Spamvirágok - művészet a szemetesládából

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
"Bár a spamet sok jogos kifogás és bírálat éri, kétségtelen, hogy a kommunikáció egyik legújabb és leggyorsabban terjedõi formája"

Az mióta kommunikáció, hogy valaki megtölti a levelesládákat sok szar szeméttel? Elõbb hívnám digitális szemetelésnek, és kézlevágással büntetném...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

De attól hogy X fizetést kap neked több lesz a fizetésed? Õ tehet arról hogy neked mennyi a fizetésed? Nem érzed hogy ez a féle hozzáállás egyszerûen szólva hülyeség?
Persze így is érdekes (egy darabig), de így akármi máson is alapulhatna.

Én halványan a szöveget is belefûztem volna.

h4x0r
Douglas. Tényleg kéne. De igyá' tonikot. Az ilyenkor tök jó. :-)

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Szóval Dougles Adams. Ahhh, kéne egy KV.

Eszembe jutott Dagles Adamstõl a könyvelõ program, ami az adatokaból MIDI zenét komponál 😊
Ez se rossz!

h4x0r
Szerintem tök jó dolog. Irigy is vagyok, mert nem nekem jutott eszembe. :-)

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

azirafael
Ez kész vajon mennyi lehet a fizuja... biztosan több mint nekünk...

Remélem már kezelik... valami csendes, nyugis helyen...