18
  • T Andor
    Hello, tudnátok nekem segíteni? Csak azért írom ide, mert nekem is egy hasonló hibaüzenet jött ki egy másik játéknál: "Nem lehet aktiválni egy szükséges modult. Ez a program nem hajtható végre (5007)." A gépigénnel nincs semmi baj, a telepítőnél semmit se állítottam át, és mégse indul ez a rohadt játék(HP5)
  • hendrX
    "A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.A következő programot nem lehet végrehajtani (5007)."

Ez egy kis pofás hiba üzenet. Mi a francos fittyfenét csináljak h fusson?
  • Rick Wyeth
    Nekem a demonál a töltésnél azt írta hogy, ugye elkezd dumálni a pasi miközben tölt játék. Aztán megáll és kidob egy hiba üzenetet billinél is meg a másiknál(Ray asszem)nél is
    Mit tegyek, valamilyen mapal van a baja vagy nem tudom
  • Rage47
    cseréld le a pisztolyt
  • Wittao
    Sziasztok!

Én már nagyon vártam ezt a pillanatot!!!!!
    A játék nálam egy CoreDuo Intelen, 128 megás X1600-on beszaggatott, de ezt az 512 RAM-nak tulajdonítom. És még ezen is sokat fognak javítani a srácok a végleges verzióig.

Nekem nagyon tetszett a hangulata, én bevallom, titokban egy kicsit többet vártam a megvalósítástól (mondjuk amikor fúj a szél, akkor azt a kis száraz kerek bokrot átfújja a város utcáin stb....) De ez már az én hülyeségem szerintem.

Sajnáltam, hogy a demoban nem tudtam puskát is kipróbálni.

Egy kérdés: nekem túlhevült az egyik pisztolyom, azzal mit lehet csinálni???
    Hajrá, még több ilyen játékot szeretnék látni!

W
  • Proview
    "A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
    A következő programot nem lehet végrehajtani (7000).
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=7000&l=hu címen."
    Ez micsoda? Mi a teendő, hogy fusson?
  • Chaz
    Szevasztok! A demo nagyon jó!!! nekem nagyon tetszik...azért is mert:
    hiába hogy az elején sokat tölt de nincsenek a küldi közben töltések:D
    a lovat úgy kell ellopni:
    először bemész a házba és a második emelten ott a nyereg és az asztalon egy fegyver....fölveszed őket kikerülöd az embert, feldobod a nyerget...és már nyargalsz is!!!!:D
  • gyuri12
    elakadtam vazze! az indián fickóval hogy lopjam el a lovat?
  • gyuri12
    letöltöttem,és nagyon jó! nekem sajnos nem megy olyan szép grafon,de azért jó a grafikája,és élvezetes.csak sokat tölt...
  • alibá a mezőrűl
    végre egy igazán fasza western a desperados után, és szarul megy nálam :C
  • Cat 02 #8
    fx 5600 és celer 2.4 el próbálni se érdemes ? :D
  • gyuri12
    kössz! mondjuk lehet hogy nem töltöm le
  • Indigo
    Innen le tudod.
  • gyuri12
    csk egy kérdés...honnan a piből töltsem le?
  • gyuri12
    ha azt mondjátok hogy jó akkor letöltöm...
  • savior
    azert erdekes a 3ghz celeront a 3ghz p4 es az amd 3000+ -al egy lapon emliteni
  • 0Speed0
    Nekem is teccett a demo, a hangulata nagyon jó...és a grafika is szép
  • Derapo
    Nekem tetszett ez a game.Tök jó vót heee.