Jackie Chan és Jet Li közös filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jet Li-t én a Hõs szerepében kedveltem csak meg és azotóta várom a filmjeit, bár nála is érezhetõ a Chan-t is elrontó hollywoodi "tehetségek" nyomása... sajnos.
..csapkodja a belemet a francoshal...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Olvasd csak el még egyszer, amit írtam!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A "chosen" is kiválasztottat jelent.
Az angol - bár korántsem annyira, mint a magyar - is tud árnyalt lenni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jet Li ezért "bosszúból" egy hasonló alapötletû filmre vágyott. Megkapta a "The One"-nal.
De a Halálos fegyver 4ben is játszik. Pedig az is akció-vígjáték.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
There is only one Boss!
Újabb rendõrsztori
New Police Story (Hongkong - 2004)
www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=5144
A Hero
There is only one Boss!
Amiket meg mostanában csinál szerintem sem egy hû de maradandóak,de nekem pl tetszett az új csapás is,arra a másfél órára jók ezek a filmek szvsz...
Jet-ben azonban még nem kellett csalódnom.
A két sztár összehozása jó ötlet (lenne) ha Kínában forgatnák.
Jet Li lehet, hogy neki is azt fogja mondani, hogy In Hongkong you'd be dead... 😊
amugy meg IMHO a két sztár fullon de nem illik össze egy filmben. Nagyon régen láttam már jackiet egy "komoly" alakitásban. mindig csak a bohocot játssza. Most vagy komoly film lesz, vagy akkor Li-böl is bohocot csinálnak. Két különbözö egyéniséghez meg viszont nagyon jo forgatokönyv kellene.