1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#116 hát eléggé idegesítő lehet!:| -
#115 Pszichológus... Neki... -
SeLFisCH #114 figyelj , székemen van egy nadrág erre lekezzd ordítanui mekkora rendetlenség van. moondom neki levettem emrt melegem vna hola rendetlenség ?! erre kipakol a zsebéből egy zsebkendőt -
#113 pakolj el. -
SeLFisCH #112 anyám rendmániás és már kurvára idegesít. ötletek? -
#111 golyót nekik -
#110 üdv!:) -
#109 annak ellenére, h nem használtam ilyen formában? ;) -
#108 a "Mérgező szülők" kifejezés ismerős. -
Hoz_Hun #107 Üdv
Na bejöttem vendégeskedni, mert amúgy érdekes a téma, meg Snake pajtás története is tanulságos (hja nosztalgia, tudájátok, hogy van).
Azért örülök, hogy végül nem a gumiba nyitottál topikot, az nagyon beteg hely. -
#106 hát igen!
elég sok szomorú dolog van a világon. :| -
Denniske #105 Azt kell mondjam, hálás vagyok a szüleimnek, hogy olyanok amilyenek és úgy neveltek engem, ahogy.
Szomorú, hogy ilyen megtörténhet :( -
#104 Ez a szokásos és nem csak ma...
De hosszú, nem is kezdek bele.
Eléggé komoly téma, h egyes szülők (és itt jön az a tévedés, h kevesen, vagy általában kevesebben vannak) milyen módokon teszik tönkre a gyerekeiket.
És mivel a kultúránkban már bűnnek számít az is, ha haragot érzünk egy szülő iránt, a harag elfojtását tartják normálisnak, vagy morálisan helyesnek.
Emiatt pedig a szülő iránt érzett lojalitás miatt soha be/el nem ismert lelki torzulások épülnek be az emberekbe, ami megmérgezi minden emberi de főleg a párkapcsolataikat. (Mert kin fogják leverni az egész életüket, na kin?)
Na, de erről ennyit, nem szándékozom ide írogatni. :) -
Hajnalcat #103 Láttad az Összeomlás című filmet? Én igen. Tudom, hogy egyszer mindenkiben felmegy a pumpa, és azt mondja, elég volt. Én is sokszor éreztem ilyesmit, de próbálom még tűrtőztetni magam...magyarul próbálok nem állatiasan viselkedni.
Tudom, hogy nem ok nélkül tette, ezt le is írta. Az apja sem tiszteli őt, ő se tiszteli az apját. Ezt meg kéne beszélni egymás közt, vagy ha úgy nem megy, akkor orvossal. De ki megy manapság orvoshoz? Senki sem. Próbálják rejtegetni az agresszív viselkedésüket addig, ameddig lehet.
-
#102 csak azért linkeltem be, mert EZ állatias.
Ha ez a gyerek felnő, szerinted nem pattan el benne egyszer úgy minden, h megfojtogatja, vagy meg is fojtja a szüleit? Ettől ő lesz az állat?
Nem hejeslem az erőszakot, de nem lehet senkire azt mondani, h állatias, meg ilyen-olyan, h ezt tette anélkül, h tudnánk, addig miben részesült a szüleitől... -
Hajnalcat #101 Egy újabb áldozat...
Elég szomorú sajnos, hogy idáig fajult a világ. :( Akár hiszed, akár nem, tudom, hogy mik zajlanak manapság a családoknál. Nem vákumban élek. A környezetemben is rengeteg durva dolog történt már... De ugyanúgy fenntartom, hogy az ilyesmik állati viselkedésnek számítanak. Az illetőknek segítségre lenne szükségük, orvosi segítségre.
-
#100 TÉK -
#99 Rendben, megpróbálok vele valami normális hangulatot kihozni, csak a kérdés az hogy meddig tart... -
#98 Reggelt!:)
úgy nézem azért vannak akik ténlyeg normálisan elbeszélgetnek de azt is látom hogy van pár ember aki csak baszakodik és fikázza a topikot!
