1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
Mirázs #278 Elolvastam az egész tápigot, és én most osztályon kívülinek kellene, hogy érezzem magam, mert 20 évesen férjhez mentem? -
#277 ja, akkor ez az uralkodó családok tagjaivl van így
minket még úgy neveltek ;)
-
#276 éppenhogy nem -
#275 ha valaki félistennek hiszi magát, akkor több benne a tisztelet mások (gondolatai) iránt, nem? -
#274 pedig egy gyűrű mind felett -
#273 az esküvők nagyon jól szoktak elsülni :D ! főleg a 17-18-20 éves koszorús leányok hmmm, nyamíííí! főleg a 20 mert már benne van pár dologban!
nővérem esküvője nagyon ott volt a toppon! :D -
#272 házasodsz? :o
behhehe -
#271 Ki mondta, h nem fogjuk rád? -
#270 ha holnap esni fog biztos az lesz :D:D ... [esküvőremegy] meh... -
#269 jó h nem fogjátok rám ezt az időt ami most uralkodik országszerte! -
#268 Általánosságban nem ütős...
szigorúan:
"kontrakcio miért érzi magár 1/2 istennek" -
#267 má megvót! :D -
#266 3: mert csak ennyit adtam :P
[mert megteheti :D] -
#265 a 3-as jó, mert lehet flémelni. :D -
#264 mi legyen a napirendünk következő pontja?
1.,drog és alkoholizmus
2.,kurvázás
3.,kontrakcio miért érzi magár 1/2 istennek -
#263 nalátod. :D
És van tiszta lap, ha megegyeznek róla.
Asszem itt azért nem az univerzumról van szó. :D -
#262 olyan nincs... az életben sem lehet tisztalappal kezdeni ha vmi hülyeséget csináltál... vállalni kell a következményeket! (bár itt most nem kell semmit se válalni) -
#261 az úgy kezdődött, h visszaütött. :D
na jó, akkor vegyünk elő egy tiszta lapot. ;) -
#260 te kezdted! -
#259 főleg, ha senki nem kezd el személyeskedni -
#258 igazábol a vélemények +osztása másokkal és a különböző életstílusu embereknek az életéhaz való hazzá állása sokxor torkollik vitába ami építőjellegü... -
#257 na jó... bocsi! -
#256 Ez vita? :)) -
#255 na hol? -
#254 ezt miért csinálod? -
#253 mindig jó, ha értelmes, asszertíven kommunikálni tudók vitáznak
azt még olvasni is épülésünkre szolgál -
#251 hol? :) -
#249 nyilván ;) -
#248 Ráérnek házasodni. :D -
#247 de nem az enyém ;)
-
#246 és ez a család dolog is ott alakul ki hamarabb ahol lassú az élet... lásd: falu!
nem hiába a Megalopoliszokban alakult ki a szingli életstílus! -
#245 azt hiszem, itt egy személyes probléma van kialakulóban :D -
#244 akkor te is válogasd meg a szavaidat és nem kell leahálni másnak a véleményét! lásd: #220 Értem?! -
Hoz_Hun #243 A normális korkülömbség általában +-5 éven bellül van. De az etikett szerint 10 év a "megengedett" (azaz 10 év korkülömbséggel nem jogossan szólnak meg).
Azonban a tény az tény. Biológiailag a nőknek sietősebb. -
#242 kérlek, ne beszélj így velem, és ne szólits édesemnek, köszi
tehát a normális korkülönbség 10 év?
(ha az én koromban már szülnöm kéne, egy fickó meg előbb jobb, ha kiéli magát és egzisztenciát teremt...)
-
Hoz_Hun #241 Én értem mit mondasz, de nehogy a keresztgyerek miatt téves következtetést vonj le. Gondolom te is érzed, hogy hatalmas a külömbség a másvalaki meg a saját gyerek között. De az biztos, hogy ha bulizni, csajozni akarsz még orrba-szájba akkor valóban kerüld még a házasságot. -
#240 nem volt semmi ilyen az én szavaimban. ;)
tisztán látható és le is írtam, h min mulatoztam annyira. :) -
#239 mond... de semmi köze! -
#238 neked már illene gyerekeket szülni mert elmegy a vonatod hamarosan , édesem! -
#237 nézd... nekem van keresztgyerekem és rávezet a kölkös élet mibenlétére de azt is +mutatta h mekkora feleőség az h normális körülményklet és időt tudjak neki szentelni (anyagi háttér,ház, idő) és ki az az állat aki felhagy a bulizós,csajozós életével egy korai család alapítása miatt!!?én tudom magamról h 27 éves koromban még bőven pezsegni fogok épp ezért várok addig mig nem lépek reakcióba egy másik eleggyel! én kérem alásan várok addig mig +teremtem a kellő anyagi hátteret ugy h szüleimtől ne kelljen anyagi segitséget kérni, mert tudom szívesen +tennék de ha családot alapitook akkor a teher az én vállamon lesz...