Sokker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nyertem 4-2-re, kicsit gyengébb csapatommal, mint a legjobbam
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Egy siman hozhato meccsbol csinaltunk egy semmit sem ero dontetlent😞
Ennyit arrol hogy minden rivalisom megverem.Szeretnek mar egyszer en is 5helyzetbol golt rugni.
Ennyit arrol hogy minden rivalisom megverem.Szeretnek mar egyszer en is 5helyzetbol golt rugni.
Szerintem akkor hosszutavon biztosan nem jarsz rosszul.Nalam eleg eros keret allt ossze(41-46%ot hoz az elso csapat),pedig 22folott van csak valamivel az atlageletkor szal a legtobbje edzheto😊
Kell is mert iden gyorsasag megy vegig.Kiveve jovoheten amikor a kupaban az A csapat fog palyara lepni,ugyhogy eronletet nyomunk.
Egy laza 52-54%os botcsapat ellen jatszunk,kivancsi leszek 😄
Kell is mert iden gyorsasag megy vegig.Kiveve jovoheten amikor a kupaban az A csapat fog palyara lepni,ugyhogy eronletet nyomunk.
Egy laza 52-54%os botcsapat ellen jatszunk,kivancsi leszek 😄
az a bajom, h nem tudom megállni, h ne fiatalítsak... persze valamikor az visz rá, h feljön vmi válogatott-gyanús csatár (amit edzek). ez történt most is. nem volt szívem eladni, ezért inkább fiatalítottam. bár a 3 kezdõ csatim már elég erõs, mert õk megmaradtak.
igazából a középpályával állok mindig hadilábon. lehet, h gyûjtök egy rutinosabb 26-27 éves 3 istenisre...
igazából a középpályával állok mindig hadilábon. lehet, h gyûjtök egy rutinosabb 26-27 éves 3 istenisre...
Ha lenne a klubomnak dicsõségcsarnoka, akkor lenne egy jelöltem.
Marvin N'Kufo, kor: 23
klub: Gyömöre SK, ország: Schweiz
Statisztikák:
Hivatalos meccsek: 49
Hivatalos meccseken szerzett gólok: 64
Hivatalos meccseken adott gólpasszok: 12
igaz, hogy zömét NB V.-ben érte el, de idén is lõtt már 2 mesterhármast
Marvin N'Kufo, kor: 23
klub: Gyömöre SK, ország: Schweiz
Statisztikák:
Hivatalos meccsek: 49
Hivatalos meccseken szerzett gólok: 64
Hivatalos meccseken adott gólpasszok: 12
igaz, hogy zömét NB V.-ben érte el, de idén is lõtt már 2 mesterhármast
Ha ennyire nyogvenyelos a feljutas,inkabb fiatalits le erosen 2-3alapembert meghagyva.3-4ideny mulva pedig majd felrugdosnak nb2be az addigra kesz jatekosok 😊
En is ezen ugykodom iden,igaz kell minden posztra a rutin.
En is ezen ugykodom iden,igaz kell minden posztra a rutin.
én meg simán kikaptam 3-0-ra. tavaly bajnok voltam és nem jutottam fel 😞
Ja neztem,szep sima gyozelem volt grat.Mi is behuztuk a hazai meccset meghozza eleg magabiztosan.Koszonhetoen a jegyar emelesnek a bevetel is nott 😊
Koszi,kellett valaki aki kicsit ert a labdaosztogatashoz mert eladtam az osszes oreg fickot es szepen erosodik a ligank.Remelem nem fogok lefele osztalyozot jatszani.
Viszont klassz ujitas hogy lehet a stadionokban a jegyarakat modositani matol 😄
Viszont klassz ujitas hogy lehet a stadionokban a jegyarakat modositani matol 😄
nem rossz... ha szerencséd van lép 1-2 randomot is
Bjarte Fylkesnes, kor: 19 , sum(54)
klub: Szinkopa FC., ország: Norge
érték: 51 400 000 Ft, fizetés: 355 000 Ft
varázslatos (15) forma, reménytelen (1) taktikai fegyelmezettség
magasság: 181 cm
NTDB:
átlagos (5) erõnlét gyenge (4) védés
nagyszerû (10) gyorsaság átlagos (5) védekezés
nagyon jó (9) technika nagyon jó (9) irányítás
nagyszerû (10) átadás jó (7) gólszerzés
Rola van szo.233m-ba kerult,gyorsulni fog a kovetkezo idenyben,aztan vagy tech vagy ujabb gyorsasag.Elvileg 3hetre lepkedte az iranyitast,szal nem teljesen tehetsegtelen.