azoknak üzenem hogy huzzanak el a rákba! -
#97 mint irtam, szerintem nem
de jó, hogy büntudatod van
ha szerencsés vagy, apádnak is van
mondom, beszéljétek meg, ne légy gyáva
hidd el apádnak is szüksége van erre -
#96 pontosan.. -
#95 Nah végre valaki el is gondolkozik a dolgokon.. Ebben az esetben tényleg én voltam hülye, de ha visszatekintek a nem is olyan messzi múltba, nem tűnik akkora elmebetegségnek, mint amiket ő csinált (félre értés ne tessék.. amit tegnap csináltam az tényleg baromság volt) -
#94 NEM -
#93 ja és mellékesen a megszorítottam a nyakát, az bizony nem fojtogattam
egyébként meg spec én bírom apámat, ezzel együtt nagyon jókat szoktünk egymással üvöltözni -
#92 na azért ne essünk át a ló túloldalára
minden szülő, nomrláis esetben leesik arról a piedesztáról, ahova a gyermeke kisebb korában állította
a szülő bizony nem tökéletes
sőt, néha abszolút hülye
nehéz korszak ez neki is, gyereknek is
szal kérdés az, hogy a milyen is volt az a fojtogatás, ki hogy élte át, és ugyan már miért ne lehetne tiszteletlenül beszélni vele, attól még lehet szeretni
a másik ember is vegye észre magát, hogy rá most nem kiváncsiak, és senkit nem érdekel a duruzsolása, a harag kiváltásában legalább annyira benne volt ő is, jelen esetben -
#91 Stop Flame...plse -
Grusi #90 Na, kb ezt akartam énis leírni, csak képtelen vagyok ilyen emberi hangot megütni, ha felhuzom magam :) -
#89 Akár életfogytiglani fegyházbüntetésre számíthatnak azok a Komárom-Esztergom megyei szülők, akik válogatott kegyetlenségekkel kínozták kétéves kislányukat, aki egy verés után vérmérgezésben októberben meghalt. A vádiratot pénteken nyújtotta be az ügyészség.
WELCOME TO THE REAL WORLD -
Grusi #88 Te eszednél vagy? Buszon elkezded szorongatni apád nyakát? Ezt a sztorit nem ebbe a topikba, inkább egy szakorvosnak kéne elmesélned, hogy kikezelje a túlérzékeny arcodat... Tartsd már észben, hogy az az apád volt. És én ebben a helyzetben tökre igazat adok neki. -
#87 Jó biztos hogy túlőttem a célon, de egyszerűen megamagyarázhatatlan néhány dolog, amiket csinál.. Ennél az esetnél, beismerem én voltam a hibás, az állat... -
Hajnalcat #86 Ja, ő le merte írni, amit mi nem.
Én sem szeretem apámat, mégsem folytogatnám soha. Sőt, senkit sem. Ez olyan állati dolog... -
#85 igazad van!! szépen megfogalmaztad a bennem kavargó érzéseket! -
#84 Azért ez kemény. Én soha nem fojtogatnám fateromat, de még csak tiszteletlenül sem beszélnék vele. Hová fajul a mai világ. Én tisztelem őt azért, aki, és ha mondani akar vmit, nem azt mondom, hogy térj a lényegre fater, hanem meghallgatom. Vagy ha esetleg nem érdekel, vagy problémám van, és nem tudok figyelni, akkor megkérem, hogy beszéljük meg máskor, mert most millió más dolog gond jár a fejemben. És akkor lehet, hogy azt beszéljük ki.
Aki nem tizsteli az apját, az meg is érdemli, hogy őt se tisztelje senki, és kívánom, hogy majd folytogasson téged is a gyereked.
Hihetetlen.. -
SeLFisCH #83 azaz
részegen hogy szakícsc a bnőddel báj szelfis : tanujjatok
daomész hozzá részegen:pause vagy game over ? :D -
#82 omfg, wtf, broáf -
Denniske #81 lol +fav... mozitopig:) -
#80 na végre vmiben 1et értünk! -
#79 miért, egy jó kis szexhez nem kell mindig szerelem, csak libidó -
#78 ha az ember mérges, olyanokat próbál mondani, amivel fájdalmat okozhat a másiknak
mondjuk nem vert meg
de mondom, nem ismerem apádat, meg téged se
tényleg csak azt tudom mondani, hogy beszéljétek meg
a legtöbb itteni flémnek is az aza oka, hogy nem beszélik meg egymással a félreértéseket a felek -
#77 mindketten elfojtjátok a haragotokat
nemtom milyen az apád, de próbáld vele nem üvöltve megbeszélni, hogy mi baja veled, meg te is mond el, ő miért idegesít