439
Sokker - Online focimanager játék
-
#119 Udv manager!
En is nemreg kezdtem,leirnam amikkel szembesultem.
Eleve eloszor elkurtam csunyan az edzok alkalmazasat,nem art legeloszor ezt rendbe tenni.nb5-ben a mennyei fokepessegu foedzo/es eros (de keves fizetesu) segededzoi team felallitasa az elso feladat.
Szerintem a vedekezes,es a gyorsasag edzes lehet celravezeto az elejen,bar mindenki masra eskuszik.
Aztan az edzett posztra 16-19,max 20eves gyerekek igazolasa akikbol jo esellyel par honap utan mar lehet penzt kiszedni.Erdemes nem csak nappal figyelni a transfer listat,neha ejszakai lejarattal olcsobb beszerezni a sracokat.A lenyeg hogy az edzheto poziciot probald meg maximalisan kihasznalni azzal hogy a heti 2 meccsen 2fele csapatresszel allsz fel.(edzomeccs minden heten kotelezo!)
A tobbi posztra ha marad penzed,akkor vehetsz ugyesebb,rutinosabb jatekosokat.Stadionbovitest,es ifisulit egyelore felejtsd el ha pozitivban akarsz maradni.Az elsohoz eleve nagyobb torzsszurkolotabor kell es rengeteg penz,a masodikhoz pedig egy olyan edzo akit tobbe kerul fenntartani mint a masik 4-et.
Ne legy eredmenycentrikus,anyagilag kell megerosodni eloszor.Ha kapsz 8-10golt,hat Istenem.Fiatal csapatod lesz,akiknek szukseguk van ilyen pofonokra is.Taktikabol is csinalsz 2-ot,3at,es nezegeted meccseken hogy lehetne finomhangolni.
A jatek eleje nagyon sok turelmet igenyel,es feltetelezem az ifineveles szinten hasonlo lesz.
Forumrol masolva,hatha segit :) -
pilboy #118 mennyi időt vett igénybe a taktika elkészítése? -
#117 Na varj azert azt ne feledd el hogy egy posztra nem csak egy tulajdonsag kell:
kapus:vedes,gyorsasag,atadas
vedok:vedekezes,gyorsasag,technika,atadas
kozeppalya:atadas,iranyitas,technika,vedekezes,gyorsasag
csatar:golszerzes,gyorsasag,technika,vedekezes
Ugyhogy ha ezek a tulajdonsagok kb stimmelnek,akkor tudni fogod kit melyik poszton erdemes jatszatni. -
somakam #116 Köszi szépen.Amúgy végignéztem a csapatomat.Hát azért elég erős.Hogy most beállítottam a taktikát a vasárnapi mecsre a kapusom jó,a hátvédsor 3 erős és egy jó,a középpálya 1 jó és 3 megfelelő,a csatársorom 1 jó és 1 erős,a kapuscserém átlagos a hátvédcserém megfelelő,a középpályáscserém átlagos és a csatár cserém jó. -
#115 :)
Udvozlet koztunk manager.
Ha barmilyen kerdesed van,csak szolj batran. -
somakam #114 Helló!
Én most kezdtem a játékot.Csapatom neve CSLK Besenyő.28.-án lesz az első meccsem.Egy olyan szerencsétlen csapat helyére jöttem,aki 0 pontal az uolsó helyre dobta a csapatomat.Ebből a szezonból nem lesz semmi,így a következő szezonra fókuszálok.Én ma kaptam meg a csapatomat.Most átigazoltam egy lengyel jó gólszerzésű játékost. -
pilboy #113 most "csak" 8-1-re sikerült nyernem :) -
pilboy #112 8000 legyen sztem
3. osztály alatt nem nagyon érdemes ifiket indítani -
#111 Igen tudom,lassan 400 torzsszurkolom van ugyhogy allandosult a telthaz a 3100es stadionban.Mindenesetre az ifisuli inditasa elott meg akarok epiteni egy 6-8 ezrest majd. -
pilboy #110 stadiont csak akkor érdemes fejlesztened, ha nem kicsi mértékben nő (tehát nem 1-2ezer plusz), hanem legalább 5ezer (fapadot) -
#109 Persze ennek ellenere kurvajo ez a jatek,elkezdtem a transferekkel is jatszani es helyrehoztam az edzoi teamet.
