1913

HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést!
Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi!

• Punker
    mert az a rohadt magas angol focista nem válalta el? crouch vag yhogy hívják :)
  • gabr
    Fenéket! A Jack Nicolson minden volt, csak jó nem... egy kövér Joker... már akkor is egy rossz viccnek hittem az egészet! Joker mindig is egy két méteres, iszonyat vékony, hosszúfejű, eltorzult szájú-fejű akármi volt. Mondjuk, én nem értem miért kellet a mostani Joker-t is "valóságszerűre" tenni...
  • redding
    Azért a Joel Schumacher féle Batman és Robin az több volt mint fura...
  • RelakS
    Jah, a többi valahogy olyan fura
  • redding
    Jaja az első két Batman rész alap.
  • Punker
    Viasaton megy a régi 2. rész, Tim Burton világa qrvára el van találva, minden sötét baljós.
  • ffxi
    Tök jó, hogy Bale lesz megint
  • Seth
    Jópofa poszter

• redding
    Néhány újabb kép Jokerről.
    Korábban nem fűztem túl sok reményt Heath Ledgerhez, de azt kell mondjam, jó lesz ez...
  • gabr
  • STREEX
    Új kép jokerről
  • Black Mask
    Lehet, hogy Nolan a realisztikusság híve, de hű is marad a képregényekhez, ezért úgy gondolom, valami biztosan történni fog Joker-rel, ami miatt az lesz ami.
  • Quantumleap
    Sajna minden hír szerint festegés és vagdosás lesz, mert Nolan magas szinten a realisztikusságra hajt, és ugye a valóságban nem létezik olyan sav, ami egyszerre fehérre marja az ember bőrét, pirosra a száját és zöldre a haját.
  • Tower Guard
    Na jah azért az durva lenne ha csak festegeti meg vagdossa magát, az egyik trailerben jokernek eléggé mintha olyan marott feje lett volna de remélem úgy is van
  • Tower Guard
    Várom már nagyon. William Fichtner A Prison Break egyik nagy szereplője is szerepelni fog a filmben :) Na erre kíváncsi leszek kisebb vagy nagyobb szerepet kap
  • Quantumleap
    Remélem, nem igaz az a hülyeség, amit az itteni cikk hozzászólásaiban egy illető felvet, hogy a dark kinightos Joker, nem savmarta lesz, hanem sminkeli magát, meg vagdossa a száját. Ennyire realisztikusak azért ne legyünk már! Ilyen alapon Kétarc is majd festegetni fogja a fél pofáját, nemde?
  • STREEX
    Michael Caine kikotyogta az új batman film titkait.
    Reméljük minden úgy van ahogy mondja.
  • Dying Soul
    christian bale, ah.
  • sb1
    Egy nem túl sokat eláruló trailer !
  • Challanger
    Én valahol azt olvastam, h Jokerék (vagy egyéb bűnözők) ki akarnak b*szni Batmennel, így hasonló ruhát öltenek magukra. Gondolom egy rablás alatt, vagy ilyesmi...
  • STREEX
    Újjabb képek!
    Jó lenne tudni ki ez a "második" batman.
  • Nyarlathotep
    Remélem Joker szájával csinálnak valami CG dolgot, mert így elég szar. :( Nem lenne jó, ha egy bolond, saját magát festő emos buzit csinálnának belőle!
  • 1Obi1
    Elsőrangú képek a Wizard World Entertainment-es videóból:

• boneyard

JokerMobile
    Exclusive: 'The Dark Knight' Video of Joker's Semi Flip
    forrás: kockafej.net
  • Challanger
    Remélem nem ezt mutatták be a Comic con-on, mert ebből semmi nem derül ki
    Pedig már nagyon várom a filmet...

teaser
  • boneyard
    egy kis poén :D
  • Darkoo
    Nem vagyunk hülyék kisapám. Ki van írva oldalt,hogy mikor töltötték fel a videót a youtube-ra, azt ott 2007 május van..Hehe...
  • Helomas
    Trailer

így egyszerűbb :)
  • Helomas
    Nos srácok....megérkezett az első,igazi,szaftos rövid kis trailer a sötét lovagról!!! Bár ezt még nem rakták ki hivatalosan sehova,de itt megnézhetitek... :)

http://www.youtube.com/watch?v=B27Ih15DQow&mode=related&search=
  • boneyard
    yo kép!
  • Synchronous
    Ez az...
  • Question
    DC:), nem Marvel.
  • Nyarlathotep
    Batman & Joker vacsizik

• Bokafix2
    Nemcsak a tv-újságban volt így megjelölve a film hanem általában. Én itt a fantáziát különben sem kizárólag Batman személyéhez kötném, hanem ahhoz az atmoszférához, ahhoz a világhoz, amiben mozog, hiszen Gotham City nem is létezik, csak a Marvel univerzum kitalált megapolisza.

Ha pedig egy szervezet terrorizálja az embereket, akármilyen módon, akkor terrorszervezet.
    Mindegy én csupán annyit szeretnék, hogy ne silányuljon túlságosan hétköznapira a történet megvalósítása, vagy Die Hard szintűre a mozi.
  • Bucser
    Kit érdekel, hogy fantáziafilmként volt anno a 90-es években megjelölve a TV újságban? Azóta azért kicsit szélesebb spektrumon jutnak el hozzánk a filmek. Ez meg még mindig egy képregényilm. Annak is elsőrangú. A sorozat visszatért a Batman: Legends of The Dark Knight sötétebb pszichológiai /filozófiai vonulathoz, mely Batman első időszakával foglalkozik.

