Feltörték az emberi RFID-azonosítókat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem sugároz foylamatosan, csak ha leolvassák, és akkor is csak pár centi távolságra.
Logisztikai szempontból támogatom az RFID-t, szó se róla, rengeteg potenciál van benne!
De nem akarok egy olyan kütyüt magamba, ami olyan adatokat sugároz, amelyeket én nem akarok miindenki számára elérhetõvé tenni!
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Nem jó az, ha olyan valami van belém ültetve, amely rádiófrekvencián keresztül folyamatosan sugározhat!
Ez fõleg azért nem tetszik, mert a kereskedelem is bele fog nyúlni, és a "Külön vélemény" címû filmben látott dogok valósággá válhatnak!
Én szeretek azonos lenni magammal, és szeretnék megmaradni olyannak, hogy a rendszer csak akkor tud rólam meg valamit, ha az indokolt, és nem akkor amikor éppen úgy tartja kedve!
Totális megfigyelés lenne az eredménye! Az USA az egész világot ellenõrizhetné, azt meg gondolom senki sem akarja!
Plasztikkártya RFIDvel ellátva, plusz hozzá egy árnyákoló tasak, akkor már azt mondom oké! Csak akkor tudjanak meg rólam bármit is, amikor én úgy gondolom, hogy megadom rá a lehetõséget
Már csak atelekép hiányzik meg a Nagy Testvér...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Meg egyébként is, ha mindenem, az igazolványaim, a hitelkártyám, a telefonelõfizetésem a bõröm alatt kuksolna, akkor hogyan adom át az engem éppen kifosztani készülõ bûnözõkomának? "Kezet vagy életet?""
Ez konkretan megtortent amikor egy arab milliomos vadonatuj ujjlenyomatovasoval felszerelt mercedeszet akartak ellopni. Mivel a rendszert nem lehetett egyszeruen kikapcsolni, ezert a rablok a kocsin kivul a kulcs helyett hasznalt kezzel tavoztak. Ezek utan a gyarto rendszer szoftverebe beepitette a zar feloldasanak opciojat is...
A verichip megoldasara helyett egy egyszeru one time pad alapu azonosito is jo lenne, ekkor N db belepes utan ujra kell tolteni a chip memoriajat uj kulcsokkal. Az otp algoritmus nem torheto meg matematikailag, mivel nincs benne kulcs redundancia. Hatranya, hogy a kulcskeszlet adott adatmennyiseg utan elfogy es cserelni kell.
DNS mintát vehetnek hajszálból, vagy akár felszíni hámrétegbõl is, nem kell feltétlenül vért csapolni hozzá az emberbõl 😊
😊 kitudja lehet ez is olyan mint a véna, hogy ha nem találják akkor keresnek másikat..és lehet ezt is ilyen "duci " "molett" néni végzi el majd mint a vérvételeket😊
és majd mondja....szorísd a combomba a lábad....😄
Az RFID-t kicsit fasiszta módszernek tartom egyébként...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Így pl kevesebb a dolga a rendöröknek.
Innentõl jönne az õsezeréves, mai napig el-elsütött sci-fi poén, amikor lecsapják a koma kezét az ujjlenyomatleolvasóhoz.
Meg egyébként is, ha mindenem, az igazolványaim, a hitelkártyám, a telefonelõfizetésem a bõröm alatt kuksolna, akkor hogyan adom át az engem éppen kifosztani készülõ bûnözõkomának? "Kezet vagy életet?"
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Ez az egész bõr alá chip dolog sztem hülyeség, akkor már inkább egy karperec vagy egy fényképes kártya.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
\"The voices are back... Excellent.\"
Na ezt törjék fel vagy másolják le! 😊)))
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Starcraft + Diablo III - esemve