Nagyszeru foedzo
2nagyon jo,es egy nagyszeru seged.Ev vegen attol fuggoen hogy bentmaradunk e,stadionbovitesi tervek vannak.Ha kiesnenk,akkor pedig megy a nem edzett poszton valami sztar igazolasra :) -
#108 Az szep.En kaptam egy 9est a hetvegen. -
pilboy #107 múlt 7en 14-0ra nyertem, ma csak 10-1re sikerült xD -
#106 Okes,akkor azert a vedekezest vegignyomom meg iden,mert van legalabb 10 fiatalom akiknek jol jon.Aztan jovore gyorsasag :) -
pilboy #105 jaa, ez nem rossz
nem érdemes váltogatni az edzést
és max idényenként szoktam váltani
nem érdemes 30 fős keretet sem tartani, mert ugyebár max 22 embert tudsz edzeni :) kezdetben elég 17-20 ember is, amíg anyagilag megerősödsz -
#104 Dilermano Sorriso, kor: 19
klub: Szinkopa FC.
ország: Brasil
érték: 12 000 000 Ft, fizetés: 205 000 Ft
gyenge forma, tragikus taktikai fegyelmezettség
NTDB:
gyenge erőnlét tragikus védés
nagyon jó gyorsaság átlagos védekezés
jó technika átlagos irányítás
pocsék átadás felejthető gólszerzés
Ezt 2.7millioert sikerult leigazolni.Irdatlan jonak tunik.Szal neha azert ki lehet fogni :) -
#103 Igen,feltett szandekom hogy ideny vegen eronlet lesz kemenyen mindenkinek,ideny kozben pedig felvaltva gyorsasag es vedekezes.Most sikerult szervalnom egy egesz jo foedzot,aki bar sokat keres de mind2-ot eleg jol tudja.
O az:
fizetés: 2 790 000 Ft
klub: Szinkopa FC.
ország: Polska
nagyszerű edző
edzéshatékonyság:
félelmetes erőnlét gyenge védés
mennyei gyorsaság mennyei védekezés
hihetetlen technika nagyon jó irányítás
megfelelő átadás gyenge gólszerzés
A baj csak az hogy 11+11 jatekost lehetne ugye gyorsasaggal edzeni,viszont nekem csak a vedoim fiatalok,a kp es a csatarok idosek.Nem tudom megeri e ha nincs 22 jatekosod akik edzheto koruak,ezert nem csinaltam eddig.30as keretet fenntartani pedig enyhen szolva draga buli :D -
pilboy #102 túl erős a technikája a te szintednek...
én így keresnék a helyedben:
kor: 18-20
védekezés: min átlagos, max jó
gyors: min megfelelő, max erős
erőnlét mind1
a többi ne legyen átlagosnál (megfelelőnél) jobb
mondjuk még mindig inkább a gyorsi edzést ajánlanám, ha kezdő vagy ;) -
#101 Vedoket edzek az elejetol fogva,de eddig nem sok eredmennyel.
Most neztem korul a piacon hogy vegyek par fiatalt,de....
Romicã Miklos, kor: 18
pocsék erőnlét tragikus védés
jó gyorsaság átlagos védekezés
erős technika pocsék irányítás
tragikus átadás megfelelő gólszerzés
17millio ...
Egyelore probalom megfigyelni a piacot hogy mikor erdemes vasarolni mert ez szamomra megfizethetetlen.
Ifisuli ugye raer kesobb? -
pilboy #100 nem tudom, mit edzel, de olyan fiatal 19-20 éves playákat kellene venni, akiknek az edzett skillje alacsonyabb kicsit (kezdetben ajánlott erőnlétet, majd sokáig gyorsit edzeni), aztán 2-3 idény múlva többszöröséért eladhatod ;) -
#99 Ja latom nb3-as vagy.Adhatnal majd par jotanacsot,mert anyagilag marha szarul allok.Igaz a torzsszurkolok szama szepen novoget mert a legszarabb atlagu csapatom van nb4ben es neha pontot is szerzek :D -
#98 Hat igen.Sikeresen benezett egy raivelest a kapusom.Hihetetlen komolyan,helyzetbe alig kerult az ellenfel es 0pont.Az ilyen meccseken fogom elbukni a bentmaradast :(
Melyik a Te csapatod? -
pilboy #97 látom, ma alsóházi rangadó lesz :) -
#96 Szinkopa FC :) -
pilboy #95 sztem is jó game
csapatod neve? -
#94 Miert nem irkaltok ide?Tok jo kis jatek ez :D -
pilboy #93 sok sikert hozzá!
