29
-
#29 gát. ha csngőhengot akarok, go letöltés mp3-ban és használat csengőhangként -
#28 hudejo, h nincs mobilom :D -
#27 ez cigányság,tudja mikor szedek le ilyen szarságokat,inkább akkor ott a dc,a limewire, meg a bittorrent :D -
safet #26 csa cumi -
#25 Tuti életképes a vállalkozás, hiszen sok hülye ember van a Földön. -
#24 Mit nem értesz? Ilyen létezik.
https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/CCServiceDisplayCmd?catalogId=2001&storeId=2001&productId=27774&langId=-11&parent_category_rn=2594 -
#23 Nemnézett be semmit, inkább tudatlan vagy, ha nem tudsz az emelt díjas sms-ek azon fajtájáról, ahol pont te fizetsz a kapott sms-ért. -
#22 Nem néztem be, fogadott emelt díjas SMS-ről van szó, amit néhány cég előszeretettel használ...
előző hozzászólásomban annyit pontosítanék, hogy a fogadott emelt díjas SMS-t kell letiltani.
nézz utána, ha nem hiszed, hogy van ilyen:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=27839&postdays=0&postorder=asc&start=0
vagy
http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=1209 -
#21 Jamba toplistára elég ránézni és megállapítható hogy milyen agyhalott az átlag felhasználói tábora... Pussycat Dolls, Crazy Frog és a többi igénytelen szemét viszi a prímet. Ráadásul hülye ismerősöm töltött le tőlük valami szart és nem tudta továbbküldeni se BT-n se infrán. Fasza, fizet érte és még szar is :) jut eszembe, nekem a p900-ra van DC++ kliensem, nem túl gyors GPRS-en de jól használható -
orangez #20 Kapott smsektől "felduzzat"? Valamit benéztél de nagyon :D -
#19 Jambáról ennyit:
pár hónapja regisztráltam a weboldalukon (persze nem olvastam el a feltételeket), és letöltöttem egy számot. Ezt követően rendszeresen kaptam tőlük tájékoztató SMS-t(asszem heti kétszer), hogy vegyek számot. Ráadásul duplán kaptam ugyanazt az SMS-t. A mobilszámlám pedig erősen felduzzadt, bár azt, hogy miért, csak a harmadik hónapban néztem meg tüzetesen. Kiderült, hogy a Jamba emelt díjas SMS-t küldözgetett a számomra, havi 4-5e Ft értékben...panaszt tettem, de kiderült, hogy a regisztrációs feltételekben benne volt az emelt díjas (apróbetűs). Persze van egy IVR alkalmazásuk, amin keresztül le lehet tiltani az SMS küldést, kb. a 100. menüpont után ez meg is történik.
Összefoglalva: rohadt átverős cég, kerülje aki tudja őket!!!! ki tudja még hány embert szívattak meg. Javaslom, aki mindenképp a Jambával akar kezdeni, előbb tiltassa le a mobil szolgáltatójánál a bejövő SMS-t! -
GABOR16 #18 Ez az 1 hónapos dolog biztos a mostani "szuperslágerek"-hez, lett kitalálva, mert még ők is tudják, hogy ezeket a zenéket senki nem hallgatja 1 hónapnál tovább (1-2 kivételtől eltekintve, amit megvesznek külön).
Egyébbként ha a hónap végén töltesz le zenét akkor csak pár napig hallgahatod? -
#17 Szerintem nem foglya sokáig bírni a dolgot!
Illegális zeneletöltés mindig is lesz, megszüntetni nem tudják!: ).
Ha meg már fizetni akarok valamiért, akkor azt is warez site-ra fogok!:D -
#16 Hát nekem Sony W810 i van ugyhogy télleg cak egy ingyenes zene letöltő progi kell (van Is) és telenyomom MP3 al azt jovan ki az a hülye aki még fizetne 1 honapos bérletért? -
-
#14 Rühellem ezt a fos céget. A fejem fáj az idióta csengőhangjaiktól, meg hogy az összes, lejárt láma mémet (Crazy Frog, stb.) még mindíg nyomatják. Remélem csődbe megy az összes ilyen. -
BlueGold #13 Szerintem ez az :-) -
peba #12 Ez az a Jamba ami itt-ott felugrik új ablakban és mobilos tartalmat reklámoz??
Mert akkor nálam MÁR el van ásva : )) -
peba #11 Ez az a Jamba ami itt-ott felugrik új ablakban és mobilos tartalmat reklámoz??
Mert akkor nálam MÁR el van ásva : )) -
Cleawer #10 A mehlévő zenéimet több hónapra\évre visszamenőleg is hallgatom.Nem jósolok neki nagy jövőt ,de szerintem mások sem.Majd meglátjuk. -
wanek #9 Aki ilyen tömörített, védett hulladékért fizet, az meg is érdemli.
Vagy fizetek eredeti tartalomért CD-n (boltban), vagy ingyen letöltöm MP3-ban. Más alternatíva számomra nem létezik. -
#8 Az ilyen helyekről jobb esetben továbbküldhetetlen szart töltesz le csengőhangnak, vagy bekapsz valamit ami tönkrevágja a mobilodat, mivel senki sem ellenőrzi. Maximum a 3 szolgáltatótól töltenék le bármit is, ott legalább átmegy pár teszten. Itt meg kifizetsz 400at, nem működik csak x napig, az ügyfeles telefon (ha van) meg foglalt vagy nem veszik fel. -
Morden23 #7 Ideje lenne eldönteni azt a nem is olyan bonyolult kérdést, hogy:
- Letöltő-kánaánt akarunk csinálni, ahol az átlaguser megtalálja a számítását, és az ingyenélésből áttérünk a "fillérekért" letöltés dologhoz
- marad minden a régiben, egyik fele ingyenélő módon letölt, a másik szerencsétlen elmegy és sokezerért megveszi, középen meg van pár idióta, aki ezekkel a fizessvalamitkapszvalamit internetcsodákkal vacakol
-
#6 :D! -
#5 négerek mind. -
Indigo #4 Egyetértek. Bukjanak bele. -
Psyho06 #3 miért akarnám én pénzért letölteni,főleg 1 hónapra,ha ott vannak az ingyenes zene letöltő progik -
#2 naja.. DRM :(
kell a halálnak, ez az 1 honapig meghalgatható zenés bérlet pedig tényleg agyhalott managgerek találmánya ... csak azt mondhatom: bukjanak bele :( -
#1 régebben letöltötem mobilra egy csengőhangot a jambától, dee léggé idióta... át szeretném küldtetni másnka ezt azenét, mert eléggé elegem van belőle, de nem lehet mert le van kódolva és ha gépre másolom is, nem jácca le:(