21
  • Tom aHawk
    Én még reménykedek, hogy Jackie egy jó kis régi stilusú filmet is fog majd csinálni... de valószínű, hogy nem ez a film lesz az .
    Jet Li-t én a Hős szerepében kedveltem csak meg és azotóta várom a filmjeit, bár nála is érezhető a Chan-t is elrontó hollywoodi "tehetségek" nyomása... sajnos.
  • rgerg
    "Szinte minden le van zsírozva".Ez a mondtat égeti szemem.Le van zsírozva....jó hogy nem azt írja,hogy "minden gecijól megy vazzeg"
    ..csapkodja a belemet a francoshal...
  • SZU
    Akkó ez bizony vígjáték lesz...
  • hPi
    Kíváncsi leszek, hogy milyen filmet hoznak össze, hiszen a Fearless trailer úgy kezdődik (ha jól emlékszem), hogy Jet Li utolsó akciófilmje.
  • IMYke2.0.0.0
    Senki sem mondta azt, hogy azonosak...
    Olvasd csak el még egyszer, amit írtam!
  • stukov
    Hááát, én semmi hasonlóságot nem véltem felfedezni a The One és a Matrix között..
  • IMYke2.0.0.0
    S gyorsan, még mielőtt bárki kötekedne:
    A "chosen" is kiválasztottat jelent.
    Az angol - bár korántsem annyira, mint a magyar - is tud árnyalt lenni.

• IMYke2.0.0.0
    Mindenki tudja, hogy a Matrix főszerepére kérték Jet Li-t [A Wachowski-fivérek az egész sztorit Li-re írták.], de 1996-ban - a forgatás előkészítésekor - 20 millió dodót kért. S ezt akkor sokallták érte.
    Jet Li ezért "bosszúból" egy hasonló alapötletű filmre vágyott. Megkapta a "The One"-nal.
    [S a címe sem véletlenül hajaz a Mátrix-ban szereplő kiválasztott szerepére - angolul a kiválasztott: The One].

[De ezt már 2000-ben is leírtam.]
  • Zedas
    Nekem eddig torony magasan az Unleashed és a Hero tetszett a Let Li filmek között. Az Egyetlen szerintem kegyetlenül primitív volt (nagy sci-fi fan vagyok és hát egy ilyen forgatókönyv zokogásra késztet).
  • SZU
    Nekem pedig nagyon tetszett. Látványos volt, egész fíling sztori.

De a Halálos fegyver 4ben is játszik. Pedig az is akció-vígjáték.
  • Moyko
    Arra azt nyilatkozta hogy az ilyen filmek miatt nem akar forgatni több akció filmet.

• SZU
    Jet Lee, az Egyetlen. Na az is jó film volt!
  • Zro
    Megjelent DVD-n:
    Újabb rendőrsztori
    New Police Story (Hongkong - 2004)
    www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=5144
  • IMYke2.0.0.0
    Ébresztő!!!

A Hero [Hős] hol van? A leges-legjobb filmje!

• Moyko
    Jackie-nek sokkal jobbak a hong kongi produkciói, JEt lee nek meg szerintem a Fearless volt az eddigi 1etlen említésre méltó filmje
  • pauly
    hát nekem meg pl a rendőrsztori filmjei anno nemigazán jöttek be,egyedül a 3. részt tetszett,az nagyon jó lett szvsz,meg az istenek fegyverezete 2 tetszett még nagyon...A régiek közül meg a részeges karatemester is jó volt :) én szinte jackie chan filmeken nőttem fel :P
    Amiket meg mostanában csinál szerintem sem egy hű de maradandóak,de nekem pl tetszett az új csapás is,arra a másfél órára jók ezek a filmek szvsz...
  • avman
    azért volt néhány emlékezetes hongkongi dobása is az elmúlt pár éveben, többek közt a rendőrsztori szériából is.
  • csomi
    Hasonloan erzem en is, de ha emlekeim nem csalnak legalalabb 5x annyi Jackie film van(jott el hozzank) mint Jet Li. Es ha figyelembe vesszuk, hogy az utobbi szinesz filmjei kozott is van gyengebb, azert meg mindig vitathatatlan Jackie Chan meghatarozo filmes multja es jelenje.
  • Bornirt
    Jackie "külföldiek" számára készíti filmjei bűn gyengék .Az állandó idióta bóhockodásai is innentöl kezdődtek el igazán - hol vannák már Rendőrsztoris évek...
    Jet-ben azonban még nem kellett csalódnom.
    A két sztár összehozása jó ötlet (lenne) ha Kínában forgatnák.
  • entreri79
    Yuen Lo barátunk kár, hogy már csak a Hollywood-i divatot követi... :(
    Jet Li lehet, hogy neki is azt fogja mondani, hogy In Hongkong you'd be dead... :)
  • craesh
    de milyen retro ez a jackie kép itt fent.
    amugy meg IMHO a két sztár fullon de nem illik össze egy filmben. Nagyon régen láttam már jackiet egy "komoly" alakitásban. mindig csak a bohocot játssza. Most vagy komoly film lesz, vagy akkor Li-böl is bohocot csinálnak. Két különbözö egyéniséghez meg viszont nagyon jo forgatokönyv kellene.