1913
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
boneyard #62 Most látom, h már működik a hivatalos weblap is, bár még csak kétarc promó kampánya van rajta -
boneyard #61 már van fenn két új kép itt. -
Doktor Lucsok #60 -
zsozsizsá #59 Mi is ez a The Dark Knight?
Új Batman? -
boneyard #58 képek a forgatásról itt. -
#57 A Tales of The Dark Knight képregényfolyam sem arról híres hogy nagyon vicces lenne:)
Bár a Batman Return utáni szörnyűségeknél csak jobbak lehetnek az új Batman FIlmek. És Christian Bale elsőosztályú találat volt Bruce Wayne/batman szerepére Heath Ledger pedig Jokernek. Nem beszélve arról, hogy azt az idióta Miss Bájvigyor mást nem tudok Katie Holmes - Cruise-t végre lecserélik egy igazi színészre mint Maggie Gyllenhall. Plusz ugye Gary Oldman is nagyon jót alakított az első részben (számomra kellemes meglepetés volt) -
#56 Jólesz, hangulata még sötétebb és komolyabb lesz az előző részénél:), alakul csak igy tovább. -
#55 Betmen egy igazi dark knight lesz a filmben...
Az új Bet-mobil...
És hű társa Robin...
-
#54 Az első teaser poster!!!
-
#53 lesifotósok lekapták Jokert! Remélem fog még változni. -
#52 Maggie Gyllenhall nagyon jó színész. Hidd el...
Katie Holmes meg a bárgyú mosolyán túl másra nem képes.... -
#51 Atya ég...ez a Maggie Gyllenhaal nem egy tipikus "szépség".
Tudom, hogy Katie Holmes nem egy színész zseni, de legalább kinézett valahogy :)
Marha jó színésznek kell lennie ennek a csajnak ha őt nyomták be Katie helyére :D -
boneyard #50 Hali. Most lett vége a Batman és Robinnak a viasaton. Minden vasárnap leadtak egy részt, remélem más is nézte
jah és egy kis [URL=http://debrecen.mconet.biz/film_dvd/maggie_gyllenhaal_kapta_a_batman__the_dark_knight_noi_foszerepet__dvd_9_292386.html]"új"[/URL] hír. Remélem nem halt be a fórum -
Helomas #49 A WB. bejelentette a hivatalos dátumot:2008.Július.18 -
#48 kamuneo! Te aztán uptodate emberke vagy!
légyszi mindíg ilyen hamar szólj mindenről oké?
fúúú micsoda új infóóóóóóóóóóó! meghalooooooooooooooooooooook :D -
#47 Te aztán képben vagy! Alig egy hónappal vagy lemaradva. :)
És ha meg a karod tudni, hogy mit szólunk hozzá, akkor lapozz lejebb egy kicsit! -
kamuneo #46 Heath Ledger lesz az uj joker mit szoltok hozzá?itt olvashatjátok -
#45 Tegnap én is olvastam valamit Ryan Philippe-ről, hát ez felér egy Justin Timberleake-kel. Broááááááá..... -
#44 It a Batman Dead End linkje:
Ehun e -
Quantumleap #43 Most láttam:
AZ IMBD SZERINT JOKER JACK NAPIER LESZ! -
Heimdall #42 hát kár, pedig a kedvenc antihősöm :D -
#41 Joker Neve nem derült ki tudtomal soha. -
#40 Ezt nem tudtam. :) -
Quantumleap #39 De ez csak a '89-es filmben van így. Tim Burton kreálmánya. Másik változatok közül egyikben sem tudjuk meg. -
#38 Jack Napier -
Heimdall #37 Jokernek nem tudja vki a rendes nevét? Érdekelne nagyon kösz előre is! -
#36 Jaja. De ez sem lenne rossz. -
Seten #35
Tudjátok melyik filmben volt a legjobb Joker?
A "Batman Dead End"-ben.
-
#34 Ez a kép üt. Kár, hogy valszeg fake... :(
Pedig abszolút eltalálták Jokert. -
#33 Néztem a "10 dolgot..." amiben ugye ez a Ledger kölök van...és amilyen széles vigyorgó szája van, lehet belőle Joker-t csinálni. :)
Szal optimistán nézek az új film elé :D -
Helomas #32 Majd meglátjuk kinek lesz igaza... -
#31 Sajnos az. Szerintem Heath Ledgert nem fogják így átalakítani. Nolan a realizmus híve. -
Csaba #30 Hú, ha így nézne ki Joker a filmben! Tisztára, mint a képregényben.
Ugye nem fake? :-) -
#29 Hoffman remek választás. A Capote óta én bízom ebben a színészben. -
#28 Philip Seymour Hoffman lesz pingvin?Ez még merészebb húzás mint heath Ledger.Bár biztos jó lesz ő is -
#27 http://www.odeon.hu/hir.phtml?id=2737 -
Brosnan #26 csá!!én is nagyon várom ezt a részt az első is nagyon király volt!!!!Csak az a kár hogy 2008 ra lesz az nagyon messze van még!!! De a szereposztás nagyon frankó ezért is jó a film!!!! -
#25 Ez fake. Egyáltalán nem hasonlít Heath Ledgerre. -
Helomas #24 Egy képet találtam...hmmm -
Helomas #23 Justin Timberlake Two Face szerepében jött szóba,nem Jokerében..Én is nagyon várom már a második részt,én igazi batman fun vagyok. Amúgy ,ha jól tudom,még egy rész erejéig van szerződésük a szereplőknek,szóval 3dik részben jön Two Face