Baleset!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keresõ is jór beszt frend.

Egyébként magyarázza már meg valaki, a számítógép- és fórumfüggõségen kívül mi indíthat egy embert arra, hogy az ország egyik pontján bekövetkezett balesetrõl egy informatikai lap fórumában próbáljon információkat szerezni? Hogy majd pont ide jár valaki, aki pont ott volt a baleset idõpontjában? Ne vicceljünk már...
Ráadásul ott az SG Connection: Szigetszentmiklós, ha már a balesetes topikot figyelmen kívül hagyja; ott talán még segíteni is tudnak.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

DJ Skyline
igen, Árpád híd, Pesti hídfõ

Saddalim
van kötelezõ biztosítás, anélkül el sem indulhatsz vele

stp4trick
gratulálok
a rendszernek meg pláne

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Taranov
Hát elég durva. És ez Budapesten volt? Ezért is alacsony a vezetési morál Magyarországon, nemcsak a balesetek száma miatt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát kétes esetben nem tudom mi van, nekem viszonylag sima ügyem volt, levitték a baltükröt parkolás közben. Hívtam rendõrt, és muködött, a biztosító számlára fizetett.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

DJ Skyline
fater ment lefelé hídról,dugó volt,szembe sütött a nap! neki ment valaki hátulról,a fater meg neki az elõtte haladóba! aki neki ment,azt mondta a fater elõtt haladónak,hogy menjen nyugodtan,majd elintézik! fater leállt,hogy ne legyen útban,csóka meg fogta magát,és lelépett! mivel fater beverte valamibe a fejét,ömlött a vér belõle,így nem nagyon tudott figyelni a rendszámra,csak félig jegyezte meg...utánna összekellett varni a fejét! :|
biztosítás...nagyfateré volt az autó (már nem mert meghalt,mind1),és õ nem kötött rá anno biztosítást,azóta mióta meg nálunk van,fater sem kötött még rá!

DanielT
Azér' ez elég durván hangzik.... odacsapom a verdát, és feljelentek valakit, hogy átjött a szembesávba, nekem meg félre kellett rántanom, õ meg elhúzott?
Taranov
De jó vicc szerintem, hogy a kék skoda és a régi bmw találkozott, véletlenül sem az új suzuki és az opel. Szerintem van összefüggés.

Taranov
Pedig, ha nem te vagy a hibás, és ismeretlen tettes ellen teszel feljelentést, a biztosító fizet.

DJ Skyline
miért ilyen fontos ez? te voltál az egyik,és elhúzott a másik? fater is így ütközött lassan fél éve,elment a rendõrségre feljelenteni,de feleslegesen!

elmésza rendõrségre , és utánakérdezel
off

Sziasztok! Július 24-én 14:20 és 14:40 között történt egy koccanás a Szigetszentmiklósi Petöfi utcában. Egy kék skoda és egy sötétzöld régebbi típusú bmw találkozot. Aki tud róla valamit az írjon. Nagyon fontos lenne. Elöre is köszönöm!