Ötvös Tibor

Jackie Chan és Jet Li közös filmje

Ázsia két, talán leghíresebb akciósztárja összefogk és közös filmet forgat. Az egyelőre még cím nélküli produkció forgatása a tervek szerint jövő áprilisban kezdődik.

Azt talán nem lehet vitatni, hogy Ázsia legkedveltebb és legsikeresebb exportcikkei közé tartozik a két akcióguru, Jet Li és Jackie Chan. A két világhírű sztár hamarosan egy filmben egyesíti erőit.

"Szinte minden le van zsírozva" - nyilatkozta Chan. "Az egyedüli probléma a forgatókönyvvel van. Olyan történetre van szükség, amit én és Li is elfogadunk. Az eddigi változatokra még nem bólintottunk rá. Ha minden rendben zajlik, március - április környékén meg is kezdjük a forgatást Sanghajban".

Arra a kérdésre, hogy mégis milyen stílusú lesz a film, Chan a következőt mondta: "A film az amerikai ízlésvilág szerint készül. A film inkább a külföldi nézőknek fog maradandóbb élményt okozni és nem a kínaiaknak. Persze, ha Hollywoodban készítünk filmet, figyelembe kell vennünk a kéréseiket - végül is ők adják a pénzt."

Jackie Chan eme nyilatkozatot legújabb filmje, a Rob-B-Hood promóciós körútján tette. Azt is elárulta, hogy hamarosan megkezdi a Csúcsformában 3 forgatását. Alig két hét múlva utazik Franciaországba, ahol a film játszódik majd. Onnan vissza New York-ba és Los Angeles-be, ahol az utómunkák zajlanak majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tom aHawk #21
    Én még reménykedek, hogy Jackie egy jó kis régi stilusú filmet is fog majd csinálni... de valószínű, hogy nem ez a film lesz az .
    Jet Li-t én a Hős szerepében kedveltem csak meg és azotóta várom a filmjeit, bár nála is érezhető a Chan-t is elrontó hollywoodi "tehetségek" nyomása... sajnos.
  • rgerg #20
    "Szinte minden le van zsírozva".Ez a mondtat égeti szemem.Le van zsírozva....jó hogy nem azt írja,hogy "minden gecijól megy vazzeg"
    ..csapkodja a belemet a francoshal...
  • SZU #19
    Akkó ez bizony vígjáték lesz...
  • hPi #18
    Kíváncsi leszek, hogy milyen filmet hoznak össze, hiszen a Fearless trailer úgy kezdődik (ha jól emlékszem), hogy Jet Li utolsó akciófilmje.
  • IMYke2.0.0.0 #17
    Senki sem mondta azt, hogy azonosak...
    Olvasd csak el még egyszer, amit írtam!
  • stukov #16
    Hááát, én semmi hasonlóságot nem véltem felfedezni a The One és a Matrix között..
  • IMYke2.0.0.0 #15
    S gyorsan, még mielőtt bárki kötekedne:
    A "chosen" is kiválasztottat jelent.
    Az angol - bár korántsem annyira, mint a magyar - is tud árnyalt lenni.

  • IMYke2.0.0.0 #14
    Mindenki tudja, hogy a Matrix főszerepére kérték Jet Li-t [A Wachowski-fivérek az egész sztorit Li-re írták.], de 1996-ban - a forgatás előkészítésekor - 20 millió dodót kért. S ezt akkor sokallták érte.
    Jet Li ezért "bosszúból" egy hasonló alapötletű filmre vágyott. Megkapta a "The One"-nal.
    [S a címe sem véletlenül hajaz a Mátrix-ban szereplő kiválasztott szerepére - angolul a kiválasztott: The One].

    [De ezt már 2000-ben is leírtam.]
  • Zedas #13
    Nekem eddig torony magasan az Unleashed és a Hero tetszett a Let Li filmek között. Az Egyetlen szerintem kegyetlenül primitív volt (nagy sci-fi fan vagyok és hát egy ilyen forgatókönyv zokogásra késztet).
  • SZU #12
    Nekem pedig nagyon tetszett. Látványos volt, egész fíling sztori.

    De a Halálos fegyver 4ben is játszik. Pedig az is akció-vígjáték.