15
-
#15 Erről a cikkről jut eszembe egyik pszichológiát tanító tanárom aranyköpése: "Mutassanak nekem egy normális embert! Kigyógyítom belőle!"
Szóval senki se tökéletes. De amíg ez a tökéletlenség nem jelent más számára/magára különösebb veszélyt... -
#14 Amíg csak beszélnek róla, hogy létezik netfüggőség, addig nem zavar. Majd az fog zavarni, amikor eldöntik, hogy mnnyi ideig csatlakozhatok a netre.
Ezen az alapon meghatározhatnák az egy főre jutó cigimennyiséget is naponta, és fejadagokat írhatnának elő... hm... ez nem is rossz ötlet :)
De komolyan! Hogyan lehet túlzottan látogatni egy közösségi oldalt? Az online gámákról elhiszem a függőséget, talán még a chatszobákról is, de ha valaki látogat ilyeneket az már nem egyből függő.
Én a svájciak helyébe óvatos lennék, mert ez gyorsan az egyének hátrányos megkülönböztetésévé nőheti ki magát... -
HUmanEmber41st #13 Ha minden nap írok 1 hszt az egyszavas topikba, akkor én netfüggő vagyok??
:) :) :) -
Morden23 #12 Mike, ne olts már.
HA AZ EMBER CSAK EGY DOLOGGAL TÖLTI AZ IDEJÉT, AKKOR AZ EGYSÍKÚ.
És Mike: nem az internet egysíkú, hanem az olyan ember, aki csak internetezik. Hogy egyértelmű legyek.
Bezzeg ha valaki egész nap tévézik, esetleg egész nap olvas, akkor az idióta. DE BEZZEG AZ INTERNET az a nagy kivétel, mert azon annyi de annyi mindent lehet csinálni. Ez eddig igaz is, de aki MINDEN szabadidejét egy dologra áldozza, azzal baj van.
És nem, nem nagyon beszéltek a tanáraim az internetről, legalábbis ebben a vonatkozásában soha. -
Luminas #11 Get a life lawl :DDD
Mike, te még vagy nem ismertél net függőt, v csak nem veszed észre magad körül (esetleg magadon.)
Net függőség _van_. A cikk erről szól, h fel akarják hívni erre az emberek figyelmét, és nem rólad. Kivéve persze ha te is netfüggő vagy. -
teddybear #10 Tavaly a nyaralásom alatt két hétig nem neteztem. A végefelé már hiányzott kissé. Lehet hogy én is függő vagyok? -
#9 miért, mert ezt mondták neked a tanáraid, hogy az internet egysíkú? -
Morden23 #8 Na azért addig megy a rohadt nagy tolerancia, ameddig nem egy hozzátartozódon látod, esetleg a hozzátartozód látja rajtad.
Én igen élesen ki lennék akadva, ha bármilyen ismerősöm az összes szabadidejét a net előtt töltené. Vagy bármivel, ami tök egysíkú. Mert az gáz dolog. Ezt nem az "okosak" mondják meg, hanem az élet nem csak egy dologról szól, akármennyire szereted, vagy nem szereted. -
#7 ez a svájciakra vonatkozik, nem rád :) -
Luminas #6 Jah, érdekes h mindenki mennyire támadó jelleggel írt ide rögtön, mintha névszerint Őket említették volna. De persze akinek nem inge ne vegye magára, ugye? :) -
chokeerigo #5 Hát ti mindazok vagytok akik írtak elöttem. :) -
#4 és Svájcnak ahhoz miköze internetfüggő vagyok-e vagy sem? felnőtt ember vagyok, el tudom dönteni -
#3 Mer vannak az análisztok akik megmondják, hogy miből mennyi egészséges és szerintük hogyan KELL élned. Viccesek. -
Blooder666 #2 Most nem mindegy, hogy mit csinál az ember a szabadidejében???
Ha netezik akkor net függő, ha TV-t néz akkor Tv-függő, ha dolgozik akkor munkamániás. Ha felváltva TV-t nézne, netezne, dolgozna, akkor nem lehetne rámondani, hogy függő, de akkor nem azt csinálná amit akar, vagy amit szeret. -
#1 A szex is káros, mert az is elvonási tüneteket okoz, ha nem kapod meg időben?! Meg a levegő, ha nem kapod meg, akkor a munkahelyeden...