13
Sziasztok! Július 24-én 14:20 és 14:40 között történt egy koccanás a Szigetszentmiklósi Petöfi utcában. Egy kék skoda és egy sötétzöld régebbi típusú bmw találkozot. Aki tud róla valamit az írjon. Elöre is köszönöm!
-
Garfield #13 Kereső is jór beszt frend.
Egyébként magyarázza már meg valaki, a számítógép- és fórumfüggőségen kívül mi indíthat egy embert arra, hogy az ország egyik pontján bekövetkezett balesetről egy informatikai lap fórumában próbáljon információkat szerezni? Hogy majd pont ide jár valaki, aki pont ott volt a baleset időpontjában? Ne vicceljünk már...
Ráadásul ott az SG Connection: Szigetszentmiklós, ha már a balesetes topikot figyelmen kívül hagyja; ott talán még segíteni is tudnak. -
#12 igen, Árpád híd, Pesti hídfő -
#11 van kötelező biztosítás, anélkül el sem indulhatsz vele -
#10 gratulálok
a rendszernek meg pláne -
#9 Hát elég durva. És ez Budapesten volt? Ezért is alacsony a vezetési morál Magyarországon, nemcsak a balesetek száma miatt. -
#8 Hát kétes esetben nem tudom mi van, nekem viszonylag sima ügyem volt, levitték a baltükröt parkolás közben. Hívtam rendőrt, és muködött, a biztosító számlára fizetett. -
#7 fater ment lefelé hídról,dugó volt,szembe sütött a nap! neki ment valaki hátulról,a fater meg neki az előtte haladóba! aki neki ment,azt mondta a fater előtt haladónak,hogy menjen nyugodtan,majd elintézik! fater leállt,hogy ne legyen útban,csóka meg fogta magát,és lelépett! mivel fater beverte valamibe a fejét,ömlött a vér belőle,így nem nagyon tudott figyelni a rendszámra,csak félig jegyezte meg...utánna összekellett varni a fejét! :|
biztosítás...nagyfateré volt az autó (már nem mert meghalt,mind1),és ő nem kötött rá anno biztosítást,azóta mióta meg nálunk van,fater sem kötött még rá! -
#6 Azér' ez elég durván hangzik.... odacsapom a verdát, és feljelentek valakit, hogy átjött a szembesávba, nekem meg félre kellett rántanom, ő meg elhúzott? -
#5 De jó vicc szerintem, hogy a kék skoda és a régi bmw találkozott, véletlenül sem az új suzuki és az opel. Szerintem van összefüggés. -
#4 Pedig, ha nem te vagy a hibás, és ismeretlen tettes ellen teszel feljelentést, a biztosító fizet. -
#3 miért ilyen fontos ez? te voltál az egyik,és elhúzott a másik? fater is így ütközött lassan fél éve,elment a rendőrségre feljelenteni,de feleslegesen! -
SeLFisCH #2 elmésza rendőrségre , és utánakérdezel
off -
N0rBy #1 Sziasztok! Július 24-én 14:20 és 14:40 között történt egy koccanás a Szigetszentmiklósi Petöfi utcában. Egy kék skoda és egy sötétzöld régebbi típusú bmw találkozot. Aki tud róla valamit az írjon. Nagyon fontos lenne. Elöre is köszönöm!