1682
Itt lehet beszélni ezekről
  • kulabácsi
    :)
  • t0mmy #75
    bah :D:D
  • desigo
    Nem csak lendülni de fel is tud állni
  • t0mmy #73
    dejó hogy fel tud lendülni valami mert sok hulye picsa van! :S :C
  • RaZoK
    amúgy én is írok a közeljövőben.. :]
  • RaZoK
  • Zadeus

asszem ide is kell majd irnom..

+fav
  • Fido4life
  • The FlashBack
    te beteg vagy:D
    Majd kivágnak otthonról azt szevasz.
  • kulabácsi
    ne árts félre nem akarlak bántani, csak magadnak csinálod a feszkót, én is hasonlókat csinálltam, de egy idő után rá fogsz te is jönni, h rájuk kell hagyni, azzal még jobban idegesíted őket, ha annyit mondasz h ahha persze, igazad van....
  • desigo
    Az elmúlt két év hozzászólásai nem ezt tükrözik...
  • Kontrakcio
    Catti drága! Álmaim nője lehtsz... nem szeretnél vacsizni 1et?
  • Kontrakcio
    dúrva egy sztori! elég cérnaidegzetű lehetsz... próbáld meg nem +hallani apád beszólásaid és higgadtan +beszélni vele a problémádat! és szarjál a világra ha már ő is szarik rának!
  • CattiBrie
    miből gondolod, hogy kedves a hangom??? :)

lehet, hogy bukó vagyok és bunkó hangom van :D
  • Fido4life
    Nah mind1, ezentúl lejegyzetelem a dolgokat, hogy tisztán lássak mindent...
  • desigo
    Az a baj,hogyha irritálod és beszólogatsz csak magad alatt vágod a fát.
    Most még fiatal vagy csak te veszíthetsz vele.
    Fog ő még sírni hogy láthassa az unokáját...
  • Frosty01
    most viccelsz ugye? :D
  • desigo
    ááá
    az túl személytelen

(nem hallanám a kedves hangod)
  • kulabácsi
    hát figy!! én 15évesen ilyet nem csinállnék azért, ő tart el, szal sztem ne folytogasd, örűlj h nem b@szott úgy pofán h még mindíg sajog.....engem tuti elláttak volna...
  • CattiBrie
    privi már nem is jó??? .)
  • Fido4life
    Ma a buszon ülve, apám felesleges dolgokat mondott, amire azt mondtam hogy térjen a lényegre.. Az oldalamat megbökve, azt mondta hogy elvárja a minimális tiszteletet, mire én azt mondtam hogy mintha ő akkora ember lenne.. Folytatta mondani valóját, majd hirtelen az oldalamt bökdösve, lábamat rúgdosva vicsorítva mondott valamit, amire én viszza bökdöstem, és megszorítottam a nyakát, majd feláltam a buszon, és elsétáltam egy másik helyre... Leszálva, közölte velem, hogy szülinapomra szart se kapok, és hogy felőle agyon verhetnek a patkányok, megemészthetnek a zsaruk, levagyok szarva... Én vagyok a hibás vagy mi van ?
  • Crem
    :D
    20 éves koromban volt igaz az előző állítás!:) Vagyis úgy rémlik, hogy akkor igaznak tűnt!:D

Mostanra azaz állapot, hogy:nézegetem az étlapot, de mindig otthon eszek!:D
  • desigo
    Igen

(küldheted priviben a tel.számod)
  • CattiBrie
    ez itt a társkereső, kérem?
  • Aquir
    sajna nem vagy jó az emelésre, mert nem most regeltél:P :D
  • desigo
    Jöttem emelni az átlag életkort
  • Flórika
    LOL
  • Shiwo
    amelyik meg mindenkivel, csak veled nem, az a büdös qrva..
  • Flórika
    "Amelyik csaj nem prütyköl velem az biztos qrva!:DDDDDDD"

Nem, nem... amelyik nem dug veled az frigid, aki meg dug, na AZ a kurva! :"DDDDD
  • Shiwo
    amig az átlagos életkor: 24.3 év és nem 30-40 között, sztem Llehet felejteni, hogy ilyen témában komoly kommentek érkezzenek..
  • nyamiag #46

ez a topik lenne az első hely, ahol beszéNÁk erről -.-
  • CattiBrie
    dugnak a kutyák.. de fáj :D
  • Kontrakcio

És azt sem értem h miért volt velem kicsit faragatlan a közös ismerősünk szülinapján /balatonon volt.../ ezért elmentem csajozni siófokra miután kidőlt mindenki és reggel 9h-ra értem haza fullosan/ (most volt szerdán)... akkor lettünk volna 4 évesek aszem már nem tom pontosan... és a névnapja is akkora esik és vittem neki fehéres-zöld rózsát... kicsit elvörösödött... nem tom de én szerettem volna vele beszélgetni (mi van a családdal?,hogy telik a nyár? stbstb) de 1xűen nem tudtam mert csöndben volt végig, +se mukkant! Ez nem természetes amit csinál...

Van vkinek 5lete h ezt miért csinálja? lehet h erre csak egy nő tudna válaszolni!
  • Crem
    Ez érdekes... Ebben a korban nekem is ez volt a hozzáálásom. Amelyik csaj nem prütyköl velem az biztos qrva!:DDDDDDD
  • Kontrakcio
    én ugy vagyok vele ha nincs barátja s nekem sincs bnőm akkor semmi akadája annak h ágyba bújjunk... csak hát más a szexhez való viszonya mint nekem... ha +tenné akkor azt hinné magárol h kurva, pedig sztem ez 1általán nem igy van!
  • Esrohnoil
    Pedig ha elvárod egy csajtól h. szakítás után is ágyba bújjon veled, és ő ezt megtenné, akkor az jó benyomást tenne rá? :D
  • Sadist
    Támad az im-net o_O
  • Kontrakcio
    hát... kurvákkal nem kezdek ki :D
  • Hajnalcat
    Szívás.

Mondjuk csak akkor járna vissza, ha nem tudnád megadni neki ugyanazt a testi örömöt, mint amit régebben is kapott.
  • Fido4life
    komolyodjunk plse...