Ráadásul nem terrorpistákról volt szó, hanem egy szervezetről mely többszáz éve működött. Az ötlet meg zseniális volt, hogy végre nem bombát akarnak robbantani, hanem az embereket a saját félelmeikbe belefolytani.

Realitás pedig mindig is része volt valamilyen szinten a Batman képregényeknek/ könyveknek hisz Batman része a fizika törvényeinek. Nincs szuperereje, nincs végtelen kitartása. Ő is ember. Csak kivételesen milliárdos és mellette okos és jártas a harcművészetekben.

Ha oplvastad töb könyvben és kélpregényben is megfeddi Alfred, hogyha így folytatja belehal vagy megbénul abba amit csinál.

A George Clooney/ Val Kilmer féle bBatman filmek meg valóban röhejesek voltak...
  • Bokafix2
    Realisztikus? Az igazság az, hogy a Batman széria többé-kevésbbé fantáziafilmként indult. Ezt a besorolást kapta. Még valamikor a '90-es évek elején az MTV 1 leadta a Batman első részét, és emlékszek rá, hogy még ott az újságban is az volt írva a címe alá, hogy 'fantáziafilm'.
    De ez a következő részekről is ugyanígy elmondható.
    Írják még akció sci-fi-nek is, de a sci-fi műfaja is a fantázia felé húz. A különbség talán annyi, hogy a sci-fi-ben a látottakra általában megpróbálnak tudományos magyarázatot adni.
    Míg a fantáziánál elsősorban a történet és a látványvilág a lényeg, s nem az, hogy megpróbáljanak minden 'miért'-re okokat találni.
    Cristopher Nolan, az új rendező, már a realitás talaja felé próbálja irányítani a filmet, s tulajdonképpen nincs is ezzel baj, mert ő kivételesen jól csinálja. Meghagy annyi misztériumot a történetben, amennyi kell, és azt fűszerezi a valós élettel.
    Na de az, hogy Batman már olyan szivacsagyú terroristák ellen harcoljon, akiket a Rambo-ból szalajtottak, hát az már kicsit fakít a fekete ruha csillogásán.
    Mert ennyi erővel már nem a holdfényben zsonglőrködik majd, hanem akár egy iraki bevetésen is részt vehet az Alkaida elleni harcban, fényes nappal.
    Ezt többen is kritizálták a Batman Begins után, hogy ez "a terroristák el akarják törölni Gotham lakóit, valamit tennünk kell" sztori kicsit koptat a minőségen.
    Bár még mindig mérföldekkel jobb, mint a 3. és a 4. részben Joel Schumacher ökörködése, és George Clooney - saját bevallása szerint is - fertelmes alakítása.
    Nolan kézbe vette a sztorit, leporolta és újrafeldolgozta a képregény alapján, de van még mit csiszolni.
    Szóval elég, ha a realitást meghagyja olyan dolgoknak, mint a ruha származása, különböző ketyerékre való szert tevés... stb stb.
    Ha jól egyensúlyoz, akkor a mostani blockbustere kétszer akkorát szól majd, mint az előző, és nem celluloid ízű Hollywood-i fércmunkát kell bámulni.

• Magoo
    Jaja...nagy előnye a filmnek, hogy próbál mindig realisztikus maradni! Pont ezért üt nagyot!
  • Bucser
    mindenesetre még mindig jobb mint a minden részben új Bitumen...

Mellesleg Bale mind fizimiskára mind alkatra jól alakít Batman-t szerintem. egyedl Katie Holmes bődületes alakját nem értettem minek tették bele...

alamint tetszett, hogy nem a smemiből jött elő a hiperszuper cucc, hanem megvan mindennek a forrása:) (pl mikor az álarcot rendelték és az Alfred mondja, hogy a gyanűú elkerülése végett nagy tételben kéne rendelni. Bruce megkérdi mekkora lenne az a nagy? Mire Alfred: 10 ezer darab? Bruce válasza: Nembaj legalább lesz tartalék:D
  • Magoo
    Amennyire én tudom egy komplett triólgia részleteit tették le az asztalra a Warner-nél, még az első rész forgatása előtt. Tehát úgy tervezték, hogy nem kevesebb mint kapásból 3 epizódot nyomatnak. Ha jól tudom Bale-nek is ennyire van szerződése. Hogy utána lesz még vele Batman, az majd kiderül (sztem tuti)
    De 3 biztosra vehető
  • Bokafix2
    Amúgy tudtad, hogy a Batman Begins forgatása előtt, mikor még nem dőlt el ki is legyen az új Batman, meghívtak néhány jelöltet a szereplőválgatásra, és Bale mellett ott volt még Jake Gyllenhaal, és Cillian Murphy is mint esélyes Bruce Wayne szerepére.
    Ezt olvastam valamelyik netes cikkben, amely a filmmel és a forgatás részleteivel foglalkozott.
    Cillian Murphy egyébként mégis csak szerepet kapott a filmben, annak ellenére, hogy nem lett Batman, mert ő játszotta a Madárijesztőt, Batman egyik ellenfelét.
    Nem tudom mi lett volna, ha ráosztják a denevéres rucit. Biztos nem lett volna olyan hiteles Batman, mint Bale.
    Ráadásul olyan ellenszenves arcberendezése is van. Negatív hősnek kiváló, na de Batmanként igen csak bukott volna a nézők szemében.
    Bale után remélem már nem fognak változtatni Batman személyén a holivúdi fejesek, és nem kenik rá megint egy hozzá nem értő színészre a szerepet.
    Bale maradjon addig amíg csak el tudja vállalni a főszerepet, vagy végleg le nem állnak Batman kalandjainak a megfilmesítésével.