klub: Szinkopa FC., ország: Norge
érték: 51 400 000 Ft, fizetés: 355 000 Ft
varázslatos (15) forma, reménytelen (1) taktikai fegyelmezettség
magasság: 181 cm
NTDB:
átlagos (5) erõnlét gyenge (4) védés
nagyszerû (10) gyorsaság átlagos (5) védekezés
nagyon jó (9) technika nagyon jó (9) irányítás
nagyszerû (10) átadás jó (7) gólszerzés
Rola van szo.233m-ba kerult,gyorsulni fog a kovetkezo idenyben,aztan vagy tech vagy ujabb gyorsasag.Elvileg 3hetre lepkedte az iranyitast,szal nem teljesen tehetsegtelen.
Én egész erõs csoportba kerültem, de van 60 milliom kb igazolásra, abból egy jó irányítót veszek, és küzdhetek a bennmaradásért.
sajnos én nem jutottam fel, pedig vezettem 2-0-ra és 3-1-re is, de az ellen a 83. és a 89. percben fordított. szerencsére nem néztem meg elõbb a meccset, csak az eredményt... 😊
az meg még mindig érdekes, h a sokkerben 1 ill. 2 emberrel is lehet csodát mûvelni. ugyanis míg nálam csapat volt, az ellennek 2 kiemelkedõ játékosa, ami elég is lett :/
az meg még mindig érdekes, h a sokkerben 1 ill. 2 emberrel is lehet csodát mûvelni. ugyanis míg nálam csapat volt, az ellennek 2 kiemelkedõ játékosa, ami elég is lett :/
Na milyen csoportba kerultel,kerultetek?
Hozzank jott ket ujonc is,mind2 35%folott teljesit.Es tegnap vettem egy kpt,majd ha hazaertem idemasolom a skilljeit,mert felek hogy csunyan tulfizettem.Pillboy majd talan megcafol,legalabbis remelem.
Ugy nezem hogy nalunk mindenki 40%kornyeken lesz,teljesen kiegyensulyozott bajnoksagot jelent.Hat...kivancsi leszek 😊
Hozzank jott ket ujonc is,mind2 35%folott teljesit.Es tegnap vettem egy kpt,majd ha hazaertem idemasolom a skilljeit,mert felek hogy csunyan tulfizettem.Pillboy majd talan megcafol,legalabbis remelem.
Ugy nezem hogy nalunk mindenki 40%kornyeken lesz,teljesen kiegyensulyozott bajnoksagot jelent.Hat...kivancsi leszek 😊
Es milyen remgyenge nb4es csapatot kaptal az osztalyozon.Vao,azt hiszem egy het mulva mar a 4.ligaban koszonthetunk 😊
Megnyertem a bajnoki döntõt 4-1re 😊 Ugyanaz a csatárom lõtte az összes gólt, szóval tuti h õ a gólkirály.
De jo kis szelso vedo lett 😄D
Bar latom nalad kozeppalyan jatszik,oda kicsit low az iranyitas meg a tech.Azert nagy grat,2ezer ftos jatekosbol ez nagyon tuti.
Lama:
4edzo kell,egy vezetoedzo es 3 seged.Mindenkepp javaslom a faq es szabalyzat elolvasasat,utana ha barmi kerdesed van, nyugodtan tedd fel.
Ami fontos:
Ne indits ifisulit.
Ne bovits stadiont.
Ne koltsd el a kezdo penzed,amig nem olvastad el ezeket es nincs kialakult elkepzelesed a hosszutavu edzestervrol.
Bar latom nalad kozeppalyan jatszik,oda kicsit low az iranyitas meg a tech.Azert nagy grat,2ezer ftos jatekosbol ez nagyon tuti.
