Internetes ügyfélszolgálatok börtönökben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aham, tök jó! Legközelebb így veszem fel a telefont, hogy xy vagyok drog üzlettel kapcsolatos gyilkosság miatt ülök, miben segíthetek? Szerinted mekkora esélye van, hogy beszólnak? 😊
Hát én nemtom, miért nem úgy megy ez a börtönös dolog, hogy akit lecsuknak, annak muszáj legyen dolgoznia valamit, akkora mértékben, hogy az teljesen fedezze a börtönben töltött idejének költségét (épület, rezsi, felügyelõk fizetése, stb). Én biztos így csinálnám.
Meg egy észrevétel: a napi 200 hívás nagyon sok, tehát egy-egy hívás rövid idejû, könnyen lekezelhetõ, nem történhetnek túl bonyolult dolgok (pl. tudakozó). Én Internet helpdeskes vagyok, és a napokban volt több fél órás beszélgetésem is. Ilyenekbõl nehezen jönne össze napi 200. (Mondjuk nem a fél óra az átlag.)

http://laslow.hu/blog

Mike
ez az érvelés csak olyan szempontból sántít, hogy
ad 1. nem a szadista rablógyilkost ültetik oda
ad 2. nem fogja egyhamar megtorolni rajtad, több százas listát meg ki fog végiglátogatni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Nem rossz taktika a cegek reszerol.Ezek utan aszem sok reklamalo visszafogja majd magat.Mert nem mindegy,hogy a nyugdijas Juliska neninek anyazunk,vagy egy szadista rablogyilkost oktatunk ki arrogans,lekezelo hangnemben.Aki raadasul tudja a nevunket,cimunket.Ugyhogy erdemes higadtan,udvariasan,tisztelet tudoan beszelni az ilyen cegekkel,mert nem lehet tudni ki van a vonal tuloldalan.
Mike
volt vmi film amiben a csaj pont telefonos ügyfelezett a börtönben, aztán kiengedték, de a faluban utálták, melózott vmi vendéglõben, de megfulladt a folyóban. szomorú film volt 😞

Mike
a sok warezoló legalább vmennyire gépközelben marad, és nem zacskót ragaszt

Elképzelem, ahogy Mr. Sebhelyes bemegy egy bankba:
- Kezicsókolom a hotlány álláshirdetésre jelentkeznék.
Aktuális HR megvetõen végigméri:
- Sajnálom, de épp nincs üresedés.
Elõvesz egy fegyvernek látszó pisztolyt.
- Nem is ide gondoltam, lenne szíves megnyomni azt a piros gombot az asztal alatt?
Arról nem is szólva, hogy nincs szállás, rezsi illetve kajaköltség. Nem kell kiutazniuk a világ végére csak azért mert ott olcsóbb az irodabérlet, stb. Sõt, megkockáztatom, a napi 8 órát is betartják 😛.
joofiu17
Hat akkor megyek olaszorszagba s bezaratom magam 10 evre s mikor kijovok milliomos leszek...

Pussz

arty
LOL

Forza.

5 😊)
8 😊)))

"és munka közben igazán megtanulhatják elfojtani a dühüket, a bennük lévõ agressziót és fejleszthetik az akaratukat."
vagy még nagyobb állatok lesznek 😊

valakinek az aláírásában volt itt az sg-n - ma láttam:

"Az úriember az a vadállat, aki valameddig tud várni!" 😊

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

szoval havi kb 120.000ft-t keresnek és még kiadásaik sincsenek, mer a szállás + kaja ingyen van 😊)
szoval aki 20évet kapott 30milkóval fog kijönni a sittrõl 😊)

Sir Quno Jedi
Azok betörnek, mert megélhetési bûnözõk lesznek, aztán õket is lesittelik és végre melózhatnak kosztkvártélyért, ami jobb mint a semmi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na. Rövidesen majd a Kozma utcai sittesek fognak adni online ill. telefonos eligazítást.<#vigyor>

De mi lesz a helpdeskekkel, akiktõl elveszik a sittesek a melót?<#confused>

adamekp
-Jó napot kívánok, telefonos ügyfélszolgálat.
-Üdvözlöm, Don Maffioso vagyok. Az érdekelne, hogy egy bizonyos Fabio Fabio hová rejtette kincseit.
-Kis türelmét kérem, kapcsolom a témában illetékes kollégát.
...
-Jó napot, Fabio Fabio.
-Üdvözlöm, szeretném megtudni, hová lett elrejtve a táska.
-A 42-es dokkba.
-Köszönöm szépen.
-Örülök, hogy segíthettem.

A filmben szereplõ összes tárgy, személy és állat kitalált, senkin sem végeztek kísérleteket.

Na ez zseni! Hatalmas ötlet!
Lehet eleve az internet által sokkal könnyebb lesz a vissza illeszkedésük?

LOL, tehát a maffiának mostantól van saját hot-line-ja..

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

egyébként az a 20-25 euró havi 20 munkanappal számolva 400-500 euró, ami ugye cca. 120.000 forintocskának felel meg. nálunk a normál helpdeskesek sem keresnek többet 😊 (persze a szakmai helpdeskesek jóval többet, de gondolom ezek a sitten nem pl. Oracle guruk)

Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!