1682
Itt lehet beszélni ezekről
  • Mike
    de miért kell beállni a sorba?
    ahogy 25 évesen nem érzel rá ingerenciát, megmondom neked, lehet 35 évesen sem fogsz
  • Kontrakcio
    hát... az a kapcsolatban lévő 2 egyéntől függ... van h 2 hónap az 1 évnak látszik de van ugy is h 2 év 1 hónapnak... nem? 2 fél kapcsolatának miősége határozza meg!
  • Kontrakcio
    ÓÓÓÓÓÓ, ha én +házasodom akkor az a minimum h egy 25 év körüli csajt veszek el!
  • SRobert
    És hány centi egy nagyobb kapcsolat?
  • SRobert
    Főleg a nőknek van kurrva sok idejük 30 után... :))
  • Kontrakcio
    lool! ne legyél királylány ennyire szegényes!! én azt mondtam hogy nem érdemes 25 éves korig nagyobb kapcsolatba belemászni... elég ha 25 éves korban elkezdi keresni magának és van 32 éves koráig bőven idő h családot alapítson...
  • Mike
    kicsit eltúloztam :)
  • Királylány
    jó nekik
  • Királylány
    főleg, ha ennyire nem tud mondatot értelmezni... :)
  • DJ Skyline
    ismertem olyan embert,aki 18 évesen összeházasodott (felesége is 18 volt),csináltak egy gyereket 18 évesen,és most is együtt vannak...
  • Mike
    ezaz, akinek nincs 20 évesen legalább 2 gyereke már, legyne depi meg öngyi :)))
  • Mike
    aztán vki még 10 év múlva is úgy gondolja, inkább ne szóljon bele az életébe senki :)
  • SRobert
    akkor értelmezzük az elkezd keresni szóösszefüggést. :)
  • t0mmy #183
    nekem nem az jött le belőle...
  • kulabácsi
    sztem nem azt írta!!
  • kulabácsi
    ott a pont!! nem kell belemenni ilyen házaságos szövegekbe, sztem szomorú az ha vki 20évesen már házas, mert valszeg nem is tudja h mibe fogott bele:S és egy csomó dolgot eldob magától, ami a fiatalságával jönne....
  • Királylány
    de azt írta :)
  • t0mmy #179
    nem azt írta hogy nulla kapcsolatod legyen hanem azt hogy ne kösd le magad...
  • Királylány
    nem hülyeség
    van benne ráció
    szerintem is érdemes megtapasztalni a világot, emmbereket, érzéseket, mielőtt az ember elkötelezi magát egy valaki mellett
  • SNAKE01
    jaja!ez kúrva nagy hülyeség vólt amit most mondott szerintem!:|
  • Királylány
    ha 25 évesen kezded, gyakorlatilag nulla párkapcsolati tapasztalattal, akkor nehéz lesz megtartanod azt, akit választasz
  • Kontrakcio
    fiataloké a világ és nehogy már egy kapcsolat miatt ne legyen mire visszaemlékezni!
  • Kontrakcio
    fiatalon felejcsétek el azt a szót h kapcsolat,járás,pár stbstb... nekem is volt egy kapcsolatom 2.5 évig és arra jöttem rá h sokkal jobb szinglinek lenni (szabadság,nyugalom stbstb) elég ha az ember 25 éves korában kezd el keresni magának párt! Addig meg rombolja magát ahogy csak tudja majd a bizonyos kor után éljen normális életet ami megfelel a társadalmi normának de addig próbáljon ki mindent!
  • Fido4life
    jaja, talán igazad van.. úgyis állandóan álomvilágban élek..
  • desigo
    Lehet,hogy nem is veled akart lenni hanem csak kijutni a szigetre.
    Ha szeretne veled találkozni akkor mindegy lenne neki a helyszín.
    Felejtős a csaj szvsz
  • Fido4life
    AZ élet szar, nem volt pénzem, így nem tudtam elmenni arra a Magyar Szigetre (mondjuk csak 1 dolog miatt kellet volna mennem, de amiatt nagyon)
  • kulabácsi
    hát én is kb másfelet, és tényleg nem kellemes:S
  • Takezó
    ó, ezért nagyon sajnállak, ez a halál..
    ne barátkozz vele, hagyd a faszba, én egyszer másfél évet szívtam egy ilyen lány miatt:\
  • SNAKE01
    :DDDDDDDD
  • Csabesz6
    -.-kösz a helpet
  • Mike
    mond meg neki, hogy barátilag segíthetne gyakorlatot szerezni a szexben :D

na jó, nem
  • The FlashBack
    szeretem is:D
  • Hoz_Hun
    Érti a viccet, csak nem szerti!

• The FlashBack
    értem a viccet Sky!:)
  • t0mmy #162
    nekem nincs senkivel
    [ mindenkit leszar! :) ]
  • Csabesz6
    nekem vanveled[hülyül]
  • DJ Skyline
    csak hülyéskedek...ha a szöveg alá [] közé bebiggyesztem,hogy hülyül,nem komoly,baromkodik,stb,akkor nem kell komolyan venni...nincs senkivel semmi bajom az sg-n...
  • t0mmy #159
    2.
  • Csabesz6
    aham:)
  • t0mmy #157
    én nem azt irtam hogy utáljuk hanem azt hogy "utálnak" ami azért nem ugyanaz :)