84
Mindenkinek aki szombat este fórumozik és a többi topik nem pörög mer mindenki iszik én meg itt rohadok melóban...
-
Fidolorous #84 azért nem lehet rossz, mekiben sajnos nem lesz ilyen lehetőség :D:D -
#83 Nem kell, de szerencsére lehet. Amúgy egy bowling pálya. :) -
Fidolorous #82 milyen melóhely az ahol ilyenkor kell gép előtt roskadni ? :D -
#81 Kezdődik. -.- És meglepő módon most is dolgozom. Szerencsére még nincs nyár, így legalább vannak emberek, és nem annyira uncsi :D -
Fidolorous #80 szombat este.. -
#79 Ilyen létezik??? -
yxcdsa #78 nem tudja valaki honnan lehet letölteni a deathworm multiplayert?
-
#77 Véget ért a szezon és már unatkozom.. Valaki valami fasza minigame?
(most per pill a deathworm-el tolom, nagyon raj -.-) -
#76 Rohatt életbe, beindult a szezon és nincs időm unatkozni.. =( -
#75 Péntek este inni kell te marha ;DDDD
Esetleg Lost, vagy film.. -
ZsirosKenyer #74 és mivan ha vki péntek este melózik?
diszkrimináció. -
#73 Na látod énis annak örülnék a legjobban, dehát ez van ezt kell szeretni.. Ha végeztünk a melóval lekukkantunk.. -
#72 kőfejtő?ha már kőfejtőben gondolkodunk akkor oda a metal zene passzolna...nem? -
#71 Egy kőfejtőben? ;DDD -
#70 az R'n'B érdekesebb lenne... -
#69 Ha valakit érdekel, akkor ma fertőrákoson ( ) brutál D'n'B party lesz a kőfejtőben... -
Newfronter #68 Mi a jó benne? Nem vagyok egy bulizós típus, sokkal jobban szeretem a hétköznapokat, ott pörgés van. Ilyenkor minden leáll. -
#67 Az hogy én pl szokás szerint melóban rohadok.. Szerencsére beugrott egy spanom helyettesíteni egy kollégát, így kicsit jobb a helyzet =) -
#66 és mi a rossz benne? -
#65 mér sajnos? -
Newfronter #64 Sajnos igen. :( -
#63 tuttátok szombat este van? -
#62 Téged is? Naccerű. És persze hogy az emberre fogmosás közben jön rá a folyhatnék. -
#61 Ebbe megin belecsúsztam.. Ráadásul elkapott valami faszláma nátha.. :@ -
#60 Hehe, annyi eszem nem volt hogy megnézzem. -
#59 Dettó. Kerítést fogok festeni és kileszek nyúlva. No de ha valaki átvállalná - igaz picit rosszul esne, de megérteném. :))))
Ui.: tudni kell hogy ez olyan rácsos fémkerítés, amit lehetetlen normálisan lepingálni. -
#58 szintén uncsi este-.- -
#57 Ja, és a lányokkal való viszony: nemed? Vagy igened? -
#56 Hát, a haverok talán felébrednek pár óra múlva, akkor majd kitalálunk valamit, bár én ilyen esőben ki nem megyek. Nem baj, van lábuk. :) -
Newfronter #55 Hát valahogy én sem vagyok meg a lányokkal. :( Szóval mi itthon ülünk... nem baj van végülis elfoglaltságom ma. Szóval telik az idő. -
#54 Nos, ma ugye szombat van, ez a szokásos "kéthetente haverok elmennek csajozni én meg ja" nap. Csajokkal valahogy nem vagyok meg, szóval ez jutott. -
#53 Remek.. Kihaltak a topikok.. -
#52 Bowlingpálya felügyelet.. Nem tool fárasztó, csak necces időpont. -
Newfronter #51 Csak ne melózz non-stop legyen egy kis szabadidőd is, mert ez így nem egészséges, de ha van akkor nem szóltam. :)
Viszont kellemes meló lehet gép előtt, sokkal jobb, mint egy fizikai. -
#50 Melózom -
Newfronter #49 Hát az nem izgi. Miért most hol vagy? -
#48 Kurvayo.. Otthon pihen.. Ittmeg van egy 1.8as celeron TNT2vel.. Csuhéjjj =( -
Newfronter #47 Nem baj most van fletautó 2 :D:D:D -
#46 Kezdődik.. =( -
#45 ez szombat hajnal. És most értem haza. Mer ma van időm sörözni. Holnap nemlesz -.-