84
Mindenkinek aki szombat este fórumozik és a többi topik nem pörög mer mindenki iszik én meg itt rohadok melóban...
-
Shadow_THH #44 ma már szombat és este van -
#43 nem képzeld el, azt se toom ki az, nekem ez a főregem, alregem meg még nincs. -
Newfronter #42 Te nem Abonyitomz alregje vagy? -
#41 holnap szombat este lesz ilyenkor tudjátok?Holnap is legyen veeltek Buddha és a 7 törpe! -
exyr #40 hello -
#39 péntek este is belefér? :/ -
Grusi #38 Ez egy jó topik ;) -
Newfronter #37 Akkor irány a munka!
De legalább nem unatkozom. -
#36 Wháá énis a gép előttt ülök full másnaposan -
CUCLI #35 milyen programmal lehet aviból gifet csinálni? -
#34 Természetesen.. ;D -
CUCLI #33 ésha csak simán gép elött döglök de nem csinálok semmi értelmeset akkoris lehet ide írni? (A) -
Newfronter #32 Nem mintha a vasárnap is izgi lenne, sőt ez a nap még gázabb is. -
Vegas #31 :( -
#30 -
#29 Így 4 óra tájba látni a legtöbb részeget négyzetkilométerre lebontva... -
#28 Vasárnap hajnal.. -
#27 így jobb egy kicsit, mert nem fér bele a boxába az előző linknél -
#26 ez annyira nem jön be, de megtaláltam egy valószínű újabb verzióját annak amit mondtam
ebben sokkal jobban bejön a labdairányítás, csak ebben a legnehezebb ellenség is túl könnyű:
itt van
a Forrest Gump - os a király. -
#25 Ping-pong -
#24 Meredeknek hangzik ;D -
#23 D'archangel, Solution, Incubes covers -
#22 nekem a favoritom egy ping pong flash game amiben a lehnehezebb fokozat forrest gump ellen ment, de sajnos már nincs meg a link.
ha valaki ismeri jöhet:) -
#21 2perc alatt meguntam -
#20 ÚÚúúú ezt vágom.. Nem rossz cucc. -
#19 nah és mikor nincs megbeszélve semmise a haverokkal és itthon pyunnyadok, lefexyek éjfél fele, mert addig bírom itthon agép előtt, oszt jön haza a sok részeg mindne 20 perce az ablakom előtt ordítoznak, bár inkább legyen az, mert mostanság csak azt hallom hogy:
-
#18 Legjobb unaloműző
Én eddig nem tudtam megunni... -
#17 Miféle rokkoncertre? -
#16 Én is itthon görnyedek pedig váci vagyok, itt meg zajlik a Világi Vigalom! 3 napos, dehát ha nincs semmi jó műsor (van csak engem nem köt le), meghát a haverok sincsenek itthon, akkor mit csináljak!? Tegnap lementem a jókis rockkoncertekre! De ma... pfff -
#15 4 seconds frenzy
Lekjopp flashgém =) -
Cat 02 #14 http://flashplayer.com/games/trapped_movie.php -
#13 Jópofa flash kalandjáték unatkozóknak. -
Shadow_THH #12 hehe jó ez a topig ismerem az érzést :C engem is hivtak ma kocsmába aztán.... -
#11 Ez egy hosszú sztori..
Összefoglalva egy bowlingpályát felügyelek. -
#10 mit dolgozol te ilyenkor? -
#9 1 éve hogy regisztráltam :D -
#8 -
#7 én azt hittem 4ig h csütörtök van -.- -
#6 Én melózom kb 2ig.. Minden szombaton. És nemtok fórumozni mer sehovase írnaek!!!
Ez a topik lényege, hogy azt a pár hasonló sorsra jutott szerencsétlent mint én egyhelyre gyűtjük, témától függetlenül és osztozzunk a fájdalomban..
amugy meg jobbulást ;D -
SeLFisCH #5 menjél discoba
menj ela bnődhöz
menj haverokkal lógni
vagy dögölj itthon 41 fokos lázzal mint én :D