1682
Itt lehet beszélni ezekről
  • Királylány
    tehát szerinted mind házasok vagyunk (nem mind egymással, persze;) és gyerekeink vannak?
  • SRobert
    paranoia, mint olyan, mond valamit? :DDD
  • Hoz_Hun
    Miért szerinted a singlik nem tartoznak bele a társadalmi normába? Szerintem beletartoznak.
    Egy valamit azért még jó ha tudsz. Amíg nincs családod pláne gyereked, addig gőzöd sincs milyen érzés az. Én megértem a szingliket, de ugyanakkor azt is tudom mit veszítenek.
  • Kontrakcio
    érzem a szavatokból...
  • t0mmy #232
    anarchia
  • SRobert
    Állította ezt valaki? :D
  • Kontrakcio
    az a durva h ti 25-30 és 30-35 év kürli emberek próbálnak bölcselkedni a "fiatalok" fölött azt gondolva h neketek több a tapasztalotok... amit nem is tagadok! de nem kell egy normális családi élet +teremtéséhez egy papir + 1 gyűrü azt bizonyitva h ti már beletartoztok a társadalmi normába!
  • Hoz_Hun
    Mondjuk ilyen beszólások után felmerül a kérdés, hogy vajon tényleg nem akarsz vagy nem tudsz megházasodni.
  • BEAST #228
    ezis egy szint.
  • Kontrakcio
    akkor nyald ki a seggem!
  • Hoz_Hun
    csak akkor derül ki a megpróbálod,...
    Van egy mondás: "Sikers vizsga feltétele a vizsgán való részvétel." ha érted mire gondolok.
  • Csabesz6
    "Te még 60-70 évessen is fröcskölheted a génjeidet mindenfele..."
    ez mekkora
  • Csabesz6
    kösz az együttérzést de eza haggyama fasba sztem nem fog menni:|
    na mind1 majd meglátjuk...
  • Hoz_Hun
    Nekem a velem egykoru (31-32 éves) haverjaim, akik még nem házasodtak, meg kurvára nem is akarnak. Szóval szerintem te is akkor fogsz megnősülni, amikor ott a megfelelő lány... vagy soha. Nem bántani akarlak, megértem az ő álláspontjukat is.

Csajoknál nagyon más a helyzet ők 30 évessen kezdhetnek aggódni, főleg ha nincs vagy labilis a kapcsolatuk. 35 évesen már veszélyeztetett terhesek (ha első gyerek) 40+ év kürül meg többnyire kakuk, a vonat elment. Te még 60-70 évessen is fröcskölheted a génjeidet mindenfele...
  • SRobert
    Ne legyél bátortalan. :)
  • BEAST #221
    te , Királylány , gyerekek ... nemis merek visszaolvasni
  • Királylány
    tehát amit eddig írtál az volt...
    akkor jó, már kezdett rólad fura véleményem lenni
  • SRobert
    mi minden? :)))
  • BEAST #218
    mi minden kiderült most rólad :O /döbb!
  • SRobert
    de. :D
  • DJ Skyline
    akkor delete,és lesz másik!:D
  • Fido4life
    Egyáltalán a közelembe nem akar lenni ott a probléma... És most mehettem volna erre a Magyar Szigetre kissé felejteni, vagy hátha öszejöhetett volna valamit, de a pénz hiány közbe szól..
  • Kontrakcio
    ez most nem vicc...
  • t0mmy #213
    majd elmúlik! :P de legyen úgy ahogy te akarod...

az a baj inkább lehet hogy lány nem akar veled élni... :(
  • Királylány
    gondolod, hogy zabigyerekeink vannak?
  • Kontrakcio
    házas vagy?
  • Fido4life
    Hé nálam most 15 évesen is van egy lány, akivel tényleg letudnám élni az életem...
  • DJ Skyline
    mamám 20 éves volt mikor összeházasodott papámmal...akkor 20 éves volt,21 évesen megszült engem...akkor a fater 24 volt! idén lesz 20 éve,hogy összeházasodtak,igaz akkor más idők voltak még szerintem! és mamám pont a családja miatt menekült házasságba,így ennyit mondok a többi már úgy nem tartozik igazán senkire,hogy miért,de ma már minden ok...
  • SRobert
    Azok csak lányok! :D
  • SRobert
    jajj ember, felvidítottál teljesen. ;)

Lehet valakinek más a véleménye, de a te gondolkodásod a racionális és máshogy cselekedni bűn. Nem akarsz vallást alapítani? :)))

Más embereknek más az érettségi foka, teljesen más korban.
    Ráadásul gondolj bele, h nem is olyan régen még milyen élete volt egy 20 évesnek, most meg szinte gyereknek tartják. Ez egy változó időszak, átmeneti válságokkal ezen a téren is. (igaz, emiatt későbbre nyúlik az "érés" időszaka) Ha az előttünk lévő generációk nem lettek volna ennyire elb*szottak, nem lenne ennyi gond a párkapcsolatokkal sem.

nade nem szeretek komolykodni, u h ennyi volt. :)
  • Királylány
    a másik két gyerekünket meg letagadod?
    ;)
  • Kontrakcio
    most mi fasz baszogatsz ?
  • SRobert
    Bűnös vagyok atyám!
    kérlek bocsáss meg!

:DDDD
  • Kontrakcio
    neked meg van vagy 1 feleséged és 2 gyereked igaz? 2 fiu
  • Kontrakcio
    bocsi
  • Királylány
    kérlek, ne minősíts!
    én sem teszem veled
  • SRobert
    :DDDDDDDDDD

taníts mester!
  • Kontrakcio
    lehet nem mindenkinek tiszta a gondolkodási módomnak a racionalitása.... mindenki másképp képzeli el az életét! de bűn 30 év alatt +házasodni... remélem világos!
  • SRobert
    És ha valaki talál egy jót 25 éves kora előtt, akkor tegye tönkre mindenképp és 25 után álljon neki keresni? :)
  • Kontrakcio
    az a baj sokaknak h a családi állapot miatt hamar a házasságba menekülnek és nem csavarták ki az életüket amennyire csak lehet házasság elötti idejük alatt ééééss miután +állapodnak jönnek elő a problémák... és inkább itt a lányokról van szó... ezért lesz könnyű dolgom 32 évesen elvenni egy 25 év körüli csajt!