Lama:
4edzo kell,egy vezetoedzo es 3 seged.Mindenkepp javaslom a faq es szabalyzat elolvasasat,utana ha barmi kerdesed van, nyugodtan tedd fel.
Ami fontos:
Ne indits ifisulit.
Ne bovits stadiont.
Ne koltsd el a kezdo penzed,amig nem olvastad el ezeket es nincs kialakult elkepzelesed a hosszutavu edzestervrol.
Pongrác Jovánczai, kor: 21
klub: Gyömöre SK, ország: Magyarország
érték: 57 550 000 Ft, fizetés: 510 000 Ft
nagyon jó forma, jó taktikai fegyelmezettség
magasság: 166 cm
jó erõnlét reménytelen védés
hihetetlen gyorsaság nagyon jó védekezés
gyenge technika gyenge irányítás
nagyszerû átadás megfelelõ gólszerzés
klub: Gyömöre SK, ország: Magyarország
érték: 57 550 000 Ft, fizetés: 510 000 Ft
nagyon jó forma, jó taktikai fegyelmezettség
magasság: 166 cm
jó erõnlét reménytelen védés
hihetetlen gyorsaság nagyon jó védekezés
gyenge technika gyenge irányítás
nagyszerû átadás megfelelõ gólszerzés
Ja igen meg ket dolog eszembe jutott:
Erdemes letolteni az o-sokker kiegeszitot,illetve a transfer comparisont,ami ha sikerul installnod,egy gombnyomasra megmutatja hogy a kozel hasonlo skillekkel rendelkezo jatekosok mikor es mennyiert keltek el a piacon.
transfer comp tool
Ja es lecci majd mutasd meg Jovanczai hogy nez ki most,baromi kivancsi vagyok 😄
Erdemes letolteni az o-sokker kiegeszitot,illetve a transfer comparisont,ami ha sikerul installnod,egy gombnyomasra megmutatja hogy a kozel hasonlo skillekkel rendelkezo jatekosok mikor es mennyiert keltek el a piacon.
transfer comp tool
Ja es lecci majd mutasd meg Jovanczai hogy nez ki most,baromi kivancsi vagyok 😄
Ejha baszki.Nem semmi srac,aranyert merik a hasonlokat.A helyedben varnek ev elejeig az eladassal,vagy csak fix osszegert raknam ki az ilyen ertekes gyerekeket.Teljes kaosz van a piacon,az arak a beka segge alatt.
Ha tudsz majd ennel azert kicsit skillesebb sracokat edzz,gondolok itt a minimum atlagos iranyitas/tech/atadas kombora.(vagy ha nagyon fiatal akkor a gyenge is megteszi)
Ha tudsz majd ennel azert kicsit skillesebb sracokat edzz,gondolok itt a minimum atlagos iranyitas/tech/atadas kombora.(vagy ha nagyon fiatal akkor a gyenge is megteszi)
Az jó, mert már edzettem korábban védekezést, és nem rúgtam ki a mennyei edzõmet sem 😊
õ a legjobb játékosom, akit a semmibõl edzettem ki:
Collin Houbion , kor 21
érték: 82 000 000 Ft
fizetés: 615 000 Ft
varázslatos forma
figyelmeztetés:
megfelelõ erõnlét reménytelen védés
briliáns gyorsaság félelmetes védekezés
pocsék technika gyenge irányítás
reménytelen átadás átlagos gólszerzés
õ a legjobb játékosom, akit a semmibõl edzettem ki:
Collin Houbion , kor 21
érték: 82 000 000 Ft
fizetés: 615 000 Ft
varázslatos forma
figyelmeztetés:
megfelelõ erõnlét reménytelen védés
briliáns gyorsaság félelmetes védekezés
pocsék technika gyenge irányítás
reménytelen átadás átlagos gólszerzés
Vedekezes!Eleg sokat piacolok,de ugy veszem eszre hogy egy nagyon jo/nagyon jo vedot mar jo penzert,egy nagyszeru/nagyszerut pedig marha jo penzert el lehet sozni 22eves kora alatt.(gyorsasag/vedekezes)
Igazsag szerint kiegek sem artanak a vedonek,mert akkor plane megfizetik,de talan az egyetlen poszt ahol 2tulajdonsag olyan szinten dominal hogy siman lehet rajtuk keresni.Techet edzek iden vegig,es kurvanagy kinszenvedes az egesz.Nem eleg hogy csak 10ember kapja,de osszevissza borul a felallas miatta.Jovore jon a gyorsasag,nekem is le kell cserelnem a keret joreszet fiatalokra.Eronletre is figyelj azert,kelleni fog.
