNurbs #7 Na ez az adócsökkenés lényege. Valójában semmi sem lesz olcsóbb, mivel a kereskedők megtartják az árakat, csak nekik lesz jobb. A fogyásztók meg csak zombiként vásároljanak a modern társadalomban. -
Geryke #6 2006-1898=?106 ????? -
#5 eloszor megprobaltak a szlovakokat masolni,tandij,vizitdij.Mondvan a sikeres gazdasagpolitika
Ezt most Szlovakiaban elvetettek,jo lenne akkor ha itthon is igy cselekednenek. -
#4 mitch, akármit mondasz, én éreztem azt az 5 % különbséget :) mivel hardverboltot viszek, az 5% minusz jot tett az üzletmenetemnek :) persze most a fos forint miatt ismét semmi különbség nincs -
mitch2006 #3 Azért megnézném, hogy a 3%-ból az előfizetők mit fognak érezni! Ez kb. olyan mint amikor 25-ről 20-ra csökkent az Áfa! -
lyzu #2 hát azért érdekes, h usa-ba még ezt a szánalmas 3%ot is elakarják törülni... akkor mi mit szóljunk a mi adóinkhoz... -
#1 na látjátok, itt (Amerika) legalább probálnak korszerüsiteni minden téren, még a törvényekben is.
Nálunk bezzeg... Nem is kéne feltalálni ujra ezeket, egyszerüen csak másolni kellene a külföldi országokat és nem tartanánk ott ahol most... dzsúrtsány meg a többiek.