101
-
Caro #21 Ez szerinted lehetetlen?
Ez is onnan ment.
5:25pm up 0:47, 2 users, load average: 0,36, 0,41, 0,48
-
#20 Ezen a piacon nem csak az Applelel kell megküzdeniük, hanem a Sonyval, a Samsunggal, a Philipsszel, a Creativeval, meg jópár kisebb-nagyobb céggel. -
strogg #19 Legyen szép hangja. Kellemes tárterület, emberi kezelőfelület, mondjuk egy USB-s csatlakozó, hogy lhesssen olan könnyen kezelni mint mondjuk egy kulső csatlakozású vincsit, 6-8 óra lejátszási idő akkuról, és persze egy emberi ár.
Felejtsék ki belőle az "only windows", "only egyedi kábel", "only wma with drm" és akkor én is vevő lennék rája. függetlenül attól, hogy az m$-t mint céget rühellem. :)))))
-
#18 Aha. Mi az a iPOD? Merthogy kurvára megvagyok nélküle... :) -
#17 *hogy windows alól írja. -.- -
#16 nem kellett ahhoz pénzt kiadnia, hogy linux alól írja!! :-))) -
#15 intrex, nem A nevű milliárdosnak tömöd a pénzed, hanem B nevű milliárdosnak. Mitől lesz jobb neked? A lelkednedk? Csak mert az olyan szánalmas, azt kell megvenni, amelyik jobb, és ha jobb lesz, akkor jobb lesz, ha rosszabb, akkor rosszabb. Csak ha valaki - teszem azt - csak azért veszi meg a rosszabbikat, mert a jobbik egy olyan cégé, akit útál, kivel tol ki? Saját magával, hisz kb. ugyanazért a pénzért vett egy olyat, amiért jobbat is kaphatott volna - már ha jobb - tehát még 1x: kivel basztál ki? magaddal... nem szánalmas? -
#14 Igaz, hogy win közel sem legjobb oprendszer, de nem értem, hogy miért lenne szar a zenelájtszójuk emiatt. Szerintem jó lesz ez, csak legyen rajta vonalbemet. Én szurkolok neki. iPod az egy buta lejátszó aranyárban mérve. -
Zenty #13 Sokan megprobálták lenyomni az ipodot ,még a sony-nak se sikerült a saját hazájában.
Akkor nemtudom mit akar az ms?
Ez olyan szint lesz -anyagilag, mint az xbox..
Az ms azthiszi minden projektje nyereséges lesz,hát akkor ez lesz második pénz elszivó projektje... -
Indigo #12 Az oprendszernek és egy lejátszónak semmi köze nincs egymáshoz, nem értem miért reménykedsz hogy linux alól írta... -
Indigo #11 Talán azért, mert az eddigi gyakorlat szerint M$-ék nem a termékeik kiválóságával érnek el piacvezető pozíciót, hanem azzal, hogy sikeresen le tudják nyomni az emberek torkán a marketinjüket... -
#10 Remélem ezt most linux alól írtad. -
#9 #5 -
intrex #8 Soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha soha nem fogok pénzt kiadni a microsoftnak! Takarodjon innen ez a gyilkos banda! Kurvára utálom már ezt a buzi nagy erőfitogtatást! -
#7 Magyarázd meg miért! -
Szefmester #6 Amúgy dijjazom ám a versenyt... csak ne a M$ lenne a kihívó... -
ppista #5 Nem értem.Miért akarja az MS az iPodot megtörni.
Miért akar mindenben,mindenhol jelen lenni,és csakis
első lenni,minden más céget elsöpörni?
Miért nem szereti mindenki a Microsoftot?Nem értem.(dehogynem) -
Szefmester #4 De ha egy egyeduralkodó cégnek az új ellenfele nem csak ott akar egyeduralkodó lenni hanem mindenhol máshol? Még jó hogy nem akarnak a mosóporpiacra is betörni az M$-től... bár így is láttam már Linux és Micro&Soft mosóport... -
#3 Ahelyett, hogy örülnél a versenynek, és ne 80e ft-ért kelljen venned egy 5e ft előállítási költségű sz*rt. De fikázz csak értelmetlenül... -
#2 Ez a lényeg.. hogy ne legyen monopol helyzetbe eggyik b*zi nagy cég se... hanem legyen verseny..ez csak a vásárloknak kedvez bmajd..föleg ha árversenybe kezdenek... -
#1 A köcsögök!!
Remélem a 4-5 év alatt megint kihoz az Apple
vmi szenzaciosat es kenterbe ver a picipuhat