Igazsag szerint kiegek sem artanak a vedonek,mert akkor plane megfizetik,de talan az egyetlen poszt ahol 2tulajdonsag olyan szinten dominal hogy siman lehet rajtuk keresni.Techet edzek iden vegig,es kurvanagy kinszenvedes az egesz.Nem eleg hogy csak 10ember kapja,de osszevissza borul a felallas miatta.Jovore jon a gyorsasag,nekem is le kell cserelnem a keret joreszet fiatalokra.Eronletre is figyelj azert,kelleni fog.
Jelenleg gyorsaságot edzek, de idõsödik a csapatom, jó lenne egy vérfrissítést.
V,-ben 13 meccs alatt 1 gólt kapott a csapat eddig, de nem vagyok meggyõzõdve, hogy IV.-ben is bennmaradnék a mostani kerettel.
Mit edzzek szerintetek, ami jövedelmezõ, de a csapat is fejlõdne a jövõben tõle?
V,-ben 13 meccs alatt 1 gólt kapott a csapat eddig, de nem vagyok meggyõzõdve, hogy IV.-ben is bennmaradnék a mostani kerettel.
Mit edzzek szerintetek, ami jövedelmezõ, de a csapat is fejlõdne a jövõben tõle?
nálam a sérülésekkel, lapokkal van gond folyamatosan
hééjjj! köszi szépen! 😄
nyertem is hétvégén 😊
nyertem is hétvégén 😊
A sokker istene ma sem volt velunk.
Nem vagom mit kene tennem ahhoz hogy ilyen meccseket vegre gond nelkul hozzak.
Vaaaaaaaa ennyit a feljutasi eselyeimrol 😄
Nem vagom mit kene tennem ahhoz hogy ilyen meccseket vegre gond nelkul hozzak.
Vaaaaaaaa ennyit a feljutasi eselyeimrol 😄
é nyomni fogom, úgylátom nagyon népszerû lesz, mert már most rengetegen vannak
új foci manager játék indult! sztem nagyon jó lesz és már most rengetegen vannak, érdemes minél hamarabb regisztrálni!
sg fóruma
sg fóruma
Na szepen kezdjuk atformalni a csapatot,ma 3idosebb jatekos tavozott 200m koruli ertekben,koztuk egy szeptember ota kezdo magyar kozeppalyas.Rogton sikerult megszerezni egy magyar fiatal tehetseget,igaz eleg borsos aron.Az idei tech edzesnek viszont most sokmindenki aldozataul esik,valszeg az eredmenyeinken is meg fog latszani.Nem eppen pozitiv iranyban persze,de most ez erdekel legkevesbe.Az nb3hoz meg nagyon zsengek vagyunk:/
Köszi! Igen azt láttam, hogy az a bizonyos szám folyamatosan nõ 😊 Már csak az a kérdés, hogy lesz-e kedvem 1 hét múlva is elkezdeni 😊
jelenleg 33an várnak csapatra...
sztem 1 héten belül kapsz csapatot, ha szerencséd van 😉
jó játékot!
sztem 1 héten belül kapsz csapatot, ha szerencséd van 😉
jó játékot!
Üdv!
Tegnap regeltem a játékba, de még mindig nem tudok belépni! Mennyit kell várni, hogy elfogadják a regisztrációt?
