Jackie Chan és Jet Li közös filmje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én még reménykedek, hogy Jackie egy jó kis régi stilusú filmet is fog majd csinálni... de valószínû, hogy nem ez a film lesz az .
Jet Li-t én a Hõs szerepében kedveltem csak meg és azotóta várom a filmjeit, bár nála is érezhetõ a Chan-t is elrontó hollywoodi "tehetségek" nyomása... sajnos.

"Szinte minden le van zsírozva".Ez a mondtat égeti szemem.Le van zsírozva....jó hogy nem azt írja,hogy "minden gecijól megy vazzeg"
..csapkodja a belemet a francoshal...
Akkó ez bizony vígjáték lesz...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Kíváncsi leszek, hogy milyen filmet hoznak össze, hiszen a Fearless trailer úgy kezdõdik (ha jól emlékszem), hogy Jet Li utolsó akciófilmje.
IMYke2.0.0.0
Senki sem mondta azt, hogy azonosak...
Olvasd csak el még egyszer, amit írtam!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hááát, én semmi hasonlóságot nem véltem felfedezni a The One és a Matrix között..
IMYke2.0.0.0
S gyorsan, még mielõtt bárki kötekedne:
A "chosen" is kiválasztottat jelent.
Az angol - bár korántsem annyira, mint a magyar - is tud árnyalt lenni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mindenki tudja, hogy a Matrix fõszerepére kérték Jet Li-t , de 1996-ban - a forgatás elõkészítésekor - 20 millió dodót kért. S ezt akkor sokallták érte.
Jet Li ezért "bosszúból" egy hasonló alapötletû filmre vágyott. Megkapta a "The One"-nal.
.

Nekem eddig torony magasan az Unleashed és a Hero tetszett a Let Li filmek között. Az Egyetlen szerintem kegyetlenül primitív volt (nagy sci-fi fan vagyok és hát egy ilyen forgatókönyv zokogásra késztet).

Nekem pedig nagyon tetszett. Látványos volt, egész fíling sztori.

De a Halálos fegyver 4ben is játszik. Pedig az is akció-vígjáték.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Moyko
Arra azt nyilatkozta hogy az ilyen filmek miatt nem akar forgatni több akció filmet.

There is only one Boss!

Jet Lee, az Egyetlen. Na az is jó film volt!

Megjelent DVD-n:
Újabb rendõrsztori
New Police Story (Hongkong - 2004)
www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=5144
IMYke2.0.0.0
Ébresztõ!!!

A Hero hol van? A leges-legjobb filmje!

Moyko
Jackie-nek sokkal jobbak a hong kongi produkciói, JEt lee nek meg szerintem a Fearless volt az eddigi 1etlen említésre méltó filmje

There is only one Boss!

hát nekem meg pl a rendõrsztori filmjei anno nemigazán jöttek be,egyedül a 3. részt tetszett,az nagyon jó lett szvsz,meg az istenek fegyverezete 2 tetszett még nagyon...A régiek közül meg a részeges karatemester is jó volt 😊 én szinte jackie chan filmeken nõttem fel 😛
Amiket meg mostanában csinál szerintem sem egy hû de maradandóak,de nekem pl tetszett az új csapás is,arra a másfél órára jók ezek a filmek szvsz...

azért volt néhány emlékezetes hongkongi dobása is az elmúlt pár éveben, többek közt a rendõrsztori szériából is.

Hasonloan erzem en is, de ha emlekeim nem csalnak legalalabb 5x annyi Jackie film van(jott el hozzank) mint Jet Li. Es ha figyelembe vesszuk, hogy az utobbi szinesz filmjei kozott is van gyengebb, azert meg mindig vitathatatlan Jackie Chan meghatarozo filmes multja es jelenje.
Jackie "külföldiek" számára készíti filmjei bûn gyengék .Az állandó idióta bóhockodásai is innentöl kezdõdtek el igazán - hol vannák már Rendõrsztoris évek...
Jet-ben azonban még nem kellett csalódnom.
A két sztár összehozása jó ötlet (lenne) ha Kínában forgatnák.
Yuen Lo barátunk kár, hogy már csak a Hollywood-i divatot követi... 😞
Jet Li lehet, hogy neki is azt fogja mondani, hogy In Hongkong you'd be dead... 😊
craesh
de milyen retro ez a jackie kép itt fent.
amugy meg IMHO a két sztár fullon de nem illik össze egy filmben. Nagyon régen láttam már jackiet egy "komoly" alakitásban. mindig csak a bohocot játssza. Most vagy komoly film lesz, vagy akkor Li-böl is bohocot csinálnak. Két különbözö egyéniséghez meg viszont nagyon jo forgatokönyv kellene.