örülök, h elkezded komolyan is :) -
#92 Mostmár elkezdtem "rendesen" csinálni hátha sikerül feljutni és bentmaradni -
pilboy #91 III. osztályban már tuti nem lesz elég :) -
#90 Végülis csináltam, de semmi komoly csak pár embert áthúzogattam=) -
pilboy #89 ha csináltál taktikát, lehet, h ennyi elég ott :) -
#88 Elég vicces hogy szzinte semmit se csinálok de IV. osztályban vezetem 100%osan a csoportot úgy hogy ás csapatokban kétszer olyan nagy értékű játékosok vannak=P -
Zeppy #87 Sziasztok!
Sokker focimanager segédanyagok.
taktika, edzés , játékos képesség elemzés, statisztika stb...
http://koopee.extra.hu/ -
pilfer #86 Hogy melyik poszton mi a fontos, nem egyértelmű, mindenki mást állít.
Az én véleményem ez (fontossági sorrendben a tul-ok):
kapus: védés, gyorsaság, átadás.
védő: védekezés, gyorsaság, technika, átadás (irányítás).
belső kp: irányítás, átadás, technika, gyorsaság (védekezés, gólszerzés).
szélső kp: gyorsaság, irányítás, átadás, technika.
csatár: gólszerzés, gyorsaság, technika, irányítás (védekezés, átadás).
Mint látható - eltérően pl. a ht-vel - itt elég sok tulajdonság kell minden poszton, nem elég egy valami. Ezért is szeretem jobban ezt a játékot, nem olyan monotom, h csak egy skill kell a játékosnak... -
#85 köszi :)
Kérdés: Melyik poszton mely tulajdonságok fontosak? Persze van ami egyértelmű, de azokon kívül mi számít még igazán? -
pilfer #84 Én úgy kezdtem hozzá az elején, h próbáltam kb JÓ kieges játékosokat venni alacsony főtulajdonsággal (pl. JÓ gyorsaság, JÓ technika, gyenge/átlagos gólszerzés), amit persze edzettem, és ezek fiatalok voltak, kb. 19-20-21 évesek (erre volt pénzem). Aztán az idő folyamán, egyre fiatalabbat tudtam venni. Azt tudni kell, h az tehetség sokat számít, h milyen gyakran fejlődik egy-egy játékos. Mennyei - főtulajdonságú - edzővel az 5 hetes lépések már jónak mondhatók, de vannak jobbak is szerencsés esetben.
Én csatárt edzek, és az elején volt pár használható idősebb támadóm, amiket megtartottam, míg eladható nem lett, aztán fiatalítottam. -
#83 igazolni, hogy érdemes? tehát mennyi pénzt adjak ki egy játékosért maximum? (kilencven valahány millió van az egyenlegemen) És milyen játékost keressek, akinek egy tulajdonsága kiemelkedő, vagy olyat aki mindenben "átlagos"? -
pilfer #82 Pechedre "gyenge" 1. helyen végeztél, így erősebb ellenfelet kaptál az osztályozón. A fejlődés szempontjából lehet, h jobban jársz még azzal a IV. osztállyal. ;-)
Igazolni muszáj, ha fejlődni akarsz, stadiont építeni meg megéri egy idő után, amikor már sokszor teltházad van. -
#81 ez mekkora lol
Megnyertem a csoportom, erre a rájátszásba egy NB III-ban szereplő (5.) csapatot kapok. Persze, h vereség lett. Most hiába lettem első, még minimum egy évet rohadhatok a negyedosztályban :(
igazolni vagy stadiont bővíteni nem sok értelme van... -
#80 köszi