Tegnap regeltem a játékba, de még mindig nem tudok belépni! Mennyit kell várni, hogy elfogadják a regisztrációt?
vannak ilyen idõszakok, aztán majd jön a felfelé ívelõ idõszak
nem kell más posztokon játszatni õket
büszkeségem harsányi góllal járult az u21-es válogatott vb-n a gyõzelemhez a csoportmeccsen 😊
nem kell más posztokon játszatni õket
büszkeségem harsányi góllal járult az u21-es válogatott vb-n a gyõzelemhez a csoportmeccsen 😊
Nekem pedig ma -18forma lett a jutalmam.Komolyan nem vagom ami tortenik,kivalo szintrol esett vissza erosre a csapat formaja.Hiaba nyerek meg szinte minden meccset,hiaba jatszanak mas posztokon is a jatekosok,3asaval csokkennek a moralok es keptelen vagyok vele mit kezdeni.Kurvara kezdem unni<#confused>#confused>
feljött egy nagyon jó ifi... megfelelõ erõnléttel<#violent>#violent>
szép, grat, bármi kisülhet belõle
én meg pont ráb@sztam a tegnapra, nem tudtam licitálni egy elég olcsó vari védõre :/
mind1... ma vettem helyette bril-t
én meg pont ráb@sztam a tegnapra, nem tudtam licitálni egy elég olcsó vari védõre :/
mind1... ma vettem helyette bril-t
Fuuu mit sikerult talalni.
gyenge (4) erõnlét reménytelen (1) védés
gyenge (4) gyorsaság gyenge (4) védekezés
pocsék (3) technika nagyszerû (10) irányítás
nagyszerû (10) átadás gyenge (4) gólszerzés
18eves chilei kozeppalyas kezdemeny.Asszm ra fogom epiteni az edzesem,13millioert sikerult elhozni a tegnapi piaci gebasz utan <#idiota>#idiota>
Iden tech,jovore gyorsi edzes.Az elozo tulaja szerint eselyes lehet az u21-re idovel.
gyenge (4) erõnlét reménytelen (1) védés
gyenge (4) gyorsaság gyenge (4) védekezés
pocsék (3) technika nagyszerû (10) irányítás
nagyszerû (10) átadás gyenge (4) gólszerzés
18eves chilei kozeppalyas kezdemeny.Asszm ra fogom epiteni az edzesem,13millioert sikerult elhozni a tegnapi piaci gebasz utan <#idiota>#idiota>
Iden tech,jovore gyorsi edzes.Az elozo tulaja szerint eselyes lehet az u21-re idovel.
igen, a technika edzés az már csak ilyen... :/ én sem szeretem
én is behúztam a bajnokit, 4-0-ra vertem az 1.-t, így átvettem a vezetést
én is behúztam a bajnokit, 4-0-ra vertem az 1.-t, így átvettem a vezetést
Behuzva az ujabb bajnoki.Igaz kisse fel kellett forgatni a csapatot mert tech edzes van.Egy evezred mire a ket csatar MID utasitassal kapura lo.
De vegre hosszu hetek ota eloszor maxos a hangulat😊
De vegre hosszu hetek ota eloszor maxos a hangulat😊
Ernõ Füsi, kor: 18 , sum(25)
klub: Szinkopa FC., ország: Magyarország
érték: 8 050 000 Ft, fizetés: 145 000 Ft
nagyon jó (9) forma, tragikus (0) taktikai fegyelmezettség
magasság: 183 cm
NTDB:
gyenge (4) erõnlét tragikus (0) védés
felejthetõ (2) gyorsaság átlagos (5) védekezés
megfelelõ (6) technika átlagos (5) irányítás
megfelelõ (6) átadás reménytelen (1) gólszerzés
Ha nem eronletre megy az a 4pont... <#szomoru1>#szomoru1>
klub: Szinkopa FC., ország: Magyarország
érték: 8 050 000 Ft, fizetés: 145 000 Ft
nagyon jó (9) forma, tragikus (0) taktikai fegyelmezettség
magasság: 183 cm
NTDB:
gyenge (4) erõnlét tragikus (0) védés
felejthetõ (2) gyorsaság átlagos (5) védekezés
megfelelõ (6) technika átlagos (5) irányítás
megfelelõ (6) átadás reménytelen (1) gólszerzés
Ha nem eronletre megy az a 4pont... <#szomoru1>#szomoru1>
Grat,neztem hogy eleg szepen fejlodsz.Ecopac pont tolunk esett ki hozzatok.Kemeny idenyunk lesz nekunk is,erosodik a 4.osztaly tavalyhoz kepest jelentosen.