1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#76 :) -
#75 bah :D:D -
#74 Nem csak lendülni de fel is tud állni -
#73 dejó hogy fel tud lendülni valami mert sok hulye picsa van! :S :C -
#72 amúgy én is írok a közeljövőben.. :]
-
#71 -
asszem ide is kell majd irnom..
+fav -
#69 -
#68 te beteg vagy:D
Majd kivágnak otthonról azt szevasz. -
#67 ne árts félre nem akarlak bántani, csak magadnak csinálod a feszkót, én is hasonlókat csinálltam, de egy idő után rá fogsz te is jönni, h rájuk kell hagyni, azzal még jobban idegesíted őket, ha annyit mondasz h ahha persze, igazad van.... -
#66 Az elmúlt két év hozzászólásai nem ezt tükrözik... -
#65 Catti drága! Álmaim nője lehtsz... nem szeretnél vacsizni 1et? -
#64 dúrva egy sztori! elég cérnaidegzetű lehetsz... próbáld meg nem +hallani apád beszólásaid és higgadtan +beszélni vele a problémádat! és szarjál a világra ha már ő is szarik rának! -
#63 miből gondolod, hogy kedves a hangom??? :)
lehet, hogy bukó vagyok és bunkó hangom van :D -
#62 Nah mind1, ezentúl lejegyzetelem a dolgokat, hogy tisztán lássak mindent... -
#61 Az a baj,hogyha irritálod és beszólogatsz csak magad alatt vágod a fát.
Most még fiatal vagy csak te veszíthetsz vele.
Fog ő még sírni hogy láthassa az unokáját... -
#60 most viccelsz ugye? :D -
#59 ááá
az túl személytelen
(nem hallanám a kedves hangod) -
#58 hát figy!! én 15évesen ilyet nem csinállnék azért, ő tart el, szal sztem ne folytogasd, örűlj h nem b@szott úgy pofán h még mindíg sajog.....engem tuti elláttak volna... -
#57 privi már nem is jó??? .) -
#56 Ma a buszon ülve, apám felesleges dolgokat mondott, amire azt mondtam hogy térjen a lényegre.. Az oldalamat megbökve, azt mondta hogy elvárja a minimális tiszteletet, mire én azt mondtam hogy mintha ő akkora ember lenne.. Folytatta mondani valóját, majd hirtelen az oldalamt bökdösve, lábamat rúgdosva vicsorítva mondott valamit, amire én viszza bökdöstem, és megszorítottam a nyakát, majd feláltam a buszon, és elsétáltam egy másik helyre... Leszálva, közölte velem, hogy szülinapomra szart se kapok, és hogy felőle agyon verhetnek a patkányok, megemészthetnek a zsaruk, levagyok szarva... Én vagyok a hibás vagy mi van ? -
#55 :D
20 éves koromban volt igaz az előző állítás!:) Vagyis úgy rémlik, hogy akkor igaznak tűnt!:D
Mostanra azaz állapot, hogy:nézegetem az étlapot, de mindig otthon eszek!:D -
#54 Igen
(küldheted priviben a tel.számod) -
#53 ez itt a társkereső, kérem? -
#52 sajna nem vagy jó az emelésre, mert nem most regeltél:P :D -
#51 Jöttem emelni az átlag életkort -
#50 LOL -
#49 amelyik meg mindenkivel, csak veled nem, az a büdös qrva.. -
#48 "Amelyik csaj nem prütyköl velem az biztos qrva!:DDDDDDD"
Nem, nem... amelyik nem dug veled az frigid, aki meg dug, na AZ a kurva! :"DDDDD -
#47 amig az átlagos életkor: 24.3 év és nem 30-40 között, sztem Llehet felejteni, hogy ilyen témában komoly kommentek érkezzenek.. -
ez a topik lenne az első hely, ahol beszéNÁk erről -.- -
#45 dugnak a kutyák.. de fáj :D -
És azt sem értem h miért volt velem kicsit faragatlan a közös ismerősünk szülinapján /balatonon volt.../ ezért elmentem csajozni siófokra miután kidőlt mindenki és reggel 9h-ra értem haza fullosan/ (most volt szerdán)... akkor lettünk volna 4 évesek aszem már nem tom pontosan... és a névnapja is akkora esik és vittem neki fehéres-zöld rózsát... kicsit elvörösödött... nem tom de én szerettem volna vele beszélgetni (mi van a családdal?,hogy telik a nyár? stbstb) de 1xűen nem tudtam mert csöndben volt végig, +se mukkant! Ez nem természetes amit csinál...
Van vkinek 5lete h ezt miért csinálja? lehet h erre csak egy nő tudna válaszolni! -
#43 Ez érdekes... Ebben a korban nekem is ez volt a hozzáálásom. Amelyik csaj nem prütyköl velem az biztos qrva!:DDDDDDD -
#42 én ugy vagyok vele ha nincs barátja s nekem sincs bnőm akkor semmi akadája annak h ágyba bújjunk... csak hát más a szexhez való viszonya mint nekem... ha +tenné akkor azt hinné magárol h kurva, pedig sztem ez 1általán nem igy van! -
#41 Pedig ha elvárod egy csajtól h. szakítás után is ágyba bújjon veled, és ő ezt megtenné, akkor az jó benyomást tenne rá? :D -
#40 Támad az im-net o_O -
#39 hát... kurvákkal nem kezdek ki :D -
Hajnalcat #37 Szívás.
Mondjuk csak akkor járna vissza, ha nem tudnád megadni neki ugyanazt a testi örömöt, mint amit régebben is kapott. -
#36 komolyodjunk plse...