1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#236 tehát szerinted mind házasok vagyunk (nem mind egymással, persze;) és gyerekeink vannak? -
#235 paranoia, mint olyan, mond valamit? :DDD -
Hoz_Hun #234 Miért szerinted a singlik nem tartoznak bele a társadalmi normába? Szerintem beletartoznak.
Egy valamit azért még jó ha tudsz. Amíg nincs családod pláne gyereked, addig gőzöd sincs milyen érzés az. Én megértem a szingliket, de ugyanakkor azt is tudom mit veszítenek. -
#233 érzem a szavatokból... -
#232 anarchia -
#231 Állította ezt valaki? :D -
#230 az a durva h ti 25-30 és 30-35 év kürli emberek próbálnak bölcselkedni a "fiatalok" fölött azt gondolva h neketek több a tapasztalotok... amit nem is tagadok! de nem kell egy normális családi élet +teremtéséhez egy papir + 1 gyűrü azt bizonyitva h ti már beletartoztok a társadalmi normába! -
Hoz_Hun #229 Mondjuk ilyen beszólások után felmerül a kérdés, hogy vajon tényleg nem akarsz vagy nem tudsz megházasodni. -
#228 ezis egy szint. -
#227 akkor nyald ki a seggem! -
Hoz_Hun #226 csak akkor derül ki a megpróbálod,...
Van egy mondás: "Sikers vizsga feltétele a vizsgán való részvétel." ha érted mire gondolok. -
#225 "Te még 60-70 évessen is fröcskölheted a génjeidet mindenfele..."
ez mekkora -
#224 kösz az együttérzést de eza haggyama fasba sztem nem fog menni:|
na mind1 majd meglátjuk... -
Hoz_Hun #223 Nekem a velem egykoru (31-32 éves) haverjaim, akik még nem házasodtak, meg kurvára nem is akarnak. Szóval szerintem te is akkor fogsz megnősülni, amikor ott a megfelelő lány... vagy soha. Nem bántani akarlak, megértem az ő álláspontjukat is.
Csajoknál nagyon más a helyzet ők 30 évessen kezdhetnek aggódni, főleg ha nincs vagy labilis a kapcsolatuk. 35 évesen már veszélyeztetett terhesek (ha első gyerek) 40+ év kürül meg többnyire kakuk, a vonat elment. Te még 60-70 évessen is fröcskölheted a génjeidet mindenfele... -
#222 Ne legyél bátortalan. :) -
#221 te , Királylány , gyerekek ... nemis merek visszaolvasni -
#220 tehát amit eddig írtál az volt...
akkor jó, már kezdett rólad fura véleményem lenni -
#219 mi minden? :))) -
#218 mi minden kiderült most rólad :O /döbb! -
#217 de. :D -
#216 akkor delete,és lesz másik!:D -
#215 Egyáltalán a közelembe nem akar lenni ott a probléma... És most mehettem volna erre a Magyar Szigetre kissé felejteni, vagy hátha öszejöhetett volna valamit, de a pénz hiány közbe szól.. -
#214 ez most nem vicc... -
#213 majd elmúlik! :P de legyen úgy ahogy te akarod...
az a baj inkább lehet hogy lány nem akar veled élni... :( -
#212 gondolod, hogy zabigyerekeink vannak? -
#211 házas vagy? -
#210 Hé nálam most 15 évesen is van egy lány, akivel tényleg letudnám élni az életem... -
#209 mamám 20 éves volt mikor összeházasodott papámmal...akkor 20 éves volt,21 évesen megszült engem...akkor a fater 24 volt! idén lesz 20 éve,hogy összeházasodtak,igaz akkor más idők voltak még szerintem! és mamám pont a családja miatt menekült házasságba,így ennyit mondok a többi már úgy nem tartozik igazán senkire,hogy miért,de ma már minden ok... -
#208 Azok csak lányok! :D -
#207 jajj ember, felvidítottál teljesen. ;)
Lehet valakinek más a véleménye, de a te gondolkodásod a racionális és máshogy cselekedni bűn. Nem akarsz vallást alapítani? :)))
Más embereknek más az érettségi foka, teljesen más korban.
Ráadásul gondolj bele, h nem is olyan régen még milyen élete volt egy 20 évesnek, most meg szinte gyereknek tartják. Ez egy változó időszak, átmeneti válságokkal ezen a téren is. (igaz, emiatt későbbre nyúlik az "érés" időszaka) Ha az előttünk lévő generációk nem lettek volna ennyire elb*szottak, nem lenne ennyi gond a párkapcsolatokkal sem.
nade nem szeretek komolykodni, u h ennyi volt. :) -
#206 a másik két gyerekünket meg letagadod?
;) -
#205 most mi fasz baszogatsz ? -
#204 Bűnös vagyok atyám!
kérlek bocsáss meg!
:DDDD -
#203 neked meg van vagy 1 feleséged és 2 gyereked igaz? 2 fiu -
#202 bocsi -
#201 kérlek, ne minősíts!
én sem teszem veled -
#200 :DDDDDDDDDD
taníts mester! -
#199 lehet nem mindenkinek tiszta a gondolkodási módomnak a racionalitása.... mindenki másképp képzeli el az életét! de bűn 30 év alatt +házasodni... remélem világos! -
#198 És ha valaki talál egy jót 25 éves kora előtt, akkor tegye tönkre mindenképp és 25 után álljon neki keresni? :) -
#197 az a baj sokaknak h a családi állapot miatt hamar a házasságba menekülnek és nem csavarták ki az életüket amennyire csak lehet házasság elötti idejük alatt ééééss miután +állapodnak jönnek elő a problémák... és inkább itt a lányokról van szó... ezért lesz könnyű dolgom 32 évesen elvenni egy 25 év